Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jupí už to funguje, dva dny bez farmy bylo smutný, díky všem co mají schopnost toto opravit, fakt smekám, čekala jsem zaplevelená políčka a jiné katastrofy ale u mě vše běží v pohodě dííííííííky moc:):):)

Naposledy upraveno: 18/5/18
  2. Nikita-cv

Nikita-cv Pisálek fóra

Jedou mi všechny předtím zrušené akce, jak jste na tom vy?

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Nikita-cv: ahoj, mně né

4. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Taky teď koukám, že v časomíře jsou všechny zrušené akce o_O Možná by to chtělo nějakou informaci.

Aneleh88 a zizala42 tohle ocenili.
  5. kabyas

kabyas Zelenáč fóra

Ahoj? Mě také, ale já jsem si před tím sklidila. Jelikož bylo avízováno, že dají vědět předem. To je fakt hrozný.:(

Aneleh88 tohle ocenil(a).
  6. zizala42

zizala42 Stálice fóra

@zahradnice4 :
    Taky jsem nic neměla, ale po odhlášení a přihlášení akce naběhly. Info by to opravdu chtělo, abychom zase hned nevypadli ze hry.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Když na to koukam, poklade, tak nejlepší kombinace bude samozrejme chrochtatko marinovane v sipkove marmosce a během grilovani potirane necim tekutym (ale ne moc, aby zbylo i ptacku do zobacku) xD Hned jak dojedu domu, skacu na terasu rozdělat ohen ;)
    Vsem krasny začátek vikendu a premiovci: moc to s tim mazlenim farem přes vikend neprehanejte, venku je luxusne :)

EDIT: Plumerie oseta, vypinam komp a frcim se bavit o dům dal.

evainfo, Xenie6161 a satelit tohle ocenili.
  8. Nikita-cv

Nikita-cv Pisálek fóra

Modíci haloooo nějaké oficiální info nemáte? Klasicky víte vše poslední? A bude BB?

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak zírám nad množstvím kom. balíčků. Děkuji

10. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Zdravím, já se najednou nemůžu přihlásit na farmu, naskočí mi jen obrys z bednění a dál už nic. Co s tím?

11. sora270

sora270 Rádoby autor

Jsem Premium hrac a nejede zatim zadna akce. Aspon u me.:)))

12. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Zkus se znova přihlásit. U mně to pomohlo. Jen nevím jestli se mám do akce pustit.

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Aha. Tak to je poněkud čára přes rozpočet. Naštěstí mám sice na Baha všude stromy, takže mě zítra aspoň naskákají padátka, ale rozpěstovávat budu až odpoledně, protože do skoro 14:00 mám diamantový slot obsazený Rajským věncem kvůli vyššímu zisku expertních květin (převelice potřebných ve velkém množství do příslušných úkolů).
    Ale co, vždyť času je fůra...

14. ryksa100

ryksa100 Zelenáč fóra

koukám, že zamrzlo vše :D:D jedou tři akce a nikde ani čárka xD

zizala42 tohle ocenil(a).
  15. medear

medear Pisálek fóra

Jen tak , bez varování, mi naskočily všechny 3 akce....a fungují....a to prý se dovíme začátek nejméně 24 hodin předem...tak nevím, mám těm akcím věřit, že jsou spuštěny???? nebo je to zase jen nějaký hokus pokus. Jdu do toho - zkusím sklidit a zasadit....a pak se uvidí.....

16. doben

doben Ikona fóra

Oceňuji, že obě kompenzace mohou získat i hráči bez prémia. :)

matlafous123 a tydýtková tohle ocenili.
  17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ta blbinka, co vypadá jako +1 do stodoly - to se spustí hned, nebo je to bonus ke spuštění ?

doben: Ale nemyslím, že je to spravedlivé k premiovým - doufám, že jim to ještě vykompenzují jinak.

Xenie6161 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Dorazil ke mě nějaký kompenzační balíček. Blbě jsem si klikla, a bohužel neudělala screen. Ale jestli je tohle kompenzace za ty 2 dny, tak to snad dělají srandu :(

Jinak psala jsem výše, že mi nefunguje premium. Tak už naskočilo

Iwuska tohle ocenil(a).
  19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak vítejte zpět na kolotoči, majitelé prémiových účtů. A k tomu financování jak tu psal sirchose - myslím, že tu jsou jiné komunity, které tuto hru podporují daleko více než komunita česká i se slovenskou dohromady. Osobně si myslím, že každý někdy přispěje svojí troškou do mlýna a díky tomu:"Mlýn zase mele."( i když ten Turbo zrovna moc nemele).... a teď to jen poladit časově a může to zase frčet...... a možná ještě více a rychleji než jsme normálně zvyklí. Třeba přijede i ten Express a odveze si to tajemné nadělení z lišty. :)xDxD

matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zrestartovala jsem hru a jedou akce, to je ale podraz, farma sklizená, osetá a pro akci tam mělo být samozřejmě něco jiného ... :cry:, nějak mě to neba ... jeden průšvih za druhým ...

hm a akčních kytek mi dali jen 5 ks, to asi proto, že jsem prémiový hráč

Mikeš a -Zdenka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.