Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahojky , ten kdo má lvl do 90tky je úplně v pohodě tam je třeba šest psů nad 100 a obsazených 7
    míst v Topce xD

Za to v mém zařazení je to úplně beznadějné :cry:[​IMG]

Já mám teprve nakrmených 47 psíků :oops: pozor ještě před Topkou!:D

Nevím , ale můj názor je , že to rozdělení do skupin nad 100lvl dost odflákly
    A je to nespravedlivé - do první stovky 9 skupin a nad stovku jen 3 skupiny ?
    Přitom je tam nejvíc hráčů. Jsem zklamaná :sleepy:

Naposledy upraveno: 19/5/17
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurááá, mám nakrmeno 100+1 psíků :D Ale ve své kategorii nemám šanci o_O A není tam nikdo z našich ? o_O
    [​IMG] Tož to je on :inlove:
    Jdu na fazoli, ať bodíky "přibejvaj" ;) (to je krkonošsky přibývají)xD

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak aktuální situace v lvl 91-93: 47 hráčů v TOPce, z Čechů stále jen Bezejmenný, ovšem na 2.místě :) (držím palce!), první dodal 254 hafanů, na posledních místech několik hráčů s 2 psíky.
    Napěstováno už mám, pro kosti jsem zasela dlouhodobky, tak čekám na tu smršť ;). Zatím jsem zahnala 42 mopsů.

EDIT:
    Bezejmenný, já vím, sleduji to a taky jsem si všimla, že Tě vždycky na okamžik předběhne - a pak ho zase přeskočíš. Škodolibě si představuji, jak se vždycky namíchne :D

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Přetahujem se z Norkodil62 o 1 a 2 místo.
    Ve 200 se podle mě udržím, neboť je tam pouhých 47 chovanců a ten poslední má 2 Bígly.
    Mé stádečko rozkošných štěňátek nemá šanci porazit :)

Ruplo mi po 6 letech hraní v kebuli. Jiní to utrácí za alkohol a kuřivo, ta co bych si já nemohl vyhodit pár korun za stejně nehmotnou blbinu.
    Když se prckovi kupovala lyžařská výbava ze které za 2 roky vyroste, mlčel jsem protože jí to udělalo radost a já na korunu moc hledět nemusím. Když si manželka vymyslela že chce na zahradě "altánek s posezením" tak jsem říkal že to je dobrá věc a ten starý je už trochu sešlý. V pohodě, postavil se altánek, posezení, krb, gril, bazén ....
    Těch mých pár korun co jsem se rozhodl utratit, je oproti těmto výdajům jak plivanec v móři.

:p

Hecnout se občas nezaškodí. Tak jsem se rozhodl bojovat za české statkáře v rovném (bez poznámek) souboji.
    Úplně živě si představuju jak tam ten velkostatkář sedí a marně si láme hlavu co je ten nounajmenštajn zač.:music:

Máme oba slušný náskok, tak nemám strach že bych najednou vypadl a končil někde okolo 582 místa.

EDIT
    kiki2305 : postupně dotahuju, ale on mě vždy přehodí v noci. Bude to nějaký australan protože přes den se to hne jenom o kousek a přes noc vyskočí o 30 psů.

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak konečně řádek doma a v topce jsem se ocitla na čestném 131. místě s počem 1 hafan. Jelikož jako obvykle mizíme na víkend mimo civilizaci (jsou ještě u nás místa nejen bez internetu, ale i mobilního signálu), pochybuji, že tam ještě v neděli večer budu.

6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

11.skupina 106-130lvl

xDxDxD

7. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

mám to samé, pěstuji jak divá, ale jen všeho po 5000.Nic divného, ale je tam i od všeho 10000 a to je divné, že má farma to neví.

petaM2001, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak hotovo.

Do poslední chvíle před obdarováním 100. psíka mi v záznamech o počtech obdarování (kupodivu) nabíhala čísla 29 ... 37, 38, 39, jako by šlo o údaj o počtu obdarovaných psíků nad limit 60. I "těšil" jsem se na to, až se mi objeví u mého poháru údaj 40 (100 = 60 + 40). A ejhle - ona se tam ukázala hodnota 0!!! To je sice možná v souladu s tím, jak je to prezentováno v ofiku, nicméně by mě zajímalo, co měla v tom případě znamenat ta čísla 38 či 39 před obdarováním 100. čoklíka? Přitom úplně na začátku akce tam byl vždy údaj tak trochu náhodný. Chvíli to vypadalo, jako by to mělo znamenat, kolik hafíků obdaroval hráč během posledních pár minut. Této domněnce však neodpovídala výše popsaná situace s nabývajícími počty obdarovaných hafanů v intervalu 60 - 99 (včetně).
    Může mi to někdo vysvětlit?

Ne že by na tom moc záleželo, v mé kategorii hráčů s levelem >130 obdaroval stejně poslední hráč v TOP200 momentálně (asi nad limit 100) již 105 štěkálků (čili celkem více než dvojnásobek mnou obdarovaných příslušníků psího plemene). To bych bez nákupů (ať již košů nebo mraku SH) asi nedal (možná to jde, ale v tom případě nevím, kde by takový hráč vzal dvojnásobný počet počet akční rostliny /205 x 110 = 22550/). Pokud bych totiž počítal, že 3 hodiny na začátku rozpěstovával, aby mohl mít co zasadit na celkem 588 pidipolíček (maximum na HL, DL a M), pak by měl k času 19.5. 10:00 napěstováno rostlinek pro obdarování cca 176 psíků (počítám s vodou a hnojem /jakkoli drahým/ - tj. jedno pěstování cca 5 hodin). Od začátku akce přitom uběhlo zatím 3 h (na rozpěstování) + 55 h (11 sezón pěstování na pidipolích). Jednou možností by bylo skutečně nespat a vytrvale zuzit o stošest (čili zase další "investice" jako při nákupu košů nebo SH) nebo mít štěstí a pravidelně od nějakého toho souseda (mazlíka) či z kola štěstí získávat bonusy na vyšší výnos při sklizni.
    Čili asi skutečně (téměř všichni) hráči v naší kategorii museli zaplatit nějaký ten peníz (nejsnáze za koše), aby mohli do TOP 200.
    Jde ještě vlastně vůbec o hru? Kde je podpora čisté hráčské vášně a soutěživosti?

