Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Už jsem na tu popelnici k mazání větví také přišla, tak před sklizní mažu, aby se měly případné vyskakovací klíče kam připsat. Dnes mi recyklomat poprvé nadělil místo ABZ rachejtle :wuerg: radost veliká:p Jinak nastavení na rozšíření skladiště mě nejvíc vadí ve výrobních materiálech. Až ve 12 lvl?o_O

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den v údolí :) tak dnes se mi zase jeden zákazník zrušil. Udala jsem zakázku jednomu a když přešla na dalšího, už měl nový čas dodání :( tentokrát nepomohl ani restart farmičky. Naštěstí na mě čekal ještě třetí a nechtěl moc, tak to tak nebolelo :D

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

-družstvo-
    Ano,mám stále aktivovanou pouze meruňku a višeň.V podstatě stačí pravidelně recyklovat a obsluhovat trhovce.:) Na krásu nehraju,jdu po řádcích.Ono to stejně ani moc na krásu hrát nejde,když neustále musíme kácet stromy!:cry:

Můjj styl hraní!
    Padátka: přebytečné větve a jantary hážu do popelnice.Stav https://1iq.cz/i/tgH6W/Vpp2m.jpg
    Řezivo: vyrábím tohle https://1iq.cz/i/tgH6W/vQ5mP.jpg ,na výrobu používám 1x střední kmen a doplním malými.
    Humus: https://1iq.cz/i/tgH6W/bt2Mg.jpg
    Nářadí:https://1iq.cz/i/tgH6W/jTtd4.jpg
    Recyklace: zde jedu za 200 bodů( pouze jednou za 400 bodů) a dávám na recyklaci běžné řezivo.Jinak už 2x sem měl něco jinýho,než body.:wuerg:
    Sklad aktuálně: https://1iq.cz/i/album/j7JeeHW
    Tož tak!8)

4. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Krásný Nový rok 2023 všem farmářům.;)Já se pomaličku ploužím do 9.levelu a mám komplet vyšlechtěnou višeň.Plním zákazníky a recykluju tak,že dávám ph 3000 ve velkých kmenech.Teď už se začnu zabývat sbíráním odznaků arboristy na 9.level.A chci šlechtit meruňku.Uvidíme.Hodně štěstí v celém roce 2023 tady na farmě i v běžném životě.:)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín taky si říkám, že jsem měla počkat s jinými stromky a ABZ by šlo rychleji :p ale u mě není možnost sklízet co jeden a půl hodiny meruňky, i kdybych chtěla xD Mám vyšlechtěné všechny čtyři stromky, buk je sice na dlouho, má 6 etap zrání, ale dává

hodně
    plodů. Višeň má zase dobrou protihodnotu a rychle získáš odznak1, který je potřeba pro odznak2.
    Taky jdu rozhodně jenom po stonkách! a potom se uvidí :p využívám zákazníky přes den, ale v deset večer určitě néé ...
    Přesto mám sklad plodů stále plný, a je plně navýšený. Tak ještě 2 660 ABZ, budu v 10tém a první stonek :p

Je hloupé, že ABZ naskakuje jenom u zákazníka a u recyklace, kde občas místo ABZ přijdou i blbosti (docela zklamání po celodenním čekání) :eek: a už to bylo vícekrát 8) ..

Měli by asi tuto nepovedenou "montáž" k farmičce trochu lépe přizpůsobit a zpříjemnit, jakože dodat chuť a motivaci, která je teď logicky u každého jenom "pro získání stonků" ... no né xD

6. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Ahoj, nevím jak to funguje ostatním, ale vždy při návratu z Protěžového údolí přes lanovku se dostanu na některou z ploch místo na mapu ... není to chyba?

SKALI děkuji, docela mě to štvalo :)

Naposledy upraveno: 2/1/23
    bačkora85, moncicak7070 a Skali tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonda333 - ahoj, zkus si vypnout v nastavení hry toto a nezapomeň dát uložit :)
    vypnutí farmářské mapy.png

8. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Krásný první pracovní den v novém roce vinšuju :)
    Tak i přes zdravotní indispozici se mi konečně podařilo dosáhnout druhé mety :D
    Můj poznatek.... ke konci 9lvl jsem se uklikla a dala jsem nechtíc vyrobit první buk, nicméně trčí zatím ve stodole a trhovci jeho plody po mě nechtějí a to už jsem pár zakázek plnila, takže dobrý.... akorát musím poznamenat, že mi chybí možnost zrušení výroby stejně, jako je to třeba ve mlýně a taky by se hodila možnost vyzvednout si z výrobního místa třeba jen z jednoho okýnka vyráběné předměty a ne, že musím vybrat najednou všechny se zelenou fajfkou.... tak to jen takové zamyšlení, co by se dalo do budoucna vylepšit :music:
    Ať se vám v novém roce skvěle daří ;)

