Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem zasadil kde bylo místo a děj se vůle Boží.;)

[​IMG] [​IMG]

EDIT: Dostal jsem podle ofi kompenzační balíček neoprávněně,kde ho můžu vrátit těm kdo má premium?

Naposledy upraveno: 18/5/18
  2. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Takže milé RT, tohle jsi opravdu nezvládlo. Hlavně, že máme hlídat OFI. Do zítřka mám všechno zaháčkované, takže opět smolík pro mě. Už se ani nedivím, že mi teď spousta spoluhráčů vypadla. Radši jdu něco dělat do reálu, tohle už beru jako výsměch...

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kompenzace slaba, bohus 100% spusteny ihned je mi nanic... produkce surovin za obdobi uplneho vypadku nenahradi a to ze pak nesly bonusy na zvirata to taky nevrati... ale jdeme dal...

Mikeš tohle ocenil(a).
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: fňuk - čas akce běží, za odměnu za zaplacené prémium jsem dostala míň akčního než ti bez prémia (celých 5 ks), to mám do toho, abych akci stihla ještě vrazit víc urychlovadel nebo nakoupila koše? kompenzační balíček je výsměch - někdo dva, někdo jeden a někdo nic ... jsem dost klidný člověk, farmerama je hra, ale toto je už daleko za hranou elementární slušnosti - kdyby takhle pracoval někdo jiný, tak už je na dlažbě nebo pod mostem ...
    mám pocit, že to už RT pojalo stylem - zaplatili si za možnost zaplatit víc - prostě výsměch a pohrdání hráči (když jsou tak blbí, že to hrajou, tak ať si za tu blbost hezky zaplatí) ...
    moje bankovní karta si nyní od plateb na farmu odpočine ...

výborně - v OFI se objevilo, že jeden balíček je pro všechny, jeden navíc pro prémiové hráče, ale já tam ten druhý nemám, slíbených 80 ks akční kytky je někde v nedohlednu, fakt, úžasné (pro modíky - to není na vás, já vím, že jen k nám přenášíte to, co dostanete)

Naposledy upraveno: 18/5/18
  5. dokso4779

dokso4779 Pisálek fóra

Zatiaľ kompenzačný balíček iba jeden. Ten prémiový sa mi neobjavil ani po opätovnom prihlásení sa do hry. Prémium účet mám samozrejme aktívny.

burds a ananuki tohle ocenili.
  6. Dundy771

Dundy771 Zelenáč fóra

tak to je pěkný,já mám všude chlívky,já myslela,že když dají dopředu vědět akci,tak min.24hodin,aby jsme se mohli na ní připravit

burds a Milka66 tohle ocenili.
  7. stadole

stadole Aktivní autor

Odhlášena......přihlášena....a balíček premium NIKDE.......tak nevím....

ananuki tohle ocenil(a).
  8. Marki23

Marki23 Pisálek fóra

Tak konečně všem jedou farmy, naskočily akce. Která pro mě končí u 4. totemu, protože nemám stále čajot ani Lansgot nebo jak se to jmenuje :) -.- A věřím že nebudu jediná, která se dál díky této blokaci nedostane dál. No Aspoň na ty soutěže, by to mohli odemknout aspoň na trzích. :sleepy: Protože by si mohli uvědomit, že ne všchni hráčí mají chrám odemknutý no.

burds tohle ocenil(a).
  9. samec

samec Magnát fóra

Zdravím--akce začala a ofi k tomu nulové!No to je neskutečné a květinových talárů(vypadávátek) za 24h plodinu--22ks!To si z nás utahují?

maja.rada, burds a ananuki tohle ocenili.
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, a to maj fakt vymakany, ze akce se rozbehne driv nez ji lze zacit hrat... pochopitelne mam vsude jiny rostliny a o sklizenych stromech ani nemluvim... takze Premium ma vyhodu, ma vsechno pripraveny na akcni sklizen :)

PS: takze otevrit fora a hlavne info zda funguji remesla, nechci ho tam dat a zjistit ze jeste ne...

burds tohle ocenil(a).
  11. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

To je křiku, mě už všechno funguje. Ta kompenzace nic moc, ale budiž, obchodovat a darovat mě udělala radost, mám ambroň.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

nemá, protože nás do hry pustili PŘED zahájením akcí, mám sklizeno, zaseto něco jiného ...

13. stibovam

stibovam Pilný autor

Ahoj,Zajíalo by mě jestli bude baby boom,aby jsme mohli udělat akci,dále mám premium,ale kompenzační balíček jsem dostala pro normální hráče a ke hře pouze 5 sazenic Plumérie místo 15.Díky za odpověď

14. majina13

majina13 Pisálek fóra

Moc se tedy nepřevedli!
    Hraji od již cca 8 let a tak velký problém ještě nikdy nenastal - čekala jsem mnohem lepší kompenzaci.
    Ten kompenzační balíček pro normální hráče nestojí za řeč:wuerg::mad:>:(

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ofi vyšlo, info k akcím také.... tak se nečilte vážení :)

spuntka tohle ocenil(a).
  16. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

• citace bez vlastního obsahu- spam

17. obrisud

obrisud Pisálek fóra

nemám kompenzační prémium baléček. kde ho dostanu.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

vyšlo - s křížkem po funuse ...

burds, ananuki a Dundy771 tohle ocenili.
  19. makak-magot

makak-magot Stará škola

Ano, bude. Začíná dnes (v pátek) v 18:00, končí v neděli ve 22:00.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Je sice pravda, že jsem očekával poněkud "tučnější" kompenzaci (co propadlé produkty, jako je MJS?), ale co - vždyť mi to nakonec umožnilo soustředit se na expertní plodiny (kytky), takže ve spolupráci s rajským věncem (+3 ks z pole) jsem významně popojel vpřed za vysněným cílem...
    Pěstovat budu až zítra, protože jednak mám stromy sklizeny před akcí (ale naštěstí zůstaly na ploše) a jednak mám obsazený diamantový slot právě tím rajským věncem (a pěstuji na farmě expertní květiny). Však mi nic neuteče - akce trvá ve srovnání s jinými akcemi takřka "věčně" a aspoň mi snad něco vyskáče z těch stromů. A navíc mám spuštěný jeden časový úkol na Baha (poslední Hladové sochy 5/5).
    Ono se uvidí, ono to půjde... hlavně, aby to fungovalo skutečně všem.

evainfo, spuntka a anickamalirka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.