Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tocit akcni do 31.10. vymenou za 15 BZ a 10 Kr za kus? Na to nejsem asi uplne ve forme, se priznam :wuerg::D
    Toz RT necht si po 14 hod. dal dela klidne pozadi z nekoho jineho,... ja se z toho vynecham a jdu tocit len :p

2. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Presne to hrajem tak, ze hram len kocky..krmim toho krpca uprostred a ten mi dava zeton na minihru a zaroven plnim tak do 40tky..ale ked nezacnu padat viacej tie flakony tak som si vobec neni ista ci vobec nahram na jednu stonku..drzim palce nech sa RT preberie aj ked nastal uz zimny cas:wuerg:

Staci vam otvorit si jednu sochu o ktoru minihru mate zaujem hrat a uz len dodavat stred..,..
    napestovane akcne uz mam 700% urobi svoje,,ale stojim na flokonoch ako za totality na bananyxD a SH na cintorin nedam,,bud alebo..pekny den

Naposledy upraveno: 24/10/19
  3. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

matlafous123
    Taky bych měl stejný názor, nicméně
    1) většinu expertních úkolů s rostlinami mám za sebou (nebo jsou to ty, které nejsou tak štědře honorovány)
    2) zbylé expertní úkoly coby stálé "počkají"
    3) v děsivce je jedno, co pěstuji - kromě svící mám všeho přehršel
    Výsledkem je, že se akce účastním, sice bez významnějšího nadšení, ale účastním...
    Snad RT pochopí, že na padání z děsivých ploch by měl patřičně poopravit koeficienty pravděpodobnosti vypadávání z kratších rostlin, nakolik oproti rostlinám na Farmě mají děsivé rostliny poněkud kratší dobu zrání...

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Točím od rána 4-5 hodinovky a konečně jsem se dočkala šestého lektvaru. probudila jsem taky kostkaře a mám za sebou první minihru. Hodila jsem čtyři pětky, to není špatné. Doufám, že do večera vypadne ještě aspoň na jeden lektvar, bo odjíždím a vracím se až v úterý odpoledne, takže budu mít na dokončení jen dva dny. Budu sklízet po telefonu, ale max 2-3x za den. Jestli nepovolí kohoutky, tak se nedostanu ani do půlky.

5. sirchose

sirchose Analytik fóra

Ještě by to RT mohl vylepšit tím že přidá plodinu,odhadem tak na 35 hodin,děsivka je většinou jen 24h a plodina by mohla být potřeba ve velkém počtu na nějaké krmivo.
    Pak by to konečně bylo správně pohřbeno,na dušičky bychom zapálili na hřbitově svíčku a počkali si měsíc na uzrání:p:p:p

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Mám za sebou také první minihru, z beden vypadly další bedny (doufám že z těch vypadnou nějaké další bedničky - asi se RT inspirovalo matrjoškami nebo co...) a teď budu do večera čekat. No musím uznat, že tahle hra jim musela dát zabrat, aby tohle vymysleli.
    Hlavní na tom všem je to, že mě to vůbec, ale vůbec nebaví. A taaaak jsem měla farmičku ráda!:(

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak já už jsem jednoho chrliče probudila, druhému jsem dala jeden lektvar, asi celkem tedy zbytečně. No co se dá už dělat, že .....

Jen mně mrzí, a to hodně, že jsem se neprobudila já o něco dřív, asi jsem dlouho snila o tom, že získám dva řádky. Kdybych bývala tušila co to bude za akci, řádky bych oželela a nemusela jsem kvůli lahvičkám běhat sklízet děsivé plochy neboť zásoby ve stodole děsivých plodin jsou bych řekla slušné.

Ale teď už mám akci rozjetou, tak od ní neuteču, to není nějak můj styl. Teď se s ní musím porvat, ale otázkou je, zda-li se dá k tomu vysněnému cíli vůbec probojovat. Jestli to vlastně nebude zbytečné.[​IMG] I když na druhou stranu, budou přibývat plodiny do stodoly ...