Aby ale můj příspěvek nevyzněl příliš pesimisticky či kriticky - akce se mi líbila a ceny za obdarování jednotlivých čmuchálků taky nejsou k zahození.
    Jsem ovšem sice závislák na Farmeramě, nejsem však blázen
    (tedy aspoň doufám).

EDIT: Ještě jednou jsem se podíval na to, co má znamenat ten údaj u poháru. Podle všeho (ofiko + některé příspěvky hráčů momentálně umístěných v TOP 200) představuje počet hráčem obdarovaných psíků celkem. Pak ovšem nechápu tu nulu v mém poháru, když jsem obdaroval 100 psíků! Uvidím při příští sklizni, kdy umelu zkusmo jedno frisbee (budu mít další padátka) a hodím ho všanc některému z hafíků. Buď tam bude číslo 101 nebo 1.
    Jsem na to opravdu zvědav. Polední sklizeň se blíží... ;)

EDIT 2: Tak po obdarování 101. pejska (nikoli dalmatina) se mi u poháru objevilo číslo 1. Tím je mé veškeré další snažení ve věci házení frisbee jednoznačně určeno. Namelu ještě ta 4 frisbee, pro která mám napěstovány akční rostlinky, a pak adié pejsci, měl jsem vás rád, spěte!

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak vám nevím...ne že bych se hnala do Topky (já mám asi už navždy dotopkováno:p), ale tohle fakt není o farmářské zručnosti..
    Dnes jsem na farmě 6 let a tak nostalgicky vzpomínám...;)...

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak po ranní sklizni mám stav mínus 2 před stovkou, takže su klidná, páč jedu na víkend na Malou Fatru. Takže stonek bude, jsem ráda, že jsem to stihla.
    U nás (tuším kategorie 9 = 98-99) je zatím obsazeno jen 148 míst, z toho první má 330 a druhej 238. Našich hodně přibylo, teď jich tam je 8, nejlepší tavos7 na 13. fleku a kromě farmík84 a lenca85 se tam objevila i keryhill a pachmina, a ašada01, z těch co znám.
    Každopádně všem přeju ať se udrží a získají ty topceny, šance myslím mají, zvlášť když hráčů zatím není ani 200.
    Tenhle klub není přeplněný jako jiné :music:

EDIT: tazvenuse: Gratuluji ! A víš ty kolika hráčům jsi za těch 6 let pomohla ? Mně moc ! A děkuji děkuji děkuji !

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Ještě nakrmím 8 hafanů ,nasadím obr stromy a tím pro mě krmení dravé zvěře končí.Stonek bude fukční a to byl cíl.Na TOP to chtělo aspoň hodně SH což nestíhám a mám tak tak vždy na rozpěstování:)Tím krmením v TOP mohli dát aspoň příspěvek na útulky,možná bychom se snažili víc;) Budu na farmě v srpnu 6 let a vzpomínám moc na začátky,akce super, odměny bezva......

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

petaM2001, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Radila jsi mi :)
    A i když ze začátku ne přímo, tak tím, co jste si psali na fóru, to jsem "ještě jenom četla". A možná i jinak, ale to už si nepamatuji.
    ...
    A ať nejsem mimo - u nás už je 150 hráčů v tabulce. Přibývá to !

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No už mám asi sklerozu, už nevím;)

K akci, v mém resortu žádný čech:sleepy:

petaM2001, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

až domelu budu mít 84 hafanů, po šichtě sklidím a asi zas akční a zítra ráno dlouhodobky a dál se uvidí,páč ještě v neděli dělám...v top..149 z toho 9 z CZ

petaM2001, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  16. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

V tejto chvili:
    Skupina 10 (lvl 101-105) 200 Topkarov, 1 Slovak, teda Slovenka, teda ja :p, 9 Cechov....
    Prvi piati maju navyse 325-308-264-178-176 psov.
    Nech sa vsetkym dari podla Vasich predstav. ;)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno som od jedného čokla dostal 1 tajnú sadenicu a zase blbina xxl jabloň,lebo ich mám málo na ploche a v lište.Takých stromov sa zmestí do lišty haba-kuk predsa ju máme bez dna.

18. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník všem :) tak jsem to tam naházela a stále chybí pár kostiček do dvěstě xD ... opravdu to nemá co dělat s klasickou pěstovačkou, tři plné plochy akčních mají všichni stejné a bez SH to vážně nejde :cry: mám zeleno před očima, ale košíky nikdy né.Sem si konečně za ty roky chtěla prubnout první TOPku a teď počítám a přemýšlím jak dál.
    Lyzarko mi prosím hoď provázek, ať se přešplhám konečně k vám nad tu lajnu :p všem hezký sluneční dník a dneska i kost je k obědu dobrá xD
    ..

P.S. Ten den Mega BZ je proč, když pěstuji akční a si nemůžu dát na noc dekorky o_O páni .... mám sice volno, ale se cítím jako v práci, když si přejí zákazníci modré z nebe, které mám koupit já xD ...

20. Esterka250

Esterka250 Zelenáč fóra

pro srovnání .. v Topce je deset hráčů . Na prvním místě je pouze 60 kousků

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.