Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak já LV 106 SH použito jen na rozpěstování jinak jedu na vodu jen tak abych si vykzoušel kolik toho dám.
    stávám i přes noc a přes den dlouhodobky protože jsem v práci a výsledek je 55 PEJSKŮ NAVÍC

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som včera navyše uhodil to čudo jednému hafanovi.Nebudem predsa sadiť navyše.Dobre som si to vyrátal že mi tá kapusta čili zelí vyšla presne ani o chlp viac.Až mi ich po čase pribudlo 5 ks toľko grajciarov a BS za ne vyfasujem na konci akcie že sa stane zo mňa miliardárxDxD.V TOP-ke som na 0 nevadí lebo som do nej nechcel ísť.

3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

navíc nemusíš hrát i když stáj nebo stromek jako odměna se vždycky hodí

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  4. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

shrnutí :napěstovala jsem přes 20 000 akčního , no na poslední místo Topky je potřeba už nyní minimálně 33 000 akčního.
    Prostě v mém rozdělení jsem neměla ani malou šanci získat tu dekorku :cry:
    Jinde na ní stačí i jeden pes :)
    Doufám , že příště už takové nespravedlivé rozdělení nebude...vzalo mi to úplně chuť do pěstování akčního.
    Sice obr stromky mám , ale ty poslouží tak k padátkům, které nemám když točím pořád akční .Na dalších 20 000 akčního fakt ne :)

5. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já včera přišla o den pěstování díky pochodu Prčice (ale zase jsme se provětrali venku). Takže jsem ještě večer zasadila karafiáty a z nich mi vypadlo 222 kostí. Tak z toho se ještě něco dá umlít. Tato akce mě nějak nechytila, takže mám obslouženo jen 40 psů. A víte co? Vůbec mi to nevadí :) Co mi vadí víc je, že mě po včerejšku bolí příšerně nohy :D

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám zatím 10 aportů navíc, něco ještě přibude, až napadají pajdátka, ale v podstatě je pro mě akce skončená. Z těch 10 vypadly 4 tajemničky, jeden chlívek a 3 stromky, to potěšilo. Zatím se v TOPce držím, ale je mi jasné, že tam nezůstanu. Ale nevadí, ani jsem nečekala, že bych se zúčastnila.
    Aktuální situace v lvl 91-93: všech 200 míst už obsazeno, Čechů je 8 (já poslední :p)

7. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Jak tak pročítám, tak nejhorší je skupina 8(97 -98levl), tam je nacpáno k prasknutí. Českých hráčů je tam už 5, ten nejvyšší má 794 psů. A takto je to obsazeno od začátku, už první den tam byly hráči a měly přes 50 psů. Takže tady se kupuje dost, jinak to není možné. Takže když to tak shrnu, tak mi Češi jsme v nakupování pěkní skrblíci:D

tykadlo, petaM2001 a KOLENO1970 tohle ocenili.
  8. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

farmařkastatkařka - nejhorší skupina je ta poslední 12, která obsahuje nejvíce levlů, a pak následuje 11.skupina

[​IMG][​IMG]

9. michnaj

michnaj Pilný autor

Tak u nás v poslední skupině první místo 1420 psů a na posledním místě 291 psů, no nevidím to dobře:wuerg:

10. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, tak jsem konečně v cíli, stonek funguje a najednou ty kosti padají jak zběsilé, takže určitě jedu dál :p
    Přeju všem ,ať se daří!!!! :)

11. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, přes všechnu snahu mi chybí ještě 4 spokojení čoklíci aby byl stonek. Odpoledne jedeme za vnoučkem má 7. narozky... :)
    takže možná večer, uvidím

12. zmel

zmel Pilný autor

Stonka už aj u mňa funguje, hrám aj ďalej, ale je jasné, že sa do prvej 200-vky nedostanem. Je tam dosť "narváno". Nevadí, pár odmien navyše tiež poteší :)

evainfo a zdenkaamirek10 tohle ocenili.
  13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

[​IMG] tak tady si ani neškrtnu

jo a ty ZB mě ty psiska stále nechcou dát-už jim vyhrožuji Čínou;)

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Rozdělení do skupin udělá vždycky někoho nespokojeným, už to tu někdo psal a jsem přesvědčená, že i relevantnější rozdělení např. podle data registrace by udělalo řadu lidí nesmířených s umístěním ve své skupině.

