Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

1 prostredni kupon nanic (nevedel jsem jak se tahle akce hraje), jeden na kazdou stranu, zadny efekt (bedna co dala bedny) a za vic nez 24 hodin mam 0 her, 2 stribrny mince...
    Takze za 200 dni mam stonky :)
    Az kdyz jsem si precetl jak to funguje tak koukam, ze jsem dal na hazard vpravo moc lektvaru, je to tam nahodny a tak to bude dost drsny, i kdyz se zvysilo vypadavani...
    Ta akce je cim dal vic tragictejsi, chjo...

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Hmm ... tak asi jen některým, protože z Boltovnice, mi vypadlo 12 lahviček a z Měsíčnírosy a 3 chlívků a 5 stromů, vypadlo 23 lahviček.
    Možná to vážně hraju nějak blbě oproti ostatním.

3. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Taky asi dělám něco špatně, padátka prostě nepadají. Mám 3 umleté lahvičky a na víc od začátku není. No bude to bída :(

janar53, matlafous123 a zejdy66 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z flekaté hrůzy nyní vypadlo 51+48 lahví. Takže je to asi lepší! Mám všady pole 1x1 a dvě arboreta.Zítra asi přidám nějakej ten butik. Už by nám mohli dát nějaký ty strašidelný velkovýrobny! Výrobny zabíraj moc místa a stejně to z nich moc nepadá!:p
    Jinak semleto 11 lektvarů.

ezzra, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Odjezdila jsem mladase, obstarala zbytek koni, dojdu domu, sklidim duchy a nestiham se divit - mam padatka na prvni hru a jak se ta mala potvora zubi, kdyz dostane nazrat xD

6. doben

doben Ikona fóra

Tohle je pro mě zatím nejužitečnější příspěvek z celé diskuze a děkuji za něj. Já jsem si totiž až teď vzpomněl, že máme ve hře i děsivé zvěřince. Důvodem bylo to, že děsivka mě nebaví, tudíž ji většinou úplně vynechávám a z děsivých úkolů plním jen ty užitečné, jako je např. ten se zvěřinci, který jsem sice někdy začal, ale zapomněl dokončit. Už oba stojí stojí na ploše a jsou rozšířeny na maximum. ;)

Jinak zatím napadalo 362 prázdných lahví. Zatím nevím, jakou taktiku zvolím. Buď se nabízí možnost odemknout jen jednu minihru a přijít o body sezónních odměn nebo otevřít obě. Chápu, že jsem jeden z mála, co se té sezóny účastní a že za to ty odměny nestojí, ale na druhou stranu temné světlušky se dají získat nejjednodušeji ze všech děsivých zvířat, tudíž ta dekorka za 40 her pro mě není tak cenná.

Lyzarka a maribeja tohle ocenili.
  7. gemin1

gemin1 Aktivní autor

dotazek - kuchařský děs,kde ho získám (nebo získal) nějak ho nemužu najít

8. šebejda

šebejda Veterán fóra

Mno->říká se, že víc hlav víc ví. Ale ty hlavy asi nesmí být tak tupé, jako je ta moje a manželčina. Než nám došlo, kterak rozjet chrliče, abychom mohli pokračovat k plnění akce, tak nám málem hráblo. ALE->dost možné je, že nejsme až tak úplní tupci. Možná, že pouze RT přecenil inteligenci nás hrajících. Neumím si představit, že jsem např. 12cti leté dítě na malém LVL a že se sám zadáním prokoušu, aniž bych se na akci, popř. na celou hru navždy vykašlal. Je mi jasné, že z dětí majitelé moc financí nevytřískají. Jak však chtějí získat nové hráče (výsledek je konec mentor systému), když vyrábějí tyto komplikované nesmysly. Akci dodělám, protože jsem ji začal. Nadále si akce budu vybírat nikoli podle toho, kolik na ně budu mít času, ale podle toho, jestli v odměnách bude NĚCO, co mne osloví. Tzn, že nebudu plnit akce téměř žádné. Resumé: RT, nějak mne začínáš iritovat.....

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, uz vim proc jsem nemohl najit bedny, kdyz jsem nazev zkopiroval z FAQ :)
    démonickými
    déonickými
    démoickými
    Ale hlavne bedna na bedny je na bednu (moji)... nic vic z nich nepada...
    Uz dve kostkovy hry, no nic moc, jak se dalo cekat...

matlafous123 tohle ocenil(a).
  10. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Ahoj. Můžete mi prosím poradit, jak hrát minihru?
    Prostě na to nemůžu přijít...
    Děkuji moc.
    PS: A jo, už jsem něco našla...

