Projekt Funky kapradina (1.10. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Berry - přesně tak, z rostlin jako že jen z kytek (ne ze stromů) ;). Ale je otázka kolik padátek ti chybí do dokončení nynější akce, protože v té nové se ztráty ještě dají lehce dohnat. Zvlášť když to padá z rostlin, které se dobře zkracují.

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  2. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

25 padátek,to musí dopadat z dárků a z bočních stromů na farmě...a já blbka počítala,1,2,3,4,aby mi to zítra dalo přesně na dvacet polí.Moc děkuji žabko:inlove:.

myš59 a burds tohle ocenili.
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

riadky s dávkovačmi (zašla som si to preklikať) [​IMG]

edit
    a najnovši stroj

Naposledy upraveno: 30/9/18
  4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nemyslím, si, že tento nový Dávkovač ztratí po akci svou schopnost dávat semínko kapradí. Předchozí dávkovače dávaly semínka akční plodiny, tento bude dávat semínko plodiny stálé. Pokud by hráč dodal všechno kapradí (ať už do plnění nějakého budoucího dosud neznámého úkolu či neprozřetelně na trh), potom by bez Dávkovače či nákupu na trhu neměl možnost se ke kapradí jakkoli dostat.
    Dávkovač chápu v tom případě jako určitou pojistku při ztrátě semínek kapradí (tj. při ztrátě soudnosti hráče pří dodání všeho do úkolu či na trh).

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Třeba je toto nový způsob získání dekorací, z nichž pak bude nový řádek. Nezískají se na Kole štěstí jako kytky, strašáci apod., ale z postupných akcí. Proto je i ve FAQ uvedeno, že cílem akce je zisk dávkovače.

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Danka722: Ještě Ti chybí řádek bazalková chromatičnost (slovensky nevím:oops:), tam byly též dávkovače. :) Jen jinak -hezčeji- udělané.
    Tak uvidíme, jestli tip, že z nich bude nakone řádek, vyjde.

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

do akce se pustím, ale nevím ,nevím... ted mi chybí ještě hafo vodičů,nějak nestíhám dokončovat akce:(

8. Enigma

Enigma Pisálek fóra

Ahoj,
    já si jen myslím, žeby se mohlo trochu svolnit s akcema.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak pořád nevím načem sem.To fakt nikdo neví, jestli v pátým úkolu dostanem semínka či klasickou setbu? o_O

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kaolín11,

vzhledem k tomu, že jedním ze zdrojů rostliny má být tržiště, tak se opravdu bude jednat o rostlinu/semínko v jednom.

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po startu akce: 384 pipet (67,9% potřebného množství pro těžkou variantu) - po sklizni saguara za spolupráce 3 migrujících JC a podpory ve formě různých podpůrných prostředků (ze stonku) na vypadávání.
    Tak to by šlo.
    Tak ať nám všem ty pipety pěkně přibývají!

EDIT:
    Zdá se, že to padá i z cukrové třtiny (aktuální stav po 15 minutách 397 pipet), po 36 minutách 407 pipet (70,1%)

Naposledy upraveno: 1/10/18
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No dve a pul plochy saguara, takze pocet padatek slusny... uvidime jak to pujde z akcni, je dost kratka...
    Ale staci jen stribrne ukoly pro rozpestovavani kapradi, posledni ukol mozna cely, kdyz na tom davkovaci tak trvaji, ale je celkem nanic...

Vypadavat ma 134 pipet/den, v tuto chvili ma byt 2 (nebo chybet 578 ), mam 273 (chybi 307 ), mam 47% hotovo.
    Stav kapradi : idealne 36 kusu (2424/den ), mam 0 z 10500 (0% ).
    Zatim uplynulo 0% casu, zbyva 103 hodin.

13. domiks1

domiks1 Pisálek fóra

2 pipety. Toto pěkně začíná xDxD

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. burds

burds Titán fóra

To je úžasný.Posledně když byla akce se semínkem tak jsem přemýšlela jestli to vůbec dám.Na trhu se pochopitelně neobjevovalo nic.Semínko mne tedy skutečně nenadchlo.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

U vodopádů jsem nezaznamenal jediné padátko.
    Měl jsem na všech plochách Saguaro + velkochlívky.
    Nikam se nepoženu a napřed splním v úkolech jen stříbrné a pak uvidím jak mi to bude sedět, a postupně splním i zbytek.U 5 úkolu samozřejmě splním všechny 3 kroky.
    Takže půjdu lehčí cestou a pak tou težšší.

Pořád jsem takový rozhozený protože nevím co z toho má vylézt.

Honzulka05, maribeja a k.vitek tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

burds - ale na trhu budeš mít možnost zakoupení "kapradí" - speciální rostliny ve hře. Kdežto akční rostlinou je "tropické kapradí" - a to na trhu nekoupíš.

evainfo, maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak zatím vládne počáteční spokojenost, padátek je dost. Teď už jen napěstovat a bude to v cajku. Jo a jak to bude s tím semínko/květino/dávkovačem je mi tak celkem jedno, ať bude bude dávat to nebo to, stejně nezbývá než napěstovat.

Hezkou hru ...

18. dasah53

dasah53 Rádoby autor

A kdy budeme mít dovolenou ?

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dasah53: A co ti brání? jestli chceš farmářsky odpočívat tak můžeš ,-))))

20. backa

backa Rádoby autor

Kde získam dávkovač.... kde ho mám hľadať....prosím radu....už sa zo mňa stáva mimoň ....a nepadá a nepadá a kde je dávkovač....tiež nepadne????????????????????????.....

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.