Projekt Funky kapradina (1.10. - 5.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jasne jsou zatim jen otazky... asi to vidim tahle :
    - akcni kytka na baha, musim vytrhat les (ale az skonci akce ktera naopak vyzaduje zalesnit vsechno co se da), pestuje se normalne z toho co sklidim
    - casem ziskam 3 trvale kytky, taky se pestuje uplne normalne, ale na farme, ta dekorka nedava seminka ale tu kytku, nevim proc se o tom vubec mluvi
    - trvala kytka nebude v semenarstvi

Neco jsem prehlidnul nebo blbe pochopil? Dve uplne normalni kytky, jen nesmyslne skoro stejne jmeno a kazda na jinych plochach... rozdil je jen v nedostupnosti v semenarstvi...

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) zkusím zatím pěstovat jen na jedné ploše a na noc dávat dlouhé rostlinky, když to padá jenom z nich. Nejdříve si vyberu továrny a potom doplním zbytek úkolů i s dávkovačem. Pokud je to část série určitě nevynechám, co když na konci čeká nějaká bomba odměna ... nebo bedýnka s bombou xD :p

3. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Čawte mrafce :D :D :D chcel by som sa opýtať, že akože hlavná cena tejto akcie má byť ten dávkovač kaprade??? a načo mi to bude dobré? čo ta kapraď je nejaká špeciálna rastlina na baha? nwm nepochopil som to nechcem vyzerať blbo tak sa pýtam :)

myš59, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jak to chápu já, jde o akci na pokračování a tohle teprve první část. Získáme (tedy, kdo se zúčastní ;)) právě ten dávkovač na normální kapradiny - ty nepůjdou zakoupit jako osivo, budou jen z toho dávkovače - a ty pak budeme zřejmě dodávat zase v další části akce. Ta druhá část je ale zatím ještě neznámá :).

5. makak-magot

makak-magot Stará škola

tronaldo55: Jestli je dávkovač hlavní cenou nevím, třeba pro mě jsou tam zajímavější odměny . Ale jak píše Pajda: "Jedná se o první ze série úkolů", takže je možné, ze se nakonec ukáže, že byl dávkovač ten nejdůležitější.
    A co se týče kapradí, tak ta jsou dvě:
    1. akční Tropické kapradí, které se sází na Baha pouze v průběhu této akce a po jejím konci ze hry zmizí.
    2. Kapradí, které bude padat z dávkovače a 3 kousky můžeš získat jako odměnu v akci; to po skončení akce ve hře zůstane - a sází se na Farmě.

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Do akce jdu... jelikož skoro všechny dávkovače skončily nakonec ve stonku .... třeba bude na konci stonek dávající x milionů BZ, aby jsme se toho levelu 300 dožili :oops::D

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek, teď jsi nahlodala mé odhodlání na kapradí nechodit... ;)

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Já to zkusím :p, když se povede, bude dobře a ještě budu mít dávkovač a když ne, tak bude taky dobře i bez něj :)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vy si zřejmě neuvědomujete rozdíl mezi rostlinou a semínkem.
    Rostlina mě defacto stačí jedna a podle času z ní dříve,či později vypěstuji bambilión dalších.
    Semínko zasadím,vyroste mě z něj 1 až 9 kusů rostlin (podle nastavení RT a dodaných bonusů) a tím řetězec končí.

Takže: bude-li dávkovač dávat semínka,musí býti stále na ploše,jelikož je jinde (až na pár v odměnách) neseženem.
    bude-li dávat semínko/rostliny (běžné rostliny), po prvním ho strčím do lišty,kde zůstane na věky.

10. burds

burds Titán fóra

Take to zkusím.Dávkovač jde dát naštěstí do stonku.Podle mne to vypadá na akci která se zase potáhne celý měsíc.Nemám tyto akce ráda ale dělám je

11. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Už před dvěma dny jsem si všimla, že na farmě mám rostlinu kapradí, která nejde koupit, je to 6 hodinovka, tak se to aspoň vysvětlilo :) já do toho určitě půjdu.
    A mimojiné ten kalendář na říjen je fakt masakr, pořád něco bude 3-4 věci současně, jedna akce skoro na měsíc a děsivka na 14dní

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já se na dlouhou děsivku těším, spoléhala jsem na Halloween a počítala s tím ;)

13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Úžasné,jedna akce ještě neskončila a už se s ní bude prolínat druhá.Nešlo by zařídit dělat v jednom termínu akcí alespoň šest?To by bylo něco! A ta diskuze kolem nich,to by bylo počteníčko! Tak mám dojem že RT kape na karbid.Že já sem sem vůbec po jaroletních prázninách vůbec lezl.Ale co,budu se kochat vašima poznámkama.Práci čest a rukám klid.:)
    Y_n_O koukal jsem a samou radostí jsem se rozplakal.
    Prepperka no to jo ale papírově,všude se překračoval plán a moc toho nebylo.

Naposledy upraveno: 29/9/18
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Beznoska, mrkni na říjnový kalendář, potěší tě 8)

EDIT: já také pláču, protože netuším, jestli takový neustálý zvýšený tok dat můj PC děda, ač vylepšený, ustojí... budu doufat, že ano a vydrží, Ježíšek mi slíbil upgrade... ;)

Naposledy upraveno: 29/9/18
  15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Beznoska - z minulého režimu jsme ještě zvyklí plnit na 150%, takže no problem, rezervy tu ještě jsou xD

16. maurehata

maurehata Osvícený autor

Smarja, volnej patek mne uplne zblbnul, mam dneska nedeli a nasadila jsem saguaro! Tak ja jdu bourat a sazet stromecky.
    Akce se zucastnim, nechci se pak tlouct do hlavy, ze jsem neco prosvihla. I kdyz upgrady na tovarnu uz mne moc nelakaji, nez se tovarna zmeni na neco cennejsiho, bude jich potreba jeste toooolik, ze nevim, jestli mne to driv neprestane bavit. Tak mozna splnim jen to nejnutnejsi.

17. coneznam

coneznam Osvícený autor

Poomóóóóc!!! vůbec tomu nerozumím. A nevím, jestli je to tím, že jsem příliš unavená a nevyhajaná nebo tím, že mám mozek jako všichni farmeráři, a tudíž je v naprostém pořádku, že tomu nerozumím:D:D.

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si akcie vyberám,nikto ma nenúti robiť všetky.S chuti som sa zasmial na tej najdlhšej akcii.To teda bude nášup pre tých čo robia všetky:music::music:.

19. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Fakt netuším, kde sebrali,že se kapradí rozmnožuje semínky. Kapraď se rozmnoží jen ze spór. Ale to je detail, co na naší bláznivé farmě nevadí! Zřejmě v tom bude ten zakopaný pes. A Baro má pravdu, to byla tenkrát vypečená akce - s těmi semínky. Já trubka začala hned dodávat, místo abych šetřila a počkala si na +1 nebo pak i +3 a nestihla jsem ten úkol dodělat,poněvadž část semínek se tím pádem rozmnožila málo. Jo, měla jsem víc číst fórum,ale nebylo kdy... Jsme měli v práci hoňku.
    A nejhorší je, že mi chybí ještě skoro 300 repráčků,všade stromy,nedá se nic dělat, sklidím do kůlny jen chlévy a bude to muset stačit.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mě by tedy také zajímalo,cože to vlastně dostanem za odměnu v úkolu 5/1 a 5/2 ??!!?? Pokud je to klasická setba,dávkovač může zůstat v liště a já mohu pomaličku rozpěstovávat kapradí na další část akce.:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.