Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Titán fóra

Musím se podělit o překvápko,asi vážně poprvé ze získaného tajemna novinka . Mravenci už jsou nakrmeni a jsem spokojená i kdybych akci nedodělalaxD
    .mamaz.- zkus restartovat hru,mě se to stalo taky

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kostky jsem zatím házela 12 x; z beden taky samá bedna, semtam 2x mince a teď jeden bubuhafan. Ale první řádek je doma a na druhý už mám našpórováno 96 mincí.

libakos: zelenám závistí víc než ta čarodějka... xD

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  3. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Tak jsem restartovala a nepomohlo to.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.mamaz. - pak je možné, že jsi nezakoupila tuto řadu, ale tu druhou. Mrkni do obchodu, najeď si na ně kurzorem. Řada, kterou si chtěla zakoupit se jmenuje Řada na magickém stonku "Probuzení" 1 (ta s chrličem)
    Probuzení 1.png (Měla by to být ta horní)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  5. .mamaz.

Koupila jsem tu 2. v pořadí, tedy tu spodní. Ale na stonku je fialový dráček se zeleným podkladem a 10 bílých obláčků. To znamená, že dokud nekoupím i tu 1. -horní, tak mi to nebude fungovat? Když na ni kliknu, tak píší, že je to Probuzení 1.

Naposledy upraveno: 26/10/19
  6. Skali

.mamaz. - pokud chceš tu jedničku, musíš si koupit jedničku. Ty řady spolu nikterak nesouvisí ;)
    (Koupila jsi dvojku, bude ti tedy fungovat jen dvojka, pokud si do ní vložíš dekorky)
    PS: Na stonku vidíš obě, ale jen je vidíš. Aby ti zůstaly, musíš je i zakoupit.

7. .mamaz.

Je to trochu zmatené. Koupila jsem dvojku, ta je zelená a dekorace umístit nejde. Zatímco jedničku jsem zatím nekoupila, ta je bílá a dekorace umístit jde. Takže to doplním tím, že koupím i jedničku a snad se to srovná. Doufám, že to stihnu.

8. Skali

.mamaz. - koupila jsem právě řadu Probuzení 1 (tu s tím chrličem diblíkem)
    Po zakoupení zešedla, dekorky do ní jdou vložit:

mamaz02.png

Řadu na mag. stonku Probuzení 2 (s lahvičkami) jsem ještě nekoupila - je stále zelená, dekorky do ní vložit nejdou - hází mě to do hry

mamaz03.png

mamaz000.png

PS: Řada Probuzení 2. je ta s lahvičkami. Možná tě plete, že na stonku jsou řazené opačně - dvojka je vejš.

larelay tohle ocenil(a).
  9. miska006

miska006 Pilný autor

Zvládnuť obidve strany,tzn.:hororové pexeso a démonské kocky je vlastne nemožné,resp.nezmysel to hrať a minúť tak 5-10k superhnojiva(minimum)Tie odmeny sú o ničom v obchode,je to zbytočnosť vôbec hrať.
    Kto tvorí tento typ hier,na toho nenadávajte,je tlačený k tomu majitelom hry,proste idú na maximum,je to spôsob a rozmýšlanie
    nových majitelov.Môj známy pravidelne navštevuje Čínu,Vietnam,Taiwan a rokuje s majitelmi fabrík o dodávkach ...Tam ako sa pracuje,rozmýšla atď.je na míle vzdialené nárokom v EU,buďme radi kde žijeme..
    Je to realita farmeramy,hra ako taká sa posunula,akcie budú striedať akcie,ide majitelom o maximum pri tvorení ziskov.Pre nás je to tak trošku nezvyk,ale nakoniec si zvykneme..Alebo to jednoducho môžme ignorovať a tak bojovať s našou závislosťou na farme.
    Zatial 26 odohraných hier,stonky sú už v nebi,cca 2-3k superhnojiva som minul,dobrovolne sa priznávam..

