Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Lyzarka:
    Děkuji za potvrzení mých odhadů. Tak na to, abych dával peníze za pověstného "holuba na střeše", opravdu žaludek nemám. A adrenalinu si užiji klidně doma se psem, když se s ním zrovna přetahuji o něco, o čem na rozdíl od něho jsem přesvědčen, že není k snědku...
    Naposledy mi takhle želela Kristýnka do telefonu, že jí prokousal do saka díru o průměru 10 cm!
    Kam se hrabe napětí při obdarovávání psů. - Ten náš se "obdaruje" (rozuměj obslouží) sám a to napětí při příchodu z práce - dovedete si to představit?

pro Bobulka1:
    Stačí po otevření domečku s pejsky nebo po kliknutí uprostřed města kliknout na prázdné políčko u "měřítka tvého postupu". Po zatržení a kliknutí na tlačítko Zpět se ti pejsci objeví.

petaM2001, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  2. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

Prosím, může mi někdo poradit, na co mám kliknout nebo co nastavit, aby mi naskákali psi. Neobjevují se mi, tak nemám co krmit. Děkuji...

3. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    pamatuji si, že když jsem odtajnovala nepotřebné žluté cokoliv, že bych raději brala obr jablon, protože jablíček mám neustále málo. Tak jsem se šla podívat, kolik že jich mám. Jsem lev 100 a hraji zdarma a jablon xxl mám 4ks v liště a 1neustále na ploše. Dost málo.Naproti tomu třeba jedle broskvon a sakura, vše xxl po 16 kusech

kliknout na domeček akce, pak na psíka

Naposledy upraveno moderátorem: 19/5/17
  4. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

zvoneček-díky za radu, ale nějak mi to nefunguje. Klikám na domeček, na všechny psi, co tam jsou, ale žádný nefunguje, klikám na časomíru nebo ve městě a neustále mě to odkazuje do parku, abych se podívala na splnění úkolu, ale jak umístit psi na plochu, to mi pořád nejde

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bobulko Vlez do akce na náměstí nebo přes časomíru, tam je lišta, kolik máš splněno. Před lištou je pes v kolečku a je tam maličké okýnko, na to klikni a udělá se ti fajfka, pak přejdi na plochu kde pěstuješ a už by tam psi měli být

petaM2001, ldivacka a evainfo tohle ocenili.
  6. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

evoku57- Sláva...Díky za radu, klikala jsem všude na různé psy, ale jej je člověk starší a hůře vidí, tak to okýnečko jsem neviděla, i když na toho psa, jsem také klikala. Díky, hlavně, že už to funguje

petaM2001, ldivacka a zvoneček tohle ocenili.
  7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Zdravím všechny,tak konečně nakrmeno,stonek stonkuje,tak bude volný víkend se vším všudyxD.Hlavně aby nelilo,když mám konečně volno8).Všem přeji rychlé nakrmení těch hladovců;)

8. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Lidičky nekrmte ta ubohá zvířata těmi plasty, mají to mít na hraní :p

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dobré prase všechno spase. A navíc ti moji pséci se chodí dorazit slepičkou z domečku :D

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Na umístění v první stovce skupiny 94 - 96 zatím stačí 4 čokli :D. Stále mě to nechává klidným, neb jsem právě dokrmil svoji první mopsí padesátku ;). Ale někde v pozadí už začíná hlodat malý červíček xDxDxD.

Jinak psi nejčastěji darovali 5 a 10 tisíc Kr, 2x MJS, 2x SK, 3 x TS a 1x TCH (nemám odvahu odtajnit :wuerg:), pár bodů a 2 funébrkvětináče. Už teď jsem ale s akcí spokojen.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, zatím si pohráli s 62 disky, 10 jich čeká ve mlýně, až se domele papu pro lenochody. další sklizeň je v 19.36. Na noc dávám něco delšího, abych vůbec měl padadla. Dnes ráno mi zklamal bavlník, neb dal méně než lískáče... Kam ten svět spěje se ptám(zatím marně), ale je mi jasné, že do ... (kopru, v háj či jiné libovonné místečko).
    Level 97-98= 188 obsazených míst, takže šanci nemám, protože mám na ploše raději chamíky, než akční plevel. O stromech nemluvě...

12. LADYMATLA

LADYMATLA Zelenáč fóra

Proč mám vedle svého nicku pořád 0 obdarovaných psů, když už jsem jim dala 7 frisbee? Bug nebo mi něco uniklo?

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

skalara.v- Ti moji zase nadělali bobky krtkovi před domečkem, no hrůza a to jim ty plasty nedávám k obědu... :p

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mám obstaráno 100+16 pséků. A teď nevím, jestli pokračovat a vyzobávat odměny nebo na to už hodit bobek.
    Zatím mám 12 tajemných stromků a jeden výběh:D. Superka 13, 2 ZB, 2 bedny xxl.....no, uvidíme...Na noc musím dát dlouhou, bo docházejí hopsátka a ráno se uvidí, co dál ;)

15. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobrý deň farmári, neviete mi poradit koľko treba nasadiť kvetín,aby som splnila úlohu♥? :inlove:
    nemám moc času a mám len niečo viac ako 3000 kusov....ale snažím sa:D a kostičiek?
    peknú hru vam prajem:music:

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. Redixik

Redixik Zelenáč fóra

Zdravím, vysvětlil by mi prosím někdo, jak funguje ranking? Desátý hráč v žebříčku má jednoho psa. A já ačkoliv mám víc, jsem stále na pozici >200. Musím ty psy, co jsem "nasbíral" ještě někam poslat nebo co? :D

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kristinka - potřebuješ 11.000 kytek a 1.000 kostí = nakrmíš (obstaráš) 100 psů ;)

petaM2001 a kristinabesinova tohle ocenili.
  18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Redixik, LADYMATLA,
    aby jste se dostali do TOP musíte nakrmit nejdříve nakrmit 100 psů a teprve poté se budou připisovat.

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

:( ty skupino!!!!
    jako fakt je to pro 106+ nespravedlivé :(
    narvat 95 levelu do dvou skupin....
    když vidím výsledky z jiných skupin co jsou o lvl níž,
    tak jim stačí nakrmit jednoho psa a jsou v topce,
    zatím co já mám na poslední topkové místo 90 psů
    a to jsou tu ještě skoro tři dny před námi...

čili hrubý odhad 150 psů... tohle se prostě nedá bez reálné dotace zvládnout...

ještě neházím flintu do žita, to ne...
    naděje umírá poslední.. tak uvidíme v pondělí jak se ukáže strategie...
    kterou dle mého zase překazí nefunkčnost hry :D :D :
    jeden by do toho kop...​

20. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dakujeeeem skalara.v :D

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.