Naposledy upraveno: 24/10/19
    burds tohle ocenil(a).
  11. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

ako vidím tak to fakt nemá zmysel riešiť -.-8) frčím otvárať hubový les ...

edit 21:03: až teraz vidím v opise akcie, že padátka fungujú IBA na desivke >:( a kto nemá komplet mesačný svet a hubový les, môže sa ísť pásť, lebo to dá iba asi tak s miliónom SH a hnojiva :(:(:(:mad: tak môžem na riadok do stonky zabudnúť :cry:

jindrasofr tohle ocenil(a).
  12. libakos

libakos Titán fóra

sabma 411- vrať se o 1stránku zpět ,příspěvek 137 od Skali ,máš tam návod ...

Skali tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sabma411 - jako jak ji spustit ?
    Nejdřív si musíš probudit jednoho z chrličů ( na levé straně chrliče, který ti zpřístupní mini hru Děsivé pexeso nebo na pravé straně chrliče, který ti zpřístupní mini hru Démonické kostky). Na probuzení jednoho chrliče potřebuješ pět lektvarů.
    Pak dáš jeden lektvar tomu mrňousovi uprostřed, ten ti dá chrličskou minci, kterou potřebuješ ke spuštění mini hry. Pod velkým chrličem se ti místo plus objeví chrličská mince - klikem na ní spustíš minihru.

PS: Ke spuštění každé minihry potřebuješ chrličskou minci (tu dostaneš zase od toho mrňouse za lektvar).
    Pokud chceš hrát pexeso i kostky, musíš si probudit oba chrliče.

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Tak teď jsem se opravdu "probudila" - v novinkách se mi ukázala "skvělá" nabídka za věrnost a pro pošťouchnutí svého postupu na Baha - můžu si koupit se slevou 25 % 50 florenů a celý jeden banán (a nabídka se přitom jmenuje Banánový/á farmář/ka xD) - hra jde fakt do kopru :oops:

a k akci - pravý chrlič probuzen, hraju kostky (sklenice opravdu začaly padat lépe - hurá :eek:) ale ještě to bude na dlouho ...

X-mole, janar53 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. larelay

larelay Analytik fóra

Já teda moc nevím, že se tak divíte, vždyť to tak bývá snad vždycky, když je akce v Měsíčním světě, že je to s padátky bída. Není si čím pomoct a vždycky to bývá naknap. Osobně jsem si už při těch úvodních počtech řekla, že tentokrát to kdyžtak nahoním SH. Akce jsou teď docela často mimo mýtinu, takže tam mám obr stromy. Pro mne teda budou horší ty kytky. I jsem si dala tu práci, protože včera jsem snad ani nerozpěstovala, a vyštrachala v bednách párty lístky a ze 44 jen jednou 100 % do stodoly. No, nemuselo být nic, vím, že ostatní i točí víc, ale kolo mne tedy asi nezachrání. Ale nemyslím si, že bych akci nedodělala, zas tak hrozná mi nepřijde. Zábavná taky moc není, ale to nebývá skoro žádná. Takže pro mne nic, co by stálo za vzrušování, natož rozčilování.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, dekoraci Kuchyňský děs seženeš v družstvu v úkolu Strašidelný lektvar.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké probuzení, no i když jdu za chvilku na kutě :D tak před prací jsem umlela na jednu hru levému chrliči, dala ponurý květ se straši kytkou, vodou a bobky, v práci znovu a teď po další sklizni namlela 4 lektvary ... to asi fakt drobet víc padá :p tak uhráno 5 her pexesa, no proč já začala od levého nevím, snad proto že je správně rohatej :p a pexeso je uklidňující ... takže teď už jenom pouhých 35 her xD

matlafous123, Xenie6161 a ezzra tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se těšila, že si po práci zahraju kostky, naládovala jsem do mrněte dvě porce a houby houby, zlatá rybko... Ještě té Šimoně asi dlužím jeden lektvar, mám tam furt plusko. Chjo, sem si měla zapisovat, kolikrát jsem ji oživovala...

matlafous123 tohle ocenil(a).
  19. elen45

elen45 Magnát fóra

opravdu asi popustili kohoutky - při jedné sklizni 145 a při druhé 152 flakonů - mám 6 miniher pexesa

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nadšení nesdílím, počkám na ráno až se probudím, snad se probudí i hra a začne padat.

Y_n_O plusko, není hotový ,-))) musí tam mít fialovou minci místo pluska. Pak dát prostřednímu lektvar ten dá minci na hraní minihry.

evainfo: protože je to on ,-))) vpravo je jakási Šimona ,-).

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.