Ale za sebe chci napsat, že mi je úplně šumák, že např. v nižších skupinách získají ceny z Topky lidi, kteří odvedou méně psů. Například v úplně první skupině předpokládám, že se dostane každý, kdo splní akci. Možná tam Topka bude téměř prázdná. Nováčků skutečně hrajících jednak asi není mnoho, druhak ale já ještě pamatuju, co to vůbec bylo na těchto nízkých levelech dokončit akci... I při maximálním nasazení není snadné bez dlouhodobek, bez přístupu na trh atd., vůbec uhrát padátkovou akci i částečně. Kdokoliv se tam dostane do Topky, je hodný poklony, i když bude mít toho jediného psa. U dalších skupin je to už k debatě, ale mě osobně netrápí vůbec, kdo získá ceny v jiných skupinách, než v mojí. Možná je to šance pro slabší hráče, aby ze sebe vyždímali to nejlepší a zabojovali (nebo teda použili peněženku, nedá se popřít, že tento zájem majitele hry je i srozumitelný), když výjimečně v soutěži tohoto typu mají šanci na odměnu. Jako dobrý žák jsem často byla ve škole v tomto figurant, když učitel chtěl podnítit k výkonu průměrné, nás nejlepší vyřadil ze soutěže, protože slabší většina by byla naprosto demotivována a výkon by podala poloviční než svůj nejvyšší možný... Ještě jednou opakuju, sama nejsem ze způsobu rozdělení úplně nadšená, navíc pokud bych náhodou v Topce sama zůstala a získala cenu, tak z toho ani nemám radost, cítím se lehce provinile, že zisk je za nerovných podmínek s ostatními. Ale ty podmínky nenastavujeme my hráči, snažím se z toho vycházet, a jestli jednou dostanou chuť do hry i hráči, kteří by jindy neměli vůbec šanci, tak tenhle aspekt mi vůbec nevadí, když je to příležitostně...

A ZB taky stále nemám, ani bednu s nářadím nebo TS Erie, psiska nevychovaná - to teda uvidím, kdo z koho :D.

kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Do stovky mi chybí už jen čtyři talíře (nejsou padadla).

Statistika TOP 200:

3-60: 18 hráčů, 2-113 psů, češi nejsou
    61-75: 29, 2-114, triprsty na druhém místě - 174 psů
    76-80: 53, 1-137, češi nejsou
    86-90: 200, 5-357, Persefone 197 místo, WildJets 122, susa7527 113, rijkax 88, Sovinka 76, voj.len. 44, [kvetinka] 19, kojetice14 1 (357 psů)
    moje skupina 97-98: 200, 42-770, babicka1951 místo 195, vavovi 168, vlasticek1 133, Jonis1998 93, Mythosa 30, rene641 37

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak já krom toho jednoho co mám doma, jsem nechytla ani ň, neb jsem akci ani nezačala, raději pěstuji do zásoby.

-Kuteno-, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Doplním Y_n_O
    skupina 94-96: 200 celkem, první 564 - poslední 29, češi - doben, libvojta, tenista99, Janča1998, samaell666, Trimeresurus, karbar, Petergelcz

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

99-100: 7 hráčů pod českou vlajkou, jména psát nebudu ať se pochlubí ,-)

dvoustý hráč má 52 psů, první 390

19. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezkou neděli,tak já mám také hotovo a v topce si ani neškrtnu,ale to mi nevadí...

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Divny jsou rozdily na 200. miste, ne na prvnim... od zacatku koukam ze nekdo ma 8 kusu, nekdo 150, no v moji kategorii 226 a to se neda dohnat, to je pro silence :)

Vypadavat ma 167 kosti/den, v tuto chvili ma byt 812 (nebo chybet 188 ), mam 1777 (chybi 0 ), mam 177% hotovo.
    Stav kulatiny : idealne 8926 kusu (1834/den ), mam 16587 z 11000 (150% ).
    Zatim uplynulo 81% casu, zbyva 27 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 100* Frisbee, celkem za 8,4 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.