Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mariejosefa

mariejosefa Znalec fóra

pro ty, co stále tápou:
    nejprve se musí dát 5 x ta růžová lahvička (vlevo nebo vpravo - lze i plnit obě strany - dle toho, co chceš hrát),
    poté už se to růžové dává jen prostřednímu, který ti dá mince na jednotlivé hry

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak v matematice určitě ,-)))
    Nejsem žádný génius, ale přeneseně je možné všechno. Tady jsou dva skřeti jedna plus jedna, třetí odlišný, 5 lektvarů pro velkého. Pak hrát růžového ,-)))
    Ale to ty moc dobře víš ,-)) někomu to třeba pomůže.

Edit: janmil, podle toho co ti vyhovuje líp, pexeso si můžeš zapsat do "mřížky" na papír, kostky jsou náhoda, ale ve finále je to jedno ,-))

Naposledy upraveno: 25/10/19
    zejdy66, matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. janmil

janmil Aktivní autor

Ahojte, čo je lepšie otvoriť kocky alebo pexeso?

4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak stonek stonkuje, druhý mít nemusím a co bude dál bude jako bonus, třeba SK. Nic jsem nekupovala aSH pouze na rozpěstování.
    Dobrou noc všem :)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  5. janmil

janmil Aktivní autor

díky

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janmil - ahoj, ono je to asi jedno. Já třeba jedu pexeso, bo z bedny s děsivým pexesem může vypadnout i 1x Butik s hůlkami.
    U kostek můžeš mít z bedny 1x Doupě ďábelského psa (doupat mám už několik, další nepotřebuju). Je to na tobě. Můžeš hrát i obě minihry, když si probudíš oba chrliče.
    V každém případě dostaneš za každou odehranou minihru 20 hvězdičkových mincí - jak u kostek, tak u pexesa.

7. doben

doben Ikona fóra

Mám odehráno 11 her pexesa a padly 2 butiky, což mi stačí. Tudíž zítra nejspíš odemknu kostky a po zbytek akce budu hrát jen je, protože doupata pro ďábelské psy jsou pro mě na výrobu mnohem náročnější, než ty butiky, které mají navíc kratší dobu růstu. Mým cílem je získat nové řádky a co největší množství licencí do OaD, jelikož to je jedna z mála věcí, za které utrácím pravidelně floreny.

Pokud máte trpělivost a chcete získat více beden, tak můžete pomocí křížku v pravém horním rohu opustit minihru před jejím ukončením. To se hodí v případě, pokud víte, že dostanete málo beden a chcete to zkusit znovu na méně pokusů.

8. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;), tak si tak lagsam pěstuji a cpu ty růžový štaprle jedinému, který mi přišel sympatický a je vzhůru xDxDxDNo takhle si ty minihry nezahraju xDxDxD hold si vzbudíme jednoho kamenáče. Jen si říkám, že mně by stačila jedna růžová štamprle a mám jí jako z praku a oni jich potřebují 5. To vypít, tak jsem týden v bezvědomí xD

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak odehráno 11 pexes, z toho 2 butiky + 1 z družstva, což asi zatím bohatě stačí - aby mi to nesežralo všechny kočivíly :)

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Malé info pro neznalé či zapomnětlivé v případě vytočení 100% do stodoly na 24 hod.
    Pokud se někomu podaří vytočit 100% do stodoly a má alespoň 264 ks SH a 264 ks ZSH, tak doporučuji za použití vánočky a bílé nevinnosti (dát do slotu před setbou) s aktivovanou runou bobků na stromě vysadit na POHO pole (komfortní pole) a ze tří sklizní získáte 10.020 ks akčních rostlin proti 6.060 z pidi polí a čas růstu je stejný!!!

Pohopole+voda= 25:36+SH= 6:24+H= 5:46 přidat ZSH= 35+3 ks
    Na hlavní a divokou se vejde dohromady 88 pohopolí doplněných 52 pidi políčkama (5+1 ks) s H (bobkama).
    Celkem získáte 3.340 ks z jedné sklizně obou polí + zpátky 316 ks osiva.
    Když uděláte 3 otočky máte 10.020 ks akční.

