Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Level 106-130

200 borců, 1 x česky mluvící hráč - Janice4949- 193. místo...

I. místo 542 psů..

2. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak jsem taky dokrmila a už topkuju :D, aspoň na chvíli xD, padátka jsou ale kytí chybí , roste to pomalu :music:. Tak ať se daří :inlove:

3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj všem, tuto akci jedu na pohodičku, nikam se neženu, stonek nechci, krmím pro radost, zatím myslím 14x, do večera dvakrát sklidím a zas trochu namelu, jedu jen tak na jedné ploše. Ostatním co chtějí stonek a třeba i do TOPky držím palečky :)

4. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Tak včera u mě proběhlo takřka hamletovské jít, či nejít do TOPky. Nakonec, tím že v tom nejsem sám bylo rozhodnutí kladné. Tři moji sousedé jsou v mé kategorii v TOPce, tak doufám, že se společně nejen udržíme, ale že přibudou i další a to samozřejmě neplatí jen na mé sousedy.:)
    Tak přátelé, jakou zvolíme taktiku? Budeme hrát s otevřenými kartami, nebo mlžit a mlžit do poslední chvíle? Odhaduji, že vzhledem k četnosti objevování hafušů se jich za hodinu dá zvládnout cca 300. To znamená, že když člověk bude hodinu před koncem soutěže cca 30 hafanů nad 200 místem a bude mít v záloze dalších 300, tak při pilném hodinovém ládování do konce soutěže by ho neměli teoreticky již předhonit.8) Samozřejmě tato taktika nezohledňuje věci jako různé časové, fyzické a jiné náhlé indispozice, které by té hodinové smršti mohly zabránit, či ji nabourat, je to náročné.o_O:oops::cry:

5. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Taky vám psíci za hru dodávají z 90% body, baha body a Krejcary?

6. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Level 99-100: 54topkařů z toho 2 češi na 20. a 28. místě. Ale já to rozhodně nejsem. Hraju na pohodu, nikam se nehoním.

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

anajavonuj: Jo. Většinou 5.000 BZ.... Myslím že mám 57 her, asi 3x SK, 1x taj. strom na Baha, 1x na farmu (0-0-nic), dohromady cca 12 SH, nějaký květináč či co to bylo...
    A jde to dobře, sázím jen na dvě plochy přes den, na noc všechny akční.
    Ať se daří všem aj všetkým !

edit: Tak po 65 hrách úspěch! Bedna s nářadím xxl a v ní 79 prken ! A přibyla jedna podivuhodná sazenice na farmu.

Naposledy upraveno: 18/5/17
  8. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak u nás, v 86-90 je 21 hráčov, z toho 1 z Česka (karel-zahradnik) resp. nikto zo Slovenska a prvý už nakŕmil 201 psov. Ked to vidím, ani neľutujem že som sa nezapojil. :eek:

9. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak já tuhle akci vynechávám. Je to pohoda, chovám zvířata do úkolů v družstvu. Minule jsem z akce TCH dostal žluté chlívky a žlutou výrobnu vajec. Tak jsem to trochu přehodnotil a .... venku krásně, nebudu sedět u farmy. Všem co se snaží držím palce za nás lenochy ;)

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

V té naší poslední 12. skupině má ten na prvním místě - ultirstars - asi hodně velký strach, aby ho ten dvoustý v pořadí t.č. s 30-ti obdarovanými psíky nepřeskočil. Překročil už 1 000 obdarovaných psů. Od rána přes 440 psů, no není to žádný troškař.
    CZ : 7

To já jen s vodou a hnojem nestačím .... Teď mám obdarovaných 34 psů, ale než v 17 hodin sklidím další akční, kdeže to budu????
    A těch 16 namletých frisbee už pravděpodobně na návrat stačit nebude. Je třeba propočítat a vymyslet co dál. Jestli obětovat SH nebo to vzdát. Nerada bych vyplácala SH a nakonec zjistila, že ani s tou zásobou co mám, to na TOP nebude.

A sakra, kde je ofi k té nahlášené akci z kalendáře?

