Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Stonek stonkuje, ale dárky od hafanů sbírám dál.:)
    Držím palečky TOPkařům a všem kdo ještě finišuje ke stonku.

2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne všem. Už mám taky funkční stonek, i když tentokrát jsem to měla hodně náročné. Rozpěstovávat jsem začala v den akce až v 21 hodin. SH jsem použila jen na rozpěstování, koše jsem nekupovala a v noci jsem nevstávala. Včera jsem nebyla doma, bylo hlídání. Ráno jsem zasadila bér, večer do rána kedlubny. Po příjezdu domů posklízela, koukla na stav a zjistila jsem že mám dostatek vypadávátek, zasadila jsem ještě akční a bylo hotovo. S pejsky jsem si ráda hrála, jejich odměny se mi líbily. Mimo ZB jsem snad získala všechny několikrát. S odměnou pomocníka je to nedomyšlené. Je to odměna - neodměna. Hodinový pomocník mi je po zasazení na ..... Dostala jsem dohromady 4 hodinové a jednoho 12 hodinového. Toho posledního jsem si trochu užila aspoň na Bahamce. Celkově jsem s akcí spokojena, moc se mi líbila. Do TOPky nejdu, ale těm, co se zúčastní, držím palce. Pokud budou hračky, budu si ještě s pejskama hrát. Kdybych získala už jen body a peníze, nepohrdnu. Těch není nikdy dost. Krásné hraní.

3. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

V naší skupině 81-85 lev. je zatím pouze 52 lidí, z toho 5 s jedním čoklem o_O. Není to divný? :eek: Já tam teda zatím taky držím, ale padátka nejsou... :cry: :cry:

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hlásím hotovo už kupodivu ve čtvrtek večer.....no japa je to možný? Netuším! Jen doufám, že bude chvíli odpočinek od pěstování akčních rostlin.........potřebuju krapet doplnit stodolu a chlívky taky zahálely.

5. rijkax

rijkax Aktivní autor

-Amalka: v naší skupině (86-90) taky zatím není plno, máme tam 122 lidí. Já zatím 63 místo s deseti hafíky. Už jsem nechala akční jen na jedné ploše a uvidíme, buď to bude stačit nebo ne, stonek už stonkuje a cokoli navíc beru jako bonus :)

6. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

rijkax: asi si z tebe vezmu příklad, potřebuju pěstit do stodoly. Případně to modrý dopěstuju podle počtu padátek a uvidím... :)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek stonkuje, dárky za aporty byly docela fajn - nějaké SH, SK, MJS, pinkie a dokonce se objevilo i pár tajemniček různých druhů. Samozřejmě převládaly body a kr., ale i ty jsou lepší než drátem do oka, že? ;) Takže akce prima, alespoň z mého pohledu :)

Aktuální info z TOPky pro lvl 91-93: obsazeno 173 pozic, stále vede Bezejmenný, na prvních třech místech mají přes 300 hafanů, od 4.místa jsou daleko za nimi. Čechů je 7 (já mezi nimi s jedním mopsem :D), Slováků jsem odhadla 5, ale jen dle nicků, takže může být i víc.

8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak už jen 3x dám hračku a končím 100 hotová. Jinak jak jsem psala najednou MJS nepadla už ani jediná a nemám ani jeden ZB nic moc. Tak jdu raději dohánět co jde. Aspoň mám radost postupem na Baha mám koaly jupí :D Pak hodím na noc co ještě mám tajemno a snad něco málo bude. Topkaři fakt přeji mnoho úspěchu ;)Janča

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ve 106-130 lvl má první 1025, poslední dvoustý 151,ale to je jediný ČS,tak se těžko udrží. (i když ji to přeji). Škoda,že někde není celkové pořadí,Jeslipak mých 27 bude v první tisícovce....

Edit než sem to dopsal,má poslední 153 a -Jituna- zmizla.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Stonka hotová jeden buldoček dostal hračku navyše tým pre mňa pestovačka skončila.Haraburdy ako odmeny tajných mi netreba tých mám v lište bohato.Budem si už sadiť čo mi treba kým nebudeme musieť zase sadiť akčné.

Naposledy upraveno: 20/5/17
  11. badaji

badaji Obyvatel fóra

Ve 100-105 je plno. Poslední má 35, Z Česka je 5 farmářů. Já ještě 4 mletí a budu mít stonek. Škoda, že neodmění větší počet farmářů. Tak alespoň držím palce našim v TOPce.

12. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Ahoj pejskaři.
    Stonek už máká a celkem na 100 her to dopadlo takto:
    180 000 BZ
    140 000 TBZ
    110 000 kr.
    17x superhnojivo
    7x mrkvovo-jablečná směs
    7x superkrmivo
    6x podivuhodný bahama výběh “Kobalt”
    4x Pinkie Pie koláč
    4x valentýnský květináč
    3x Zuzino ultrahnojivo
    2x Zuzino superhnojivo
    2x zlatý banán
    1x všichni pomocníci na 3 hod.
    1x podivuhodný bahama strom "Skiathos"
    1x podivuhodný strom "Erie"

z kobaltu vypadl jeden dráček jinak nic.
    deMentos

13. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Nepochopil jsem jak funguje to TOP mě tam nejde nic vkládat a nevím jak to funguje mě tam neukazuje už od začátku. Může mi tu něgto poradit jak to funguje díky.

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

:)Tak v topce si neškrtám, ale chybí mi už jen 3 talíře a čokli dají stonek. Dostal jsem dost bodů, mjs, sk, sh, nějaké stromy, ale žádný na baha. TCH baha jsem obdržel dva, jeden jsem dal na plochu, kde mám papouchy a opice s lenochody kvůli hnojivu, s tím, že se pak podívám, jestli se to bude lišit. Zapomněl jsem - jen jsem fofrem sklidil. Měl jsem tu návštěvu, tak nebylo kdy. Dnes jsem šel raději na procházku, konečně nebyl hnusný hic a dávám mlít poslední tři talíře a vidím, že mám jedno krmivo podezřele nezaokrouhlené. Neměl jsem dosud nikoho, kdo by to papal. Nu, nebudu napínat - adoptoval mě můj první axolotl. Tak už mi chybí jen bizon, nový mlok a krokouš.
    Božíčku - já su tak ščasné...:):);):p:):):D:D

15. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj 21Hans, do topky sa môžeš zapojiť po nakŕmení 100 psíkov. Až každé ďalšie kŕmenie sa počíta do Top.
    Peknú hru prajem

petaM2001, 21Hans a skalara.v tohle ocenili.
  16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak stonek fachčí...a končím;):p...akce fajn, žádná honička...to mám ráda.

17. Hanka4443

Hanka4443 Zelenáč fóra

Chtěla bych se zeptat, na farmě se mi neobjevují pejsci, asi jsem někde něco zapnula nebo vypnula a nevím si s tím rady.

18. tavos7

tavos7 Expert fóra

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  19. Hanka4443

Hanka4443 Zelenáč fóra

Díky moc :)

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak i můj řádek byl poprvé sklizen, jsem za něj moc ráda, s tímto jsem ani moc nepočítala, ale představy byly horší a nakonec se mi podařilo 3xdenně na farmu vlézt a v docela přijatelných rozestupech a přineslo to výsledky. :music:
    Krmit pejsky budu dál, ještě nikdy jsem u podobné akce neodolala to nedělat a snížit si tak šanci na tajemničku nebo banány.
    Za těch sto pokusů jsem banány ani bednu s nářadím nezískala, bezkonkurenčně vede 5 tisíc BZ, přesná čtvrtina všech odměn, tj.25 ze 100. Odměny BZ, TBZ a krejcary mi vyplivlo 73 psů ze 100. Z těch zbylých 27 se mi moc nedařilo, složení tentokrát vůči mně nevstřícné. Každá odměna se hodí, takže určitě neremcám, ale tyto "krmící" akce mám oproti klasickým dodávacím s pevnou odměnou, nebo s obchodem, kde též kupuju konkrétní odměnu, čím dál méně ráda. V posledních akcích bývaly odměnou banány, nebo hvězdičky, tady pokud člověk nemá štěstí, odejde bez, což tak zatím u mě vypadá. Tak uvidíme, jestli se nějakýmu mopsovi neudělá z těch plastikových kostí šoufl a nějaký banán na mě nakonec nevyvrhne. xD

Moje skupina TOP - 86-90, se pomalu plní, českých hráčů máme 9, přičemž nick kojetice14 stále bezpečně v čele :), celkem už se akcí prokousalo 165 hráčů a je už vidět i pohyb přihazujících.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.