Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

dekuji za bonus premioveho hráče, děkuji že nemůžu hrát ...

2. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

Má pravdu předsedo!!!

maribeja tohle ocenil(a).
  3. mituli

mituli Polobůh fóra

Heleme se koukejmese-je OD pravda nebo apríl ?????

4. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Jaaaj ľudia, to chce kľud a nohy v teple. Koľkokrát som tu čítala sťažnosti, že je jedna akcia za druhou a nemáte si kedy pestovať do stodoly a plniť farmárske úlohy. Tak teraz máte času a času :) treba to brať s rezervou a pozrieť na to z tej druhej stránky. Čo my, chudáci, čo máme predplatené premium. Ja by som si rada napestovala a nemôžem sa ani len prihlásiť :( Takto mi nezostáva nič iné len si občas nakuknúť sem či sa niečo nezmenilo a aspoň si prečítať vtipné komentáre ;)

5. jever0

jever0 Zelenáč fóra

Trochu neempatický sobeček. Nejsi politik?

plyšulín a akimeček tohle ocenili.
  6. FarmarkaBarunka

FarmarkaBarunka Zelenáč fóra

Já taky,ještě jsem nevynechala ani jeden den a díky údržbě jedu zase od 1

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jever0 Jsi mel k obedu něco od Salamouna, ne? :p

8. makak-magot

makak-magot Stará škola

To se načekáš... plevel byl ve hře zrušen v dubnu 2017 :)

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Baroland - ty mě ale překvapuješ. Ty, že nemáš Premium?
    Těžko uvěřit.
    :D:D

dasa1143 tohle ocenil(a).
  10. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Stále si tu hráči stěžují že jim to,či ono nefunguje a někteří očividně ani nechápou že jsou tací, kteří nemají šanci si zahrát!
    -.- Deprimuje mě to :p
    Baroland vtip?

Naposledy upraveno: 17/5/18
  11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Nešel by ten tulidomek nějak zamknout do doby než bude BB?
    Chtěl jsem si ten trojúhelník přelepit flastrem,ale na monitoru to vypadá blběxD
    Asi ho sklidím a bude po ptákách,jenže potom budu muset vykrást železářství abych měl dost zámků:p

12. radovana

radovana Pisálek fóra

taky bych ráda věděla co se bude dít dál, co sít a jestli akce budou pak protože tím pádem jsem úplně zbytečně plácala na chovy koček, myší,... a ta druhá akce vypadala tak zajímavě:-(

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

posaď si pred tulidomek bazu, ak si frajer, kúpiš v obchode aj dve;)

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Casey - jsem na tom jako jan.svatek - prostě jsem se včera bavila 8):music::p:D když nemůžu do hry, tak se aspoň zasměji. Casey, mám vygruntovaný domeček a chatu - jarní úklid byl výživný. Knihovnu přečtenou 3x, do přírody se psem vybíhám 3x denně - za týden naběháno asi 15 km - tedy bez víkendu, to naběhám na chatě v lese ještě víc a napletu zimní ponožky a přečtu nějakou tu knížku po 4
    xDxDxD a přesto se chci ještě bavit na farmě a pokecat si se spolufarmáři. jan.svatek ty vtípky vypsal za mne, ale co si jen číst od těch, co měli to štěstí, že byli na foru přihlášeni? byla jsem na pochůzkách - lékař, holič a přijdu a už se přihlásit nemůžu, tak asi tak - proč se nemůžou zapojit i ti, co zrovínka nebyli přihlášeni? to fakt nechápu, třeba by těch vtípků bylo daleko víc

jan.svatek a dasa1143 tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

https://imgur.com/a/iSVzYBS

Že se pořád najde pár lidí kterým kvůli pár hodinám problémů praskají žilky v očích mě ani nepřekvapuje,
    ale překvapuje mě že se pořád najdou lidi kteří chtějí obrovské kompenzace za nic.

Vždyť akce ještě ani pořádně nezačala, tak za co kompenzace ?

Já třeba klidně kompenzaci oželím a klidně ať tu moji, RT věnuje nějakému nervákovi, který se zhroutil kvůlitomu
    že přišel o pár set tisíc BZ a BBZ nebo nějaké bonusy.

16. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Rychlé soudy? ;) Možná by nebylo od věci zjistit si, na co vlastně odpovídám, což?
    Protože, nevím jak jsi na tom ty, ale já empatii vůči elektronice opravdu nepociťuji. xD

MatysekKamilek a matlafous123 tohle ocenili.
  17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den,
    taky patřím mezi bezprémiové hráče, i když jinak platím floreny, pomocníky, turbo mlýn - aha, turbo mlýn. No co, tak až doběhne, budu mít na mletí víc času :D
    Je to jen hra, i když mě ušlé body apod. taky mrzí. Ale v životě jsou horší věci, farmičku beru jako příjemné odreagování (a někdy adrenalin - stihnu, nestihnu?) a takový oddych od akcí taky někdy není marný (aspoň nemám výčitky že nejedu akci xD)
    Všem přeji brzký návrat na naše pracovní nasazení a snad vám ta zvířátka nezdivočí, než se na farmy vrátíte :D

18. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

tak už podruhé jsem kvůli akci nasadila dlouhodobky a nic :) horší ale pro mě je, že netuším, kdy akce budou a jestli tedy můžu nasadit plodiny co potřebuji do úkolu (ty jsou samozřejmě kratší) a nebo tam vrznout potřetí dlouhodobé
    asi si hodím korunou, ale myslím, že alespoň přibližná doba akcí by bodla a to i za předpokladu, že by se pak posunula

19. Veveřinka11

Veveřinka11 Pisálek fóra

mohla bych se zeptat kdy budou akce opět spuštěny

20. ssans

ssans Pisálek fóra

Lidi neblázněte pro pár bodíků a dalších virtuálností. To chce klid a nohy v teple!8)

Helena1313, charlie.b46 a lesicka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.