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

11. Farmer-MMXVI

Farmer-MMXVI Zelenáč fóra

Tak mám smůlu, mne se psi vůbec nezobrazují. Aktualizace mám nové, historii prohlížeče vymazanou a stejně se mne pejsci neukazují.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Farmer-MMXVI
    Klikni na psí boudu na ploše a musíš si objevování pséků zatrhnout

Tímto oznamuji počet obstaraných pséků :D A zase čekám na akční :(

13. Farmer-MMXVI

Farmer-MMXVI Zelenáč fóra

Děkuji za radu. Jsem zkrátka trochu natvrdlý. ;)

14. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím jedu pomalu ... mám hotovo přes 40 a mám radost konečně jsou tam MJS a víc než jediná jinak se hodí vše. Pomalu se dostanu na 97/305 to jde, topkařům;) držte se, na to se já jen dívám. Do takových ...se raději neženu.:pxDObčas se raději držím při zemi:D. Janča

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Lyzarka On se nebojí, on chce být za každou cenu první:)

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Kde to pořád berou...

...momentálně čekám na akční,jde to pomalu. :p

17. larelay

larelay Analytik fóra

Je evidentní, že se RT zmýlilo v odhadech a propočtech....takže možná otázka na modíky: co vznést dotaz, zda by nebylo vhodné v kategoriích nad 100. level navýšit počet míst v TOPce (minimálně tak na 400). Na prvek náhody ve hře jsme si sice ani po letech nezvykli (nebo zvykli, ale většinou nepřijali), ale toto už je dost absurdní...a mýlit se může každý.
    Když se koukám na poslední kategorii, první má naházeno 800, druhý 673 a poslední 30. U mě v kategorii předposlední (11) je to v bledě modrém (o krapet lepší, ale ne o moc) - první 604, poslední 16. Takže navýšit počet míst mi přijde jako jediné řešení (a určitě je jich ale víc), jak to fiasko trochu umenšit....
    Osobně bych určitě ocenila nějakou reakci od zdejších moderátorů - zda se to třeba už neřešilo, jestli se o něčem takovém uvažuje...
    Dovedu si představit, že když si to RT spočítá, asi jim to přijde po vyhodnocení jako skvělý tah s ohledem na zisk - a pak nás možná čekají už jen takové TOPky - minimálně pak ale každý bude vědět, s čím ne/může počítat...
    Takže spíš by mě zajímalo, jestli to byl záměr, nebo jen nedomyšlené - ale to je jedno a na to odpověď ani nepotřebuji - ale spíš jestli přece jen ještě nejde nějakou změnu, třeba v tom navýšení počtu míst v posledních kategoriích, udělat...díky moderátorům za případnou odpověď a krásný den všem přeji.

bropyk: ahoj. Já jsem nenapravitelný optimista, chci věřit :)), a to že ano, zisk určitě RT chce primárně, ale snad chce i spokojené hráče - a hráči, to nejsou jen košíkáři (moc se mi líbí, jak se tu najdou krásné české výrazy, i nové, pro kde co, to je na tomto fóru opravdu kouzelné a to mě baví). Snad kdyby šlo jen a jen o zisk, tak mohli sloučit víc levelů nižších, aby do toho sypali peníze i hráči z nižších levelů (jak to podle zpráv některých z vás vypadá, tam se skoro může umístit každý hráč, i kdyby nechtěl...:). Mohli dát jen dvě kategorie: do stovky a nad stovku, to by byl teprve mazec :))

Naposledy upraveno: 18/5/17
  18. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    přestože jsem avizoval, že se rozhodnu až v pátek - rozhodnutí přichází již teď - Topka NE. Měl jsem špatný odhad s košíkářema v předposlední skupině. Košíky nesleduji, protože je nekupuji, ale tentokrát jsem se kouknul a pochopil. Skopčák v pondělí ráno se podívá, hodí 30 EUR a má 60 rovnou a s umletím minimálně dalších 13 a to opravdu nebudu plácat SH (i když ho mám dost a nevím na co ho použít). Beru to jak hru, myslel jsem si, že lidi moc do toho peníze nehází, ale je to jinak češi do toho peníze nehází a to je taky důvod, že nemáme kino (ve světě jede). Takže od soboty zase pěstuji sedmikrásky a košíkáři vy se mezi sebou pobijte.
    Larelay - RT jde především o zisk a podle toho udělalo i skupiny. Myslím i podle posledních akcí to mají dobře vymyšlené (pro sebe) a dokud jim to posype tak se to nezmění. Buď se je s tím třeba smířit nebo sypat

19. doben

doben Ikona fóra

Tak v naší skupině je 41 topkařů, z toho 5 CZ hráčů včetně mě. Momentálně jsem 13.. První má 289 psů.

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

JJ, doben... taky koukám a držím Ti pěsti.
    Já na to peču, buď to dá do topky nebo ne... se to nepo...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.