alderonka, avotram a larelay tohle ocenili.
  10. larelay

larelay Analytik fóra

No, je tadle akce jakási víc zapeklitá, ne teda "na hlavu", i když původně jsem po příspěvcích tady měla za to, že budu muset pokaždé na jednu hru dávat 6 těch věcí (naštěstí se na probrání těch potvor dává těch 5 semletých věcí jen jednou, já nikdy neregistruji, jak se jmenují), ale to jsem asi byla "na hlavu" já. Přiznám se, že jsem taky tápala, co kam jak dodat, pořád nic, ale předplatila jsem si :). Ale je to jakési zdlouhavé, dvě různé plochy, pořád na jedné z nich něčeho málo a konec v nedohlednu. Ale vypadá to, že se to stihne pěkně, i když taky už jsem teď dala 3 otočky, teda ale kytek, ty mne hrozně nebaví, s SH. Tak ať to pěkně odsýpá a pěkný, možná už poslední hezký :( (teplým počasím letos) víkend přeji všem.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. elen45

elen45 Magnát fóra

mám odehratých 28 her a hraju jen pexeso, kostky bych si taky zahrála, ale tu potvoru probouzet nebudu, stonky mám od včerejška a nějaké superhnojivo, takže zatím OK

davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Po prisernych peripetiich povoluje prave povedeny parecek pekelnych potvor paraty, pousti Probuzeni 2.

Z minuly radku mam vsechny a zacina tak boj na noze o posledni dekorku. Pri osmnacti soucasnych hrach, propoctu casu a potrebneho, stavkujicim KS a vypadkum v dnesnich a zitrejsich skliznich drzim nervy na uzde uz jen tak tak, abych na pole s akcni nehodila SH a do slotu booster sklizne na akcni, ale zatim drzim 8)

Naposledy upraveno: 27/10/19
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po ránu řádek Probuzení 2 maká, na Probuzení 1 chybí 141 *mincí...

anvan a evainfo tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jde vůbec získat asi 3000 mincí, kdybych chtěl vybrat celej krámek ?
    Mám tak cca vybráno za 1200 a nevěřím že bych tolik bodů získal.
    Kytka roste dlouho a jen na dvou plochách, takže pochybuju že bych dokázal vybrat to co chci.

Mám vybráno - Továrnu na hůlky, červený upgrade, licence (obě) a pak bych postupoval pomalu přes SK .........
    O stonky zájem nemám.

Doupě ďábelského psa, už mám 4x - padá mi z beden s kostkama

evainfo, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Proc by neslo? Zadri loziska na KS, hod do slotu booster na akcni, vanocku, bilou nevinnost a toc akcni a bubu kytky s SH a vrtulema furt pryc a za chvili muzes reportovat vybilenej obchod :p;) A pak se hlas u nejblizsiho psychiatra at ti predepise nejaky silnejsi prasky xD

16. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Nahráno mám už dost her, pořád otvírám bedny za odehrané pexeso, ale teda butik s hůlkama pořád ani jeden - místo toho mi chodí jen další bedny, ve kterých je ale totální prd - schválně jsem si je nechala "bokem" a to co z nich leze opravdu nestojí vůbec za nic. Jsem hooodně zklamaná, takové odměny si snad ani nezasloužíme.:(

evainfo a Danielaa25 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám odházených 21 her v kostkách, koupené oba řádky, nějaké SK... Z beden mám tři buburaťafáky. Asi si otevřu i pexeso a zkusím ten butik.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. .mamaz.

Omlouvám se za zmatky, které jsem tu udělala. Nějak mi to neseplo správně. Už mám oba stonky a všechno je v pořádku. Všem hezkou hru.

maribeja a Skali tohle ocenili.
  19. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Ahoj všem, řádky jsou doma, teď spořím mince na novou vílu - doufám, že paličky budu někde potřebovat.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bez bonusu je to slabsi, jen 21 her, coz je tesne na hranici... tak snad jednou se bonus zadari, at to neni na krev... oba stonky aktivni, i kdyz teda zisk nic moc... obe dekorky v mazlikarne, ale ucinek bude jen nahodny kdyz se sejde se sklizni spravne veci na co pusobi...

Xenie6161 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.