Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahoj, nebol to nikto s botami :D, písala som že nepodvádzal, že využil len možnosti svojej farmy. Nebudem to tu rozpisovať ako, nechcem mať tu na fóre nejaké problémy :D .

Všetko je verejne na maďarskom fóre, ten hráč cítil potrebu vysvetliť to ostatným hráčom na fóre, a keby písal blbosti myslím že ich moderátori by nedovoli o tom písať 40 strán :D,
    Tu je dôkaz že RT si robí čo chce, rozdáva kedy ich to napadne presne si to napísala. Jeho vylúčili len z akcie ale nevedeli ho vybrať len tak že zmizol aj z TOP 10, po skončení akcie sa tam vráti.

2. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Od dlouhodobých maratónských pěstovaček jsem si poněkud již odvykl, dva dny před koncem a je na mě opravdu znát, že již nejsem tak ve formě jako za svých mladých farmářských let. Přeci jen já již více ležím na peci a na ty staré časy vzpomínám, než že bych se pořád plahočil mezi záhony. Jedu své pianko pro farmáře v důchodu a teď tohle. Se snad na stará kolena mám strhnout?:cry:

Každopádně již teď si troufnu z mého pohledu akci zhodnotit. První část do získání stonku v pohodě, standardní ničím nevybočující průměrná akce v podstatě palec nahoru. Co se týká druhé části, tj. TOPky, tak tady z mého pohledu totální nezdar ze strany RT. Už podle současného pohledu na dění ve skupinách je sakra znát, že odborníci udělali někde opravdu velkou chybu. Když se tedy tak dbá na "spravedlnost" hry, tak ať mi někdo z RT vysvětlí, jaký je rozdíl mezi aktivním hráčem na 80 levelu hrajícím třebas rok a aktivním hráčem třebas na 140 levelu hrajícím bezmála 8 let, protože u takovéhoto druhu pěstovačky pro dosažení stejných odměn není jediného důvodu tyto hráče vzájemě handikapovat. Pokud to RT celé špatně neodhadl (v takovém případě by se dle mého měli takovému to pojetí TOPky obloukem vyhnout, když toho nejsou schopní a nemohou si být jisti, že zajistí alespoň trochu spravedlivé podmínky), tak z pohledu RT lze chápat jediný důvod k takovému dělení a to ten, že je prostě potřeba opět toho déle hrajícího mezka pořádně ztrestat. Za věrnost se platí...

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

TOP 91 - 93

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Rondon: Pokud chceš pořádně ztrestat mám doma bičík.... v případě tvého požadavku o větší prožitek to vezmem přes "Kuželkovo", on má doma pouta ,-) A jestli ani to nebude stačit pomůže jedině domina z Bruntálu ,-) A né že si to spleteš s dominem... to je jiná hra ,-).... už mně z té frisboccoli taky hrabe. Mmch co to vlastně je? Ani strejda G si s tím neporadil.... nejblíž se mu pozdávalo Fried Broccoli.... no nic, dáme nějakej receptík ,-)

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Rondon, já ti napíšu jediný rozdíl, který vidím, a nemyslím si, že by to bylo stávajícími skupinami nějak geniálně ošetřeno, to předesílám.
    Kratší dobu hrající hráč, odhaduju cca pod 2 roky hraní, nemá žádný zdroj SH a nemá kaštanový řádek, tudíž nevyužívá okamžité farmení padátek, SH využívá pouze omezeně, pokud nenakupuje (nakupujícím hráčům celkem nelze konkurovat, ať jde o nákup kterékoliv komodity). Proto dohrává akci pomaleji, v těchto dnech teprve "mladší" hráči dodělávají vstupní podmínku stovky psů do topky. Nebudou tím pádem bez nákupu mít stovky psů nakrmených nad plán. Nižší skupiny budou naplněné později a soupeřit o místa v top budou později.
    Jiný rozdíl nevidím a nevím, jestli tahle úprava z tohoto pohledu je to pravé ořechové, ale já bych s hráči, kteří mají obrstromky, byla zcela nekonkurenceschopná, ačkoliv bychom oba dva nenakupovali...

6. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Sovinka, chápu tuto argumentaci, také jsem se nad ní zamyslel. Nicméně já měl třebas na začátku akce 4 ks SH. To že někdo má tyto věci, ještě neznamená, že musí mít zákonitě nasysleno. A pokud se vychází z pouhého předpokladu, že nasysleno mít teoreticky může, tak jestli chtěji na takových to principech stavět akce, tak potěš koště do budoucna.

Casey že mi sousedství s Vámi dvěma nabízí takovéto možnosti adrenalinového farmaření, mě fakt ani ve snu nenapadlo. Ale jak jsem již napsal, já jsem spíše na to poklidné farmařeníčko. Nicméně po napsání Tvého příspěvku, tam budete mít s koulí určitě davy zájemců o tuto netradiční farmářskou službu.xD

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Sovinka: Jen taková poznámka k těm obr stromkům.... 1. To že je někdo lvl např 90 neznamená, že v době možnosti jejich získání nehrál a nemá je... jen se prostě "plazil". 2. Ikdyž je hráč má, tak ale zase "ztrácí jinde... podívej se jak dlouho rostou a kolik zabírají místa. Takže se musí rozmyslet zda a kolik jich bude využívat aby taky pěstoval něco jiného. Navíc v poslední době akce střídá akci, takže moc prostoru na jejich použití není. Jasně určitě jsou dobrá věc.... rozhodně z nich ale nemáš tolik SH aby jsi byla schopna pokrýt tuhle TOP. Takže stejně ať máš nebo nemáš obr. ti nezbyde nic jiného, než koupit SH nebo košík a to může každý lvl stejně ,-) Jen pro představu... aktuálně je na poslední místo v tuhle chvíli potřeba 27500ks 7dmi hodinovky.... kolik je na to asi třeba SH? A to jestě není zdaleka konec ,-)

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z dodáváním do TOPky už jsem skončil. Mám ještě několik frisbí ale nemusím je tam dávat. Je tam 200 míst tak jestli budu 8 nebo 255 je jedno. Vzheldem k tomu že v chlívku 91 - 93 není ani těch 200 lidí, je dodávání v podstatě u konce.

Už od rána teda využívám MJS na doplnění stodoly a akční už nepěstuju :)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, stihnu to? ,-))) tedy stonek, celý týden nebyl k dispozici počítač, oj, oj, ale něco splním ,-)

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Rondon, souhlasím, možnost neznamená automaticky nasyslené zásoby atd. Přesto bude mezi hráči vlastnícími obrstromky více těch, kteří nějakou zásobu SH mají a tudíž konkurenceschopnost této skupiny hráčů bude větší, než hráčů, kteří musí nakoupit vždy a pro každou akci, nejen pro tuto - že získáváme též v družstvu či na Kole, to teď pomíjím, protože to získat můžeme skutečně všichni. Ale jinak souhlas, topkové rozdělení je schematické a tohle je akademická diskuze.

Casey27, proto jsem psala, že vidím rozdíl u hráče cca pod dva roky hraní, nevím jistě, od kdy nejsou obrstromky ve hře, odhaduju to na ty cca 2 roky, a tihle "mladší" hráči jsou zkrátka v tomto typu akce nekonkurenceschopní dlouhodobě, když pominu čistě nákup. Rondon svůj dotaz formuloval s ohledem na aktivní hráče, proto jsem "plazící" neuvažovala. K tomu, co píšeš o číslech v nejvyšší skupině, nemám co dodat a tam máme spíš smůlu i jako národní lokace, nepatříme k těm bohatším. Ale uvaž, že ti, co hrajou v nejvyšších skupinách, to ženou dopředu právě proto, že řada hráčů dojede akci za 2 dny díky protáčení SH a tím pádem je pro zajištění pozice v Top potřeba mnohem vyšší náskok psů, než u nás pomalejších skupin.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já se zatím držim na 37 místě s 94 pejsky tak snad se tam i udržim :D Ještě že jsem před akcí neskočil do 97 lvl ještě schází 2 mega BZ :D :) Jinak naší skupině vévodí doben. :) Dneska ještě hodim cca 13 pejsků a možná si vstanu k ránu nebo až ráno mam mistrák tak vstávám hodně brzo. Jinak akce tohoto typu mě baví :)