9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Pekny vecer prajem :) Konecne mam trosku viac casu ;) Ja som si postupne aktivovala marhulu,ceresnu a buk,vsetky mam vylepsene a doteraz som nemala potrebu zvysovat daky sklad az teraz v 10lvl som navysila plody a stromy o 1 stupen. Vzdy mi to ty nenazranci spapkali alebo som vyrobila odznak.Mna najviac hneva ked idem nieco vyrobit, zadam pocet alebo protihodnotu a ked idem dat dalsi raz tak to musim zadavat znova :cry: Na notbuku sa to da ale na mobile ak sa netrafim tak sa mi to zvecsi a som v haji zelenom:wuerg: Mohlo by to fungovat ako na farme ked si zadam pocet tak tam ostane az kym ho nezmenim.

druzstvo prave na vylepsenie buku budes potrebovat 2 odznak ;)

Naposledy upraveno: 2/1/23
  10. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

kaolín11,
    tak styl hry máme asi stejný (co se výroby týče, jen recykluju po 24:00 hod), mám navíc aktivovaný ten modřín, který na body není nic moc, ale kvůli zákazníkům ho musím už mít na ploše, když jsem ho aktivovala.
    Do 10 levelu mi chybí ještě 5 530 bodů, ale pak přijde asi čas na buk, kvůli výrobě odznaku 2, ale to jsem ještě úplně nenastudovala na co je tento odznak potřeba.
    Protože nemám možnost co 1,5 hod sklízet meruně, do recyklace dávám i střední kmeny, kterých mám hafo právě z modřínů.

11. dencice

dencice Stálice fóra

Krásný den všem, tak snad úspěšně sázím a sklízím stromečky, mám k dispozici 4 na otočky, 7 level se na mě směje, tak zatím to jde docela dobře, je to trochu jiný svět, ale mě to baví, hodně úspěchů všem.

12. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, myslím si, že skoro po měsíčním zavedení Protěžového údolí do hry už by mohl být znát nějaký pokrok v opravě chyb, které s ním jsou spojené. Aby se musela hra vždy při návratu z údolí na farmu vypínat (protože F5 nestačí), aby se hra sekala, šla pomalu byl neustále nejaký problém, je už neúnosné. Otevřením nedokonalé a nefunkční plochy tomu RT vytřel zrak a tím myslím opravdu vytřel. Hraji skoro od začátku, ale toto nemá obdoby. Vývojáři by s sebou měli mrsknout a vrátit Farmu do původní kvality. Dochází mi trpělivost.

13. BigClick

BigClick Expert fóra

Vcera som aj ja aktivovala ten riadok z 10. lvl, otvorila som si dalsiu plochu, ale novy strom som este neaktivovala, nemam vsetky runy z predoslych stromov este otvorene, az ked ich otvorim, sa budem hrat s novym stromom.
    Do lvl 20 daleko, casu dost, nikam sa neponahlam xD.
    Inak ohladne toho rozbiteho skladu - u mna je OK, ale len aby sa vedelo poviem, ze suseda jedna sa mi stazovala, ze tiez ho mala OK kym 2. krat nerozsirila stromovu cast, vtedy sa jej sklad rozbil.
    Pekny vecer!

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

BigClick: Že nefunguje skladiště to bych ještě přežil, ale že se už několik hodin dívám na 14 zralých stromů a nejdou sklidit je horší..... pokácet by šly, ale nechci přijít o plody. A ještě k tomu rozšíření.... mám rozšířeno již několik dnů a vše fungovalo normálně, až dnes večer se to nějak pokakalo ,-)

15. barca279

barca279 Vážený autor

aspon sa da zbavit nechcenych stromov,stajni a dielni,lišta vyčistena,neterba už čakat na expres kde ajtak neni nič dobre a stoji to vela florenov.

16. Janet180

Janet180 Pisálek fóra

Ahoj všem,
    nevím jestli mi někdo poradíte, už druhý den, kdykoliv kliknu na skladiště nic se neobjeví, prostě prázdno, jinak vše funguje, ale štve mně, že se nemůžu podívat na výrobní materiály, různé a počet plodů alpských stromů...nemáte to taky někdo?
    Navíc za chvíli jsem v 11. levelu, odznaky mám a když budu chtít rozšířit skladiště, nemám jak...

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

aj u mňa sklad od včera vyzerá takto, snáď to dajú rýchlo do poriadku:music:;)

18. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Aj u mna sklad prazdny :mad: zistila som to az dnes,najskor som myslela ze je chyba u mna,aj ine prehliadace som vyskusala a nic, tak som kuk tu a zistila som ze je nas vela :(

Tak u mna uz tiez vsetko frci tak ako ma ;)

Naposledy upraveno: 4/1/23
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kupodivu,u mně je vše v "pořádku"! Pokud pominu nefukční horní lištu,trhovce musím navštívit 2x3x4x než se umoudří a vezmou si potřebné zboží a při příchodu do hor se to chvíli seká,jinak vše OK.:wuerg::cry:
    Ale věřím v naše oblíbené " již brzy" bude lépe!8)
    Nějak se mi ve stodole začínaj množit klíče.Jelikož jedu jen dva stromy,používám je pouze na recyklaci.https://1iq.cz/i/tgH6W/6HBs8.jpg

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

celkom si švihli, už mám prehľad v sklade:D;)