Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám odohraných 16 hier pexesa debničky som nepočítal a získal som 2 butiky,grajciare,BS,bubu kvety a neviem čo ešte.Jednu stonku mám,ale nenaháňam sa koľko urobím toľko bude.

2. dannger11

dannger11 Expert fóra

Hlásím"Akce splněna" , ale hraji dál a vybírám odměny.. No kdo by to nehrál, když každou chvilku dostane za odměnu Hůlky :)[​IMG]

Všem ostatním držím palečky,ať akce ukončí a získají vše co si přejí

Naposledy upraveno: 27/10/19
  3. elen45

elen45 Magnát fóra

já zatím 34 her, továrny na hůlky mám 4x, psy 2x, možná taky nakrmím pravou potvoru a uvidím jestli je lepší dělat kostky nebo pexeso (ale až budu mít 40 her)

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

40x kostky, bubupes se v odměnách objevil jen jednou :oops:, odsochala jsem druhou příšerku a zkusím pexeso

Helena1313 a elbedna tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký bubu večer všem :) stále jsem dávala nejdelší straši kytičky a docela dobře to padalo. Mám odehraných 41 her z pexesa i kostek, ale v obchodě jsem si vzala kromě stonků jen SK a zuzi a tím akci končím, protože je potřeba doplnit zásoby sežraných i jiných kytek :D a hlavně provětrat výrobny i s děsivými chlívky. Farmička je už taky plná delších zvířátek, protože v týdnu se dostanu na farmičku asi jen ráno a pozdě večer, tak mi to vyhovuje :p hůlky jsem nezískala, ale si jich pár pořídila u Jacka.
    Taky držím palečky, ať to děsivě padá ;)

........ .......... [​IMG]
    [​IMG] .... [​IMG]

6. libakos

libakos Titán fóra

Mám odehráno 35 her .Odměny raději nekomentuji,hraji si,střídavě kostky i pexeso a zatím jeden hafan....

Helena1313, raddre a evainfo tohle ocenili.
  7. miska006

miska006 Pilný autor

Stonka v nebi:
    Desivá noc-Rad zázračných výhonkov 4

To sa čoho zase týka?Kde to mám tie dekorky zohnať pre tento stonek?

Odohraných 43 hier,prejdem na pexeso

Helena1313 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miska006 - dekorace potřebné do této řady na stonku:

Úľak v kuchyni - v družstvu v úkolu Strašidelný elixír
    Sviatočný duch
    - v družstvu v úkolu Děsivá inšpirácia
    Mocné elixíry
    - v družstvu v úkolu Mňau-babina mačka
    (+ další dvě dekorace jsou libovolné)

Helena1313, evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  9. miska006

miska006 Pilný autor

Aha,dík.
    Ja som niekde vložil dekorku:úlak v kuchyni.Budem ju musieť nájsť..

Ulak v kuchyni--to ide vložiť iba do strašidelného panstva?Alebo aj do okrasnej záhrady,bahama..plochy?
    Neviem ju nájsť..

Naposledy upraveno: 27/10/19
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miska006 - jde všude. Budeš muset hledat, vypadá takto:

11. anvan

anvan Velvyslanec fóra

40 her odehráno, mise splněna - ale butik ani jeden (hrála jsem jen pexeso). Odměny o náhodě fakt zbožňuju, hlavně když jsou tak spravedlivě nastavené. Někdo dostane butik, já bednu, ze které mi vypadne 1 ks nějaké děs.plodiny, třeba buburajče.
    Už se mi dál hrát vůbec nechce...:(

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem také otráven z neustálé náhody.:p Asi už se nato po sklizni akční plodiny vyfláknu.Z těch stovek beden pouze jeden zmutovanej pes. Fakt mě to nebaví.:(

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

anvan, kaolín máte pravdu, já jsem sice dostal z bedny dokonce 2 butiky najednou i psa jsem měl z jedné dodávky Šimoně, ale zase si nevytočím ani jeden bonus ke sklizni, taky náhoda.
    Butiků i psů je všude plno u Jacka, v družstvu, v bednách.

Naposledy upraveno: 28/10/19
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Njn, Pitrýsku, ale do družstva i do obchodu k Jackovi se musí draze platit, tady by to bylo v rámci plnění akce "zadáčo." ;)

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Na to jak bídně to začlo se mi teď daří.Dělám tedy jen pexeso.Mám 36 her hotových a dva butiky a červený pes doma.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak vypadl první pes, přejdu na pesexo... jen by mohl někdo vypnout TV, chlap je na nemocenské a ta "příšernost běží furt und furt"-.-

Stonky Probuzení 1 a Probuzení 2 získán, starší -Dům na kopci_ + 2 dekorky také. K tomu vybráno 50 SK. Hraju dál.
    Odehráno 32 her, probuzení oba chrliči.

V sezóně vybraných 25 odměn.

17. Y_n_O

MatýskoKamilková, já teda odehrála zatím jen 27... Hele, zkus odpojit anténu, třeba budeš vysávat a tak náhodou... :D

anvan tohle ocenil(a).
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: A budu i bez internetu :cry:, na jednu anténu běží oboje... -.-

jana563, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Tož to nee... a co takhle odpojit okruh zásuvek z elektřiny? U nás by to šlo, každá místnost má svoje jističe xD Pro jistotu bych vypla třeba ještě chodbu a koupelnu... nenápadně.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jak draze platit? Pěstuješ kytky stejně ať už se jmenují muchomůrky (akční) nebo jiné hřbitovní, stromy plodí, zvěř roste...
    Mně by se taky hodil bonus 200%, 100% do stodoly,+1 ke sklizni atd. A mám co? ...20 parfémů za párty lístky třeba nebo jiné lahůdky a ten bonus jen vidím ,-))))
    Když jsem si butik koupil hned u Jacka i já, tak to už může každý. Mám už 4, a co s hůlkama, RT něco vymyslí.
    Ale ten pocit dostat něco co druhý nemá, že? Njn náhoda je blbec.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.