12. tavos7

tavos7 Expert fóra

:D :D :D Hezky jsem se zasmál jak ses netrefil do intervalu. Já se snažit o TOPku a skončit 255. tak mne sekne :p
    Uvažuji podobně a snažím se odhadnout zda si můžu dovolit to dále vypustit aby mne nějací aktivisti nevykopli z první dvoustovky.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stonek maká, já také, neb plním expres. Hádám, že zítra to hodím na plochu a na pěstování modré hrůzy s klidem zapomenu...
    Právě jsem si vzpomněl na takovou drobnůstku - mám velice odvážného "bóbika". Hodně leze skunkům pod ocas - toho se jen tak nikdo neodváží! Snad ovšem není invalidní s vadným čuchem...

Naposledy upraveno: 20/5/17
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jo no :)

Tak mi prstík uklikl o ťuplík vedle - samozřejmě jsem chtěl napsat 155.
    Nuž chybka se stala. Trest si udělím sám. Nedám si své oblíbené křupky abych si takové věci pro příště pamatoval :cry:

PS : editovat to nebudu. Jen ať lidi vidí jaký jsem mamlas.
    :sleepy:

15. Adko*

Adko* Pisálek fóra

ani raz "náhodný" zlatý banán... ach tie náhody :sleepy:

petaM2001 a ELDORADO1970 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dokrmím 3 poslední pejsky a na noc už je bér, víc krmit nebudu, až na pár sazeničk a jednoho výběhu samé body a krejcary.
    Sovinko, na mýtině,kterou ani při akcích nebourám, mám stavení, cukrové, drátové a 20 obrovských, udržuji si hladinu SH mezi 8 až 10 tisici a u ponožek a zuzi nad 3 tisíci. A když jsem při " jedné" akci, která stála za to, spotřebovala víc než obvykle, tak jsem vytáhla zbytek stromů z lišty na louku a za chvíli jsem to měla zpátky.

17. trpaslik

trpaslik Pisálek fóra

Tak mám také stonek , do top se nehrnu co dá to dám .První den asi za 5 hodin , byla naše top obsazená . Je to 106 až 130 už je tam první český farmář 62 místo a 302 psů . První místo má 1100 psů a 200 má 187 psů . Tak to nevzdávejte . trpaslík

evainfo, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Spravedlnost ?? ta je zde slepá,hluchá a němá. TOPku RT prostě po..kakala.Není žádné dělení podle počtu hráčů ve skupině,ale jen šmahem,ty,ty a ty. Jinak by nebylo možné,aby jeden neměl ani stovku ks a byl 37. a druhému nestačilo 200ks do pořadí.
    Kdybych nebyl přesvědčen,že dekorka stejně nepůjde posílat v O/D,tak jsem ji získal v některé z F,kde už léta nehraji.
    Ne,nemrzí mě,že ji nemám,jen to,že jsem neměl šanci ji HROU získat.A koupit koše by znamenalo ty syčáky podporovat.

19. Esterka250

Esterka250 Zelenáč fóra

Dnešní stav na konci tabulky: Dostane se tam vůbec 200 hráčů ?

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Docela se mi osvědčilo házet jen jednomu psu, dokud dává věcné dary nebo TBZ. Jak pošle krejcary a BZ, jdu na dalšího. Takto mi přišly např. 2 TS, MJS a Pinkie v řadě za sebou. TBZ vede, už 195 tis., MJS 8 a 10 TS.
    Jinak momentálně s 27 dodanými talíři jsem opět na chvíli v topce. Dokonce jsem úspěšně zaplašila červíka KFC na použití SH na karafiáty. Tím bych se v topce nejspíš udržela, ale přišla bych o celou skromnou zásobu. Normální cestou získám do konce ještě tak 25 - 30 kousků, tak doufám, že od psíků obdržím nějaké pěkné odměny.
    Taky se vám objevují čím dál méně častěji? Zpočátku po odkliknutí naskočil hned, teď mám běžně i jen dva a než naskočí další, chvíli to trvá. Tak s tím topkaři počítejte při dodávání na poslední chvíli.

Esterka250 - to vlastně jen ukazuje, že noví hráči nepřibývají a Farmeramu nad vodou drží jen ti skalní. A dokud budou platit, my ostatní si budeme hrát.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.