Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Madulka_cz - denní dárky prý ještě pořeší (já mám vybráno naposled 17 - pomocník pro chov)

evainfo tohle ocenil(a).
  2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Skali - díky. Tak to jsme na tom stejně. ;)

myšule75 a Skali tohle ocenili.
  3. šebejda

šebejda Baron fóra

Celou dobu jsem se bránil komentářům k poslednímu kolapsu hry, nenapsal jsem k problémům ani řádek. Nechtěl jsem být za rejpala, říkal jsem si, že občas cokoli může totálně pohnojit každý. RT se omluvil, dal nám kompenzace a bylo by vše v pohodě. ALE... TO, že bez upozornění na nepřipravené farmy spustí všechny akce, hraničí s absolutní stupiditou. Toto již není problém ve hře, ale totální arogantní demence.

4. mamba54

mamba54 Stará škola

Mám úplně stejný pocit, cely den zapnutá farma, pohoda, klídek, akce v nedohlednu...odpoledne přišla návštěva, děti,... na farmu jsem koukla kolem 20.hodiny, bylo mi divné, že dostávám jako dárky nějaké špagáty...kde se vzaly?! já je v dárcích neměla, pak jsem koukla na fórum, zrestartovala hru a ejhle, akce už dávno jedouo_O, no nic, zase jsme za blbce

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jste si to baštili po troškách, ale můj šok po příchodu z práce v osm hodin že jede farmička a poděkování s nějakými drobnůstkami (i PL) za prémium a hned na to přišel ten první kompenzační balíček :( hmm ...

jsem teda ještě nějaké lístky posbírala a šla točit kolem štěstí, se fakt zadařilo a hned se mi spravila nálada :p

a protože začala být farmička pomalá jsem ji restartovala, že konečně začnu sklízet mazlíky :D

páni ... to už je větší kompenzační balík, no vypadl mi net a musela jsem restartovat wifi-nu a po chvilce se dostala na farmičku

tak klobouk dolů, jsem mile překvapená ale jim to teda trvalo xD tak už se kytičky množí, jen musí brzy ráno vstávat :p

6. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Jen tak mimochodem - né že by mi někdy něco padlo- ale k čemu de lux - když nejde použít?

pavca67 tohle ocenil(a).
  7. ell1956

ell1956 Komisař fóra

U mě na bahamce mají stromy k dozrání šestimístné číslo máte to taky?

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den přeji.
    Kompenzační balíčky jsou sice milé odškodnění,ale tak nějak mi tam chybělo to, o co jsem přišla.
    Vytočila jsem si 200 a 100 % do stodoly a těšila se,jak tak nenadálé štěstí využiji.Je sice pravdou,že v době nefunkčnosti farmy už mi běželo jen 100% do stodoly,ale každé navýšení pěstování a chovu je milé...přišly problémy a mám po hehe. Takže mírná spokojenost s kompenzací ano,stín na farmářské duši však zůstává.
    Pokud jde o včerejší akce,které se tak narychlo rozhodlo RT spustit,svůj názor jsem již vyjádřila
    v diskuzi k baha akci,tak jen dodám - nesolidnost,stupidita,nehorázné chování ze strany RT vůči
    hráčům.
    Doporučení pro RT ? Chovejte se k hráčské základně jako k těm,kteří vás živí,trochu úcty k zákazníkovi by neuškodilo.Necpěte několik akcí najednou a ono to půjde jako dřív bez problémů.
    Někdy chtíč urvat co největší zisk není tím pravým ořechovým....Noví hráči vám zisk nezvednou,to
    mám jako mentor možnost pozorovat(udělá 3 levely a končí),staří farmáři vám odcházejí a z diskuzí je patrné,že je to jen proto,že se k nim chováte jako k dobytku. I když každý dobrý chovatel si dobytek hýčká protože ví,že na tom jen vydělá...

Naposledy upraveno: 19/5/18
  9. pavca67

pavca67 Expert fóra

10. tevio91

tevio91 Zelenáč fóra

Prosím nevíte kde seženu do soutěže Totem Tiki děkuji

11. mico5252

mico5252 Rádoby autor

super kompenzacia to už stoji za podakovanie nabuduce viac testovania a bude zo strany hračou menej šomrania dakujem

12. makak-magot

makak-magot Stará škola

Ahoj. Víme :) A právě jsem psal odpověď na stejnou otázku jinému hráči - ale ve správné diskusi :) Tahle se týká nedávných problémů a výpadků...

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si vyzvedla balíčky oba i pro prémiového hráče na všech farmách, ale stále mám na hlavní prémiové farmě pocit, že jsem přišla za ty tři dny o víc, hlavně o to, co jsem za tu dobu mohla vyprodukovat - obr stromy, expertní rostliny, BZ a TBZ - chtělo by to ještě ždibec přidat
    ;):pxD

modrovous1954 a evainfo tohle ocenili.
  14. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

a ja sa chcem opytat na co mi bolo pripisanych 400 de luxe parfemov,ked ich nemozem poit???
    v tulidomkoch sa vobec nezobraju,ale v stodole su :wuerg:. je to taky dar-nedar xD
    nie zeby mi neako extra pomohli,ale preco ich neoplieskat,ked ich uz mam

15. Skali

alexandrakerulova00 - v průběhu akce Neonové výběhy se do hry vrátí parfémy deluxe, využít je můžete od 20.5. 22:00 hod. do 21.5. 22:00 hod.
    Proč až po BB se mě raději neptej ;)

16. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

Ještě by to chtělo doladit časy sklizně u některých stromů - u mě např. eugenie za 300 240:46 hodiny,muškátovník XXL za 1872:53 hodiny či dub XXL za 146 248:26 hodiny - naštěstí stačí hodit stromy do inventáře a zase zpátky na plochu a je to O.K......

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  17. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Evoku57-tak mohlo být o něco víc,ale dostali jsme Pandu co dává floreny,tak když to sečteme,150 florenů taky na cestě nenajdeme.

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Skali radsej sa nepytam ;)

Skali tohle ocenil(a).
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky :) nevím jestli mi tu něco uteklo, nebo jsem s opravami pozadu ale mám toto v denních dárcích, které mi nikdy neutečou.

a neměla bych být kousek dál? ... nějak se v tom zamotávám :(

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  20. Skali

evainfo - já mám vybranou díky výpadkům také devatenáctku (SK). Opravy se budou pořádat někdy v příštím týdnu. Tož vydrž ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.