Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. angee93

angee93 Rádoby autor

ne ne to je rozdíl pošli mi holoubka vysvětlím :)

2. viki1972

viki1972 Zelenáč fóra

Mam to stejně.

3. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Měla bych dotaz,kde hledat kompenzační balíček za Premium,v novinkách jsem ho nenašla,nic se mně nepřipsalo,akčních kytek jsem dostala,jako bez Premia,fl,nepřipsány atd.Začátek kompenzace je pro Premium posunut? Děkuji za odpověd.

burds a ananuki tohle ocenili.
  4. samec

samec Magnát fóra

Ofi vyšlo před pár minutama již po mém napsání,že nevyšlo---a psalo se,že nám dají včas ofi--to je opravdu výsměch a padá to na milou RT

burds a ananuki tohle ocenili.
  5. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Proč bych se rozčiloval,dalo se to čekat,kašlu na nějakou opičí akci stejně nestojí za nic :p,počkám na BB a když nebude, zase žádnej stres,jdu na ryby :)

6. medved222

medved222 Analytik fóra

anickamalirka, prosím, kdy to info vyšlo? Já mám pocit, že je teď z toho větší chaos, než byl. Hráči bez premia mají 2 balíčky, s premiem 1 nebo žádný, stejně tak stav farem. Pole zůstala ve stavu sklizeném, ale vypadátka ve stodole nebyla a s tulidomkem to stejné. Bylo nám slibováno sdělení o znovu zahájení akcí s předstihem, tak nevím, kdy to bude. Mám znovu začít akci, nebo čekat na to oznámení !!!!!
    Omlouvám se, vidím, že samec byl rychlejší.
    A koneckonců ani v kalendáři ani na fóru v přehledu nejsou žádné akce uvedeny.

Prepperka a natram54321 tohle ocenili.
  7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Žabomyší války..
    nejprve se tu skuhrá že hra nejede, pak zase že je malá kompenzace. Že není ofi včas.. 50x dotaz bude OaD až se muselo uzamknout vlákno.

boha jeho.. Hra jede, to je hlavní, akce byly spuštěny jako za mého začátku bez upozornění. Šmajrá panno... co dodat.. Lidem se nezavděčíš i kdyby jsi snášel zlatá vejce.....

Já osobně jsem ráda, že to běží. tečka.

8. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

No tak asi můžeme mát rádi, že všechno šlape, kompenzační balíček neřeším, nějaký je a pro premium hráče myslím celkem slušný.

Ale řeklo se , že akce jsou odloženy a najednou jsou spuštěny jako blesk z čistého nebe, takže pro nás bez přípravy na padátka a to myslím není moc fér jednání.

9. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Zdravím, tak zatím farma frčí. Pomalounku se pustím do akcí. Zas tak strašný výpadek to nebyl, jen mě mrzí, že nefunkčností farmy jsem si nemohla koupit turbo mlýn :oops:

10. Lada106

Lada106 Pisálek fóra

Taky jsem dostal pouze jeden kompenzační balíček, ten druhý (pro Premium) najdu kde?

maja.rada tohle ocenil(a).
  11. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Taky jsem ten turbomlýn prošvihla :-(

12. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

vážně super. nemůžeme hrát a ještě nám nic nedaj.Dárky od ovečky namůžu vybrat. kom.balíček nemám a nikdo má dva. a ještě snad budeme prosit at nám to dodaj. dělaj si z nás srandičky.

zemanka01 a burds tohle ocenili.
  13. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

napsala jsem špatně.. měla jsem mít 20 kusů akční a dostala 5 kusů- prémiový hráč.

burds tohle ocenil(a).
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nu velkorysost není kladnou vlastností provozovatele této atrakce. A trošku bych předpokládala, že spuštění akcí bude ohlášeno předem - on každý není přilepen disperzním lepidlem k počítači. A čas přípravy taky něco vydá.

15. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Lada106
    nechci Tě opakovat, byť nikde nevidím odpověď.
    A že spustí hned akce mě taky dostalo

burds a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. burds

burds Titán fóra

Tiáry a provázky co jsem měla zmizely.Nevím aničko malířko jestli mám jásat když mi nějaké věci co jsem měla zmizely.Předpokládám,že by jsi také nebyla spokojená.

evainfo a zemanka01 tohle ocenili.
  17. michnaj

michnaj Pilný autor

já nevím co pořád řešíte, farma jede,akce jedou tak si hrajte, vždyť je to namalovaný, co byste dělali kdyby už nešla vůbec? Některé příspěvky mě opravdu překvapují..chcípla mě koza tak ať sousedovi chcípne taky? :wuerg: Jsem ráda, že akce běží a bude BB takže se těším:inlove:

18. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

nevím kam to napsat že akce začaly je super ale ví někdo jestli bude i baby boom nevidím ho nikde

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Měla bych dotaz. Kam zmizely zámky, které jsem stačila sklidit než hra spadla. Objeví se mi až začne BB a nebo jsem přišla o všechno včetně šlechtěnců. Děkuji za odpovď.xDxDxD

mico5252 tohle ocenil(a).
  20. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Mně nechcípla koza,já přišla o 264 ks superkrmiva a domek plný základních medvědů- nebo tedy o šlechtěnce z toho domku a 132 zámků lásky,to je o tom k jakému okamžiku se mi farma vlastně vrátila. Asi by nikdo nejásal, být na tom takhle. Bz, pomocníci,marmelády a padátka z první sklizně na baha jsou mi u zádele, to časem nějak doženu, ale tohle mne tedy čílí dost - a omlouvám se, že nejsem natolik dokonalá a free, že se na tohle nedokáži povznést.

p.s. premium kompenzační balíček nemám a ten ať si klidně nechají, ale ty šlechtěnce nebo medvědy a SK tedy chci!

Naposledy upraveno: 18/5/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.