SH - superhnojivo - zelené kapičky na pole
    ZSH - Zuzino superhnojivo - vrtulky na pole
    H - hnojivo

Snad to někomu pomůže při rozhodování, pokud bude mít štěstí na KŠ xD

11. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Tak jsem se těšila, že si zahraju pexeso a kostky (což je zábavnější než jen bezduché dodávání plodin). A bác, dodám jeden lektvar a co to, pexeso hrát nejde. Trochu zapátrám a zjistím, že k aktivaci jednoho chrliče potřebuju 5 lektvarů :cry: Moc nechápu, jak to stíhat, když chodím do práce, nechce se mi u hry sedět v každé volné chvíli, ani do ní strkat peníze. >:(

evainfo, Veselka a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím lenochodko, souhlas. Mohlo se pěstovat na třech plochách, když akční roste tak dlouho.
    Takové štěstí bych si přál (bonus), zajímavé je, když je v obchodě velká nabídka není možnost na ni dosáhnout a vybrat si "líbivé" i užitečné věci. Jindy, když máme mincí plný pytel není je za co utratit.
    Na výběr jsou i dvě minihry (pexeso a kostky), super a díky za zvýšení počtu padátek, ale ta houba má dlouhou dobu růstu.
    Kdo nehoní hru v mobilu nemá v pracovní dny (a někdy ani o víkendu) šanci (mimo koupi košů).
    Mám odehráno 6 her s pexesem. U kostek jeden růžovák a z bedny pes.

Naposledy upraveno: 26/10/19
    evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Odehraných 12 her, otevření oba chrliče...
    Vybrán starší stonek i s dekorkami, jeden mazlík na hřišti... dalších 53 mincí na první stonek... (tj zbývá získat 147 + 200 mincí)
    Z beden sem tam 2 * mince - výrobna ani výběh ani jeden. :p

V sezóně vybraných 23 odměn.

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

57 otevřených beden z kostek z 9 her a pouze 8 mincí a jen bedny.Hafík žádnej:eek:

Edit:
    Dalších 9 beden ze 2 her - samý bedny.Už jsem z toho taky na Bednu :p

15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak otevřen první chrlič a vyskočil butik :D.Žádný spěch,venku je tak nádherně.Prý poslední hezký víkend,už slyším jak na mě volá les.Pěkný dník všem

evainfo, zahradnice4 a raddre tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo hraju kostky, protoze jsem nepochopil na zacatku jak to funguje... ale stejne ten prostredni chrlic je nanic, stacilo dat 22 minci a bednu navic ke kazde hre a je to nastejno... no nevadi, uz to chapu a je odehrano 15 her, coz teda vypada uplne tesne, kdyz je 37% casu... budu muset zamakat na kolecku, jinak to nedam...

17. libakos

libakos Titán fóra

Odehráno 22 her,jedu obě příšery,zatím jeden pes a rostlinky v bedně po 1 ks, snad to přežily:)

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Odehráno 7 her.
    Miluju akce, kde je potřeba na splnění, si na kole vytočit minimálně 2 bonusy (nejlépe 100% a nebo 200% do stodoly) a nebo vyplýtvat 3 roky syslené zásoby SH.
    Nemám kytku , nemám padátka a asi nemám náladu na takové akce.

švestinka, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  19. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Prosím o radu. Koupila jsem stonek s chrličem na 10 kusů nejmenších dekorací. Obláčky jsou prázdné a když na ně kliknu, vrací mě to zpět do hry a nejde tam dát žádnou dekoraci. Co s tím?

20. mariejosefa

mariejosefa Znalec fóra

.mamaz.
    dej tam třeba nádrže s vodou a bude hotovo
    (použitelný stonek má nahoře tu malou vlaječku, pokud ji nemá, řádek nebyl zakoupen. pro jistotu je třeba po nákupu hru znovu načíst)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.