Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tak pro milovníky statistik: ze 40 frisbee jsem získal
    • 2x 2ks superhnojiva
    • 2x 10 000 BZ
    • 3x 10 000 kr
    • 2x 10 000 TBZ
    • 1x 10 000 TBZ
    • 11x 5 000 BZ
    • 3x 5 000 kr
    • 5x 5 000 TBZ
    • 3x Baha strom Skiathos
    • 1x Baha výběh Kobalt
    • 1x Pinkie Pie
    • 1x SK
    • 1x Strom Erie
    • 2x Valentýnský květináč
    • 2x Zuzino ultrahnojivo

2. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Přiznej se, že mě tím smradem z té Tvé zamýšlené kafilérky chceš vyhnat z té pece na které se válím. To si říkáš kámoš? Já chtěl Tvoje SH, aby mě to motivovalo nazout holinky, né smrad, aby mě vyhnal s farmy...:cry:

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ty jo kam zase letíte akce běží sotva jeden den a tady už mají někteří hotovo se mi zdá že na to je škoda SH né?když je času dost

[​IMG] za hodku skllízím tak už budu za půlkou rostlin:p

pro šneky ako jsem já

Naposledy upraveno: 17/5/17
  4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym farmarom...ako vidim u mna v TOPke 90 psickarov...a ja hadzem na nich bobek u mna ani jediny mopsac nenakrmenyxDa ta 7h akcna je veru unavna a zase cele SH nevyskubem von,,,teraz mal marketing RT dat predaj SH..hned by bolo zarobenexD,,nech sa vam dari...tak namletych 45 tanierov..idem im hadzat;);)

5. doben

doben Ikona fóra

Do stonku mi chybí 39 frisbee. V TOPCE je u nás zatím 7 farmářů.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Lyzarka Statistika pro lvl 97-98: 12 hracu: 1,1,2,18,39,40,41,51,60,105,138,168 (ani jeden CZ). Treba se pridaji s vysledky i dalsi skupiny, abychom mohli sledovat vyvoj ;)

7. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Statistika pro lvl99-100: 12 hráčů 1. má 125 psů poslední 1psa jak se zjistí jestli je tam někdo z česka nevím.

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Milik62 Vlevo vedle "pristi aktualizace" a "posledni aktualizace" mas "nahled vsichni" a vyberovou zluto-zelenou sipku filtru - klik :) A diky ;)

EDIT: Ceskyznejiciho nemam zadneho, zato mam hromadu Madaru a Reku :)

9. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Díky za info. Tak česky mluvící zatím nikdo, ale nevěřím tomu českyznějících je tam několik. Mezitím přiskočili další 2 hráči ale 1. a poslední zůstali stejní.

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Skupina 7 (lvl 94-96): 9 topkařů (lídr zatím 188 pesanů), 8. Delinka (CZ, 1 štěkanátek).

U mě trochu jiné počty - nakrmeno nula, umleto nula, frisbokólie v červených, lepítkost ze třetiny napadaná. Ale jsem naprosto naprosto... ;)

EDIT: susedo malérečko, už jsi? :D Na takové levely můj nízký zrak nedohlédne...;)

11. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Měla bych takovou připomínku. Všichni pomocníci, by u takto dlouhé rostliny měli být nahrazeni spíše kupónem. člověk by si to aspoň spustil kdy chce.
    Takto má naseto a zalito a pokud to náhodou padne, tak jako by to nedostal....

A u mě je 14TOP a z toho ani jeden z CR

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lida7373: ahoj, myslíš pomocníky jako dárek od toho poskakujícího joudy? A co mu dávat talíř těsně před další sklizní... když ti padnou pomocníci, tak s nimi sklidíš i zaseješ ,-) Nemusíš to dělat hned po domletí.... nikam to neuteče ,-)

13. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Casey, to dělám.....,ale už to takto bylo jednou, tuším ty netopýři....a přišlo mi to nepraktické.

No ono mi to stejně moc nepadá, takže pro mě by to nebylo....., kdyby mi to padlo 0x ani by mě to nepřekvapilo.xD To je prostě moje farma. Tam skoro nic nepadne . Už jsem za ty roky zvyklá.

Zatím mě tím nepodaroval ani jeden hafan.

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když Casey27 on je to takový dar - nedar, jako dnešní dárek od ovečky ;) pomocníky kupuju, tak to neřeším, ono se to na konec někam zařadí, ale kdo nekupuje, tak by raději kupon, ono je to logické, sklidit, umlít a pohrát si

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Evoku57, jj takto jsem to myslela, třeba já tohle jedu bez pomocníků....škoda plácat kupony, když to roste tak dlouho.....nekupuju je.

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Díky za info petaM2001.. aspon vím,že jsem v zelených;) matlafous...v naší/stejné/ skupině teda, už jich je 14a píše to, že žádný ČR:( můj stav 24 a mlít budu kol půl sedmé,tak zas se trošku pohnu... kupředu leváxD

17. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Tak jsem dlouho nevydržela, melu prvních 30 kousků.

Lida7373 a ostatní - Díky za info o kombajnech - já bych si měla dávat sakra bacha, už jsem se spálila ve fotbale - naivně jsem koupila za mince kombajn s tím, že je to kupón a pak jsem se druhý den divila, kde že jsem ho to sebrala, že mi jako jede. Bohužel mi zbývaly poslední 2hodiny, takže to se fakt vyplatilo>:( Už si dám pozor a budu krmit čoklíky před sklizní, abych si ukrátila čekání.
    Ať to padá ;)

evainfo, bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak Slovakom sa do TOPky nejako nechce..(lvl 106-130 )ani jedinyyyyxDxDxD

darmo su to skrblici,,..a nepriradujte ma k nim..ja nemam slovenske obcianstvo len tu zijemxD

bude to SH na predaj???..ved nech sa aspon zapojimxDxDxDlebo ta burina nie a nie dozrievat..a uz som konecne 43 chrochtacov vyhrala:p
    tak od mopslov som ziskala 2 chlievy,,papagaje a plameniak to si mohli aj nechat a sadenice na farmu oskerusa xl a anjou hruska..to uz vobec nie...

bozinku uz nech je 19..a farma expres a hned vyzdraviem..to je akcia kde som schopna natlacit aj kreditku,lebo minulu akciu 20ruzovych..ale tie mopsle dokrmim;)

19. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Skupina 10 (lvl 101-105) 30 Topkarov, 0 Slovakov, 3 Cesi....
    Ja som sa zatial pohrala s 30 psami....Pajdatka pajdaju pekne, len ta kvetina rastie prilis dlho....:oops:xD

20. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Zdravím Vás všechny. Tak nakrmeno 37 psíků. 7hodinovka je fakt děsná kytka. V Topce pro levly 106 - 130 už 109 lidí. 1. má 388 psů, ten poslední 1. Ani jeden hráč z ČR.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.