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jan.svatek Nj, kdyz ja se momentalne nachazim uprostred tezkych boju na posledni frontove linii o svuj prvni ponozkovnik a druhy SH obrik a pro podobna sprtouchlata ze strany RT nemam, po ztrate 24 hodin a naprave v nedohlednu, tak uplne to spravne pochopeni ;)

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Včera jsem,díky školení v Ústí, začínal až po 16 hodině, takže jsem to 2x otočil a zasel na noc. V tuto chvíli mám lahviček na pět(4 umlety), ale zase nemám byliny. Ovšem, spočítal jsem si, že tak v půlce listopadu bych snad mohl těch 40 her dát. Další zelené kapky do toho nenaliji, kolem jsem točil marně... Co už tak zbývá upachtěnému farmáři?:mad:>:(
    Na mýtině točím ovce, v pralese a na plantáži vážky, mám tam i nějaké tuleně, bych měl hnůj a na nic.:(
    Sdílím s vámi všemi to ukrutné "nadšení" nad touto akcí... :wuerg:Dám tomu ještě 2 dny, co budu v práci a pokud bude sklo i nadále ve sklárně, nikoli na hřbitově, budu se věnovat něčemu smysluplnějšímu, třeba pletení. Blíží se zima;)

10. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Možná trochu povolili kohoutky, teď jsem sklidila z obou ploch keřík plný očí (5h) a vypadlo mi stejně lahviček jako ráno z 8 hodinovek, zvěřinců a arboret se všemi bonusy (zvěř. a arb. teď nebyly ještě zralé). Stále mi to ale přijde hodně málo. Mám umleto pouze 5 lektvarů :(

evainfo, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Alespoň jedno pozitivum jsem si našla .... za 4 hodiny a pár minutek 6! lahviček ze 4 políček... Ale co hlavně - 54 zvířátek .... a za chvíli z druhého chlívku 42 kočičích víl. Radost jen kazí to, co s těma potvorama, na trh nejdou a ve stodole je jich víc než dost .....

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak jo, povolili kohoutky. V houbovém lese plného pidipolí s duchy (6 hod) vypadlo krásných 83 lahviček.
    111.png

Na měsíčním poli to bylo slabší - jen 49, ale mám tam méně políček (zvěřinec a tři pséci zralí nebyli).

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Po 24 hodinách svého hraní mám na 4 lektvary.Asi si pojedu stěžovat,ale kam?Možná se i stihnu vrátit do vánoc.
    Přemejšlím,jestli fakt potřebuju ten stonek nebo ne?

evainfo, Baja4001 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Snad jsem to konečně pochopila, ale můžu říct, že akce od akce, je to horší a horší..

Honzulka05 a mirbel46 tohle ocenili.
  15. pepík-7

pepík-7 Pisálek fóra

Ahojte,chci se zeptat jestli téhle hře rozumím správně.Na každou minihru potřebuji 5 lektvarů probuzení + 1 tomu chrliči uprostřed,takže 6? A ty minihry můžu střídat třeba jednou pexeso,jednou kostky,dle toho co se mě bude více líbit,nebo těch 40 her tedy pokud napadají padátka musím odehrat jen pexeso nebo kostky,čím jsem začal?Díky za vysvětlení.

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Ze dakujeme RT..takto ked to bude padat,,tak je sanca to urobit..takze pestovat a pestovat..do stodoly sa zide..lebo aj ta zverina toho pozerie dostxDxD

nech sa vsetkym dari..

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  17. Skali

pepík-7 - ahoj, na probuzení jednoho chrliče potřebuješ 5 lektvarů. Pokud chceš hrát obě minihry, tak musíš probudit oba dva, tudíž budeš potřebovat deset lektvarů. Dále potřebuješ jeden lektvar ke spuštění každé minihry - lektvar dáš tomu malému uprostřed, on ti dá za to chrličskou minci na spuštění minihry.

18. raddre

raddre Baron fóra

koukám, že po apelaci Skali (díky) se nějaký ten vývojář probudil a navýšil konečně padátka, protože z bolcovitky mi vypado víc než ráno z ponuré: 53+48, je vidět, že z rostlin padá víc, ale tak velký rozdíl to není,abych překopávala Houbové pole. S tímhle se už něco uhraje, rozhodně nebudu posilovat SH nebo vrtulemi
    Skali,nemusíš být tak skromná, určitou zásluhu na tom máš a fakt se hraje radostněji

Naposledy upraveno: 24/10/19
    evainfo, Skali a zahradnice4 tohle ocenili.
  19. Skali

raddre - ahoj, mně zásluhy rozhodně nepatří, i když jsem křičela taky hlasitě ;). To BA reportovali nespokojenost s mizerným nastavením vypadávání. A z jiných lokací šly nahoru také stížnosti. Tož tak ;)
    Hlavní je, že se dostavily výsledky. Hned to vypadá veseleji ;)

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Coooo vypadá veseleji????? ;)

[​IMG] [​IMG]
    ...ale jo jednoho chrliče mám probuzeného,druhý už je taky napůl vzhůru a mrňous vydal jednu minci. xD Takže asi ještě 43 lektvarů a bude hotovo,brnkačka. xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.