Projekt Funky kapradina (1.10. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak tedy Jan Svatek - bez jakýchkoli interpunkčních znamének. ;)
    A svátek mám skutečně na sv. Jana...:D

Jinak pipety úspěšně přibývají, myslím, že zítra ve 14 hodin budu mít komplet hotovo. Na Farmě samozřejmě proběhla příprava (hortenzie, 22:45)...
    Už mi z těch akcí jde hlava kolem.

2. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Děcka neblbněte.
    Ve fabrice by vám dali...,že jim káčkujete normy.xD
    Kam všichni chvátáte?Do hrobu?Dyť nám RT začne ty akce časově zkracovat.
    A nebijte mě,já už dneska dostala,...nepovedl se dezert,prý byl minule lepší.NenažrancixD

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: Ahoj... koukám že mod jsou odměňováni od počtu napsaných slov ,-) Tady je to jak v parlamentu.... stačilo prosté "nevíme" ,-) Ale i tak díky. No nic vysmrknu si tácek akční navíc... stejně je mezi akcema nuda a není co dělat.... max si s tím kapradím vytapetuju obývák... zelená prej uklidňuje ,-)
    P.S.: předpokládám že touto akcí myslíš tento úkol ,-) mmch musel sem si vypnout zvuk... té mrkvi už vrže kyčelní kloub až sem ,-)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Casey27 - a já se tak snažila :oops:
    Co se týče toho vrzání - už jsem objednaná na výměnu. Ale ptž jsem toho nenapsala zase tolik, tak dostanu jenom repliku :eek:
    Myslíš, že bych to mohla příště zkusit dohnat třeba tečkama ?.......................................................................................................:p

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: Tak jak hvězdička znamená úspěch, tak tečky znamenají 5 bodů KUK ,-)

evainfo, milostivas a duna.duna1 tohle ocenili.
  6. Skali

A sakra, budu muset vymyslet něco lepšího :oops:

7. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Získal jsem 1x projekt funka kpradina a nevím kde ho najdu?

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdenek0101: mezi nálepkami ,-)))

maribeja tohle ocenil(a).
  9. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

1x Projekt Funky kapradina najdeš v albu - je to nálepka

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Trošku šturmuju před odjezdem, hotové všechny stříbrné a celý 5 úkol. Dávkovač na ploše a kapradí rozpěstováno, už mám 9 kousků znovu na poli.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já sice nikam nejedu,ale dávkovač už taky mám na ploše.Zatím to byla pohoda.Uvidíme co se na nás pohrne dál.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Jupí,úkol splněn!:) Teď už jen kompletně splnít celej ůkol.
    Ale teda když už to má někdy v budoucnu strašit na ploše, mohl být přísun BZ trojnásobný!:eek: Už by nám zase mohli dát v odměnách pár prázdných řádků,bo je potřeba pročistit lištu.o_O

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den z kapradí ;) tak kolik mi včera naskákalo pipet nevím, ale před odchodem do práce nachystané saguaro s žanky, v liště produkty na SH, na kytí jeden a půl plochy, podařilo se párkrát sklidit a večer bylo necelých 400 pipet. Tak už je první továrna a druhá bude kolem oběda :p. Večer si možná vezmu dávkovač a pomalu dodělám zbytek úkolu. Akcička na pohodu a už jsem zvědavá na další sérii.

14. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Pipet vyskákalo 210, nakonec jsem postupně nasázela saguaro a pak byl zbytek stromů a nějaké chlévy. Pak mám všude pár ziskových dekorek. Ty tedy nesundám. Padátek už mám 405 + dodáno do dvou stříbrných. Vy snad od těch kompů ani neodejdete! Na noc jsem měla delší plodiny, ale na dnešek a zítřek zkusím pohopole. Kdo by k tomu pořád lítal...
    Kaolínku - díky za dobrou zprávu! A dám si setsakra pozor, abych se nedostala do nuly.

Trepifajksl a jezule tohle ocenili.
  15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Těšila jsem se na taj.sazeničky a opět zůstanou v liště.Jsou to zase jen stromy pro nízké LV a pro mě vykopávky.

LV 149

jezule tohle ocenil(a).
  16. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Dávkovač právě je, jedna rostlinka za dvacet hodin to je bomba,abych ty kapradinky z dávkovače nepřepěstoval,to bych si těžko odpouštěl xD jaksi nechápu význam dávkovače,když už jich mám teď rozpěstováno na celou plochu. Jinak akce v pohodě,padátka padaj a zítra bude hotovo.
    Tak to šlo líp než jsem čekal,hotovo,Baha zase v původním osazení, průvan skoro ve všem,tak rychle něco dopěstovat a dochovat. Královna mě nechává naprosto klidným,ať klidně u mě jezdí bez okrášlení, byla by vošklivá i v barevném vohozu

Skali díky, dávkovač to bude jistit v liště,kdybych měl někdy dutou hlavu :D

Naposledy upraveno: 2/10/18
    jezule a evainfo tohle ocenili.
  17. Skali

zdarsky79 - dávkovač máme proto, kdybychom náhodou (spíš omylem) dodali úplně všechno někam do úkolu a na trhu bude vymetýno, tak abychom měli aspoň toto a mohli si rostlinku zase rozpěstovat (když se nedají semínka sehnat v semenářství) ;)

maribeja a jezule tohle ocenili.
  18. svj1

svj1 Pisálek fóra

když dodám první ukol kde najdu ten dákovač kapradí

19. Skali

svj1 - klik TADY

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Úplně v pohodě...
    Tak trochu jak v pohádce z mechu a kapradí.
    Jen ta babka Bohdalka tu chybí..!​

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.