Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mico5252

mico5252 Rádoby autor

je to cele zle akcie sice nahodili bez oznamenia,zámočky lásky su v čudu ako aj SK cez vykend praca oficialna a kompenzacia tak pre level do 50-ky dakujem pekne...

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Napsala bych na podporu, ať tvůj účet prověří a zjednají nápravu. Na to, že to dají sami do pořádku bych nespoléhala ;)

Edit: farmík84 - kompenzační balíček pro premium farmáře "snad" kolem 19. hodiny - ještě asi jednají o obsahu ;)
    Napiš na herní podporu, že máš jen 5 ks akční.

Edit2: mico5252 - ohledně zámečků napiš rovněž na podporu

Jak kontaktovat herní podporu

Naposledy upraveno: 18/5/18
    spuntka, zemanka01 a zizala42 tohle ocenili.
  3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Skali, já na podporu napsala (prémium neprodloužené, 5 ks. akční, balíček žádný, teď jeden dorazil...) a odpověď z podpory zněla, že vše dostali admini ke zveřejnění + odkaz na naše fórum, kde je napsáno, že balíček bude později. O nějakém prověření účtu ani zmínka. Myslím, že neví, kde jim hlava stojí. No ale zavařili si to sami, zbytečně pouštěli akce. Je zajímavé, že spousta věcí nefunguje, ale platební oblast (košíky) naskočila bez problémů. Ani se mi do akce nechce, aby jí zase nezrušili... :(

P.S. Je mi vás opravdu líto, tolik zbytečné práce...

4. Euphrasia

Euphrasia Pisálek fóra

Skali, napsala jsem, ale odpověď byla, že to je nahlášeno a prosí o trpělivost xD

pechfógl - taky jsem musela kolikrát o víkendu do práce. Ne po urgentním telefonátu, ale to v tuhle chvíli není případ ani RT. Ikdyby hru spustili znovu až v příštím týdnu, dle mého by to byla lepší varianta než tohle polovičaté řešení.

mico5252, Prepperka a zizala42 tohle ocenili.
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

taky jsem napsala a též "trpělivě" čekám xD

Edit: už jsem se dočkala, po mém účtu se údajně včera prošli vývojáři a způsobili onu chybu s počtem akčního, už mi byl správný počet připsán - tak ještě ty balíčky a pak Kubík (dnešní dárek nejde vybrat a vynulovalo se mi počitadlo dnů)

spuntka, zizala42 a Euphrasia tohle ocenili.
  6. JánLalík

JánLalík Pilný autor

U mna celé zle :( aktivovali mi zakupený balíček na noc..iste budem vstávat..na farme a baha aboretorium ukazuje 32152,13hod..to mozem zbierat na vianoce :) ach jaj.. akcie sa sypú jedna za druhou.. a bez oznamenia... odmeny naozaj šokujúce...

7. Skali

No, to je hezké. Tož nezbývá, než tedy trpělivě čekat o_O Taky jsem ještě nesklidila a nezačala. Ani ve vzducholodi jsem nebyla. Nějak mě to neba :(
    Zatím je nejnovější info, že balíčky by měly být k dispozici kolem 19. hodiny ;) A bude trochu vylepšen - kuk tady

JánLalík - problém s nesmyslnou dobou zrání stromů se řeší. Tak snad ho vyřeší co nejdříve

8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, trošku schíza, hodně nářků a spousta zlé krve. A proč to, táží se? Dostal jsem kompenzační balíček pro všechny, dostal - co více si přát.:) Lepší než drátem do oka. xDKompenzační balíček pro hráče s prémiem nechci, protože jsem prémium nikdy neměl a mít nebudu, nenáležel by mi právem.;) Co mi trošku vadí je ten náhlý začátek akcí - tady mohlo RT nejdříve vydat OFI a dát určitý čas, aby si lidi stihli na Baha zasít a měli alespoň nějaké tiáry a klubíčka.>:(:mad: A kdo má nějaký problém, že nedostal to, či ono, nechť se obrátí na Podporu a tam mu to kvalifikovaně vysvětlí. A modíci nám vysvětlí, proč to či ono jde anebo nejde a proč je to zrovna tak, jak to teď právě je 8).... Jde o život? Nejde, tak v tom případě jde o guano a přeci nenechám zlostí cloumat svým majestátem. Hrajte si, protože kdo si hraje, ten nezlobí..... i když chápu, že spousta lidí se zlobí právem. Takže, milé RT, trošku úcty k zákazníkovi ( mnohdy platícímu), protože pořád platí ono magické:"Náš zákazník, náš pán", aby jsi, milé RT nedostalo od svého pána výpověď.xDxD a protože jsi z Německa, tak dvojnásobně by mělo platit toto:"Ordnung musst sein".

9. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

ja som stromy dala dole a znova zasadila a fuguje to

10. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak hlásím, že mi podpora připsala chybějící medvědy a hlavně Sk, hurá, o to mi šlo, ten zbytek mne moc nepálí, už jsem v téhle hře většinou i vlastní blbostí přišla o víc. Konečně aspoň trošku šance dodělat neonky - jestli tedy za trest že jsem kverulant nedostanu přidělené přeskoky jak při posledním BB :eek: Snad se mi časem zlepší nálada a zkusím juknout na OaD, dosud na to ani trochu nebyla chuť.

Xenie6161, matlafous123 a Skali tohle ocenili.
  11. emkopa

emkopa Pilný autor

je skoro 20 00 ale kompenzace V1 nikde co delat babo rad

12. Skali

Děcka, začínají lidičkám docházet balíčky, takže se už asi taky dočkáme :D

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

sused obnov hru;), už nabehli všetky balíčky, ďakujem
    [​IMG] [​IMG]

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) jupí, oba kompenzační balíčky pro premianty se po restaru objevily ...

matlafous123 a spuntka tohle ocenili.
  15. Skali

Jsem obnovila a prd, velebnosti. No vono než to všechno rozpošlou, že....o_O

Edit: Tak už taky mám :p

evainfo a karbar tohle ocenili.
  16. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jupííí, já už mám taky oba kompenzační balíčky. :):):)
    Hezký zbytek večera.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. emkopa

emkopa Pilný autor

tak pokus o reštart a je to doma super

evainfo tohle ocenil(a).
  18. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj,paráda,takhle štědří snad ještě nikdy nebyli.Všechny palce nahoru!!!!Teď už jen aby to všechno fungovalo tak jak má.Dnes to ještě trochu drhlo,ale to je asi tím,že jsme se všichni vrhli dohnat zameškané.Tak,ať to padá.H.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj tady.
    Konečně pátek. Jsem naprosto vyšťavená. Dnešní plán - dát psa k tetě holičce, ať mu upraví sestřih (já to mám za sebou minulý týde), zajet nakoupit, vyzvednout psa a nyní jsem si sedla k PC a zjistila, že moje farmička už maká. Jé to mám radost. xD Přiznám se, že jsem měla pěkný absťák, když jsem si nemohla klikat s myší na stonku ... .
    Kompenzační balíčky mám ... skvělé:Da díky za ně, ale co mi nejde, tak odkliknout denní dárek za přihlášení. Před chvílí jsem si odklikávala včerejšek, ale ten dnešní ( 2x obchodní licence), nejde kliknout.
    Jestli to je zde už někde vysvětleno, omlouvám se, ale opravdu jsem unavená, že za chvíli odpadnu.
    Mějte se a díky za vše.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Také moc díky,a díky zmatkům v RT máme opravdu štědrou kompenzaci,doufám že i prémianti budou spokojeni xD

evainfo, matlafous123 a mazurec tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.