Zpětná vazba Problémy hry 16.5. / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lenak67

lenak67 Pilný autor

Všem přeji pevné nervy, ať prémiovým bez hry nebo ostatním hráčům. Souhlasím s tím, že se tento vývoj dal očekávat, někdy hold diamant skončí v tlamě krokodýla a toho pak jeho žravost zabije....
    Co tak vypnout prémium všem a nechat všechny práče normálně hrát - v klidu, úkolů je pořád dost. A pak za čas až to opravím(klidně za dva měsíce), prostě požádat hráče, jestli se dalšího pokusu chtějí znovu účastnit.
    Za mě osobně nevím, budu přemýšlet, dost mi vadí automatické prodlužování.

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj bropyk,

já bych s vymýšlením teorií byl opatrný. Ten kdo má premium nebo má souseda s prémiem asi už zjistil, že mnoho z nich včera po 14 hodině poskočilo o více levelů a na baharamě se mi událo to samé, pokud si to pamatuji přesně, bo většinou tyhle okna moc nečtu, tak po sklizni jedné plochy jsem dostal asi 90 zlatých banánů.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bropyk tvoje úvaha má něco do sebe, zvlášť když Farmorakulum avizovalo údržbu podezřele dlouho dopředu - jakpak na to koulička asi přišla? ;)

pajda361 my, co máme Prémium, teď nezjistíme nic ...a kdy něco zjistíme, je ve hvězdách

4. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

už se ví jak dlouho budou hráči s premiem sedět na trestné lavici ? už se vi jak jim budou kompenzovány ztráty? Přeci jen každý za den spoustu napěstuje, vyrobí a prodá. Jak jim bude toto nahrazeno ?

To je takový problém udělat obnovu ze zálohy, která určitě byla před aktualizací provedena ?

5. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

ano dostačující to je , číst umím , ale pokud je údržba, tak ta stránka úvodní vůbec nenaskočí o to mi šlo, ale už to neřešte , děkuji

6. larelay

larelay Analytik fóra

Chudák Farmoraculum, to je teď hlavní podezřelý :) Ještě že má skrytou identitu, to by byl lynč...:)

*dareba1, DANKA722 a duna.duna1 tohle ocenili.
  7. 14087

14087 Dozorce fóra

Naskočí, ale s ovcí ...to co jsem ti poradila je tam i když je údržba.
    8):D:music:xD

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

čarodějka007: ti co sklízeli včera po začátku akce to zjistili.

ondra_k:
    neví.

tydýtková, *dareba1 a DANKA722 tohle ocenili.
  9. čarodějka007

ondra_k základní nárok na dovolenou pro pracující v zemědělství, jsou 4 týdny - takže bych si tipla, že pro prémiové zemědělce to bude týdnů 6....doporučuju klid a zhluboka dýchat xD

*dareba1 a DANKA722 tohle ocenili.
  10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Pajdo,
    to co jsi napsal spíše moje teorie potvrzuje než vyvrací. Pokud by to byla programátorská chyba tak při minimálním testu se musela odhalit. Pokud někde chybu vytvořil vědomě tak potěš koště. Pokud se to stalo díky nastavení parametrů, tak to standardně nedělají programátoři, ale někdo z RT a pak je otázka proč takové parametry měnili? Je pravda že všechno to jsou spekulace, jaký bude další průběh ukáže čas - do konce roku bude jasno.

11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

pajda361: To je docela škoda, že se neví vůbec nic :( očekával bych, že RT bude všechny průběžne informovat o vývoji situace. Při tom množtví másla co má na hlavě by to bylo pochopitelné. Nechápu jak je možné, že ani za více než 24 hodin nedošlo k obnovení záloh a zprovoznění. Současná situace je fakt výsměch hráčům..

12. tony13257

tony13257 Pisálek fóra

Nevím zda si někdo všiml,že dnešní dárek pomocník chovu nefungoval. Nicméně němečtí farmáři to pojmenovali fameramachaos. Ahoj všem.

tydýtková tohle ocenil(a).
  13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

ondra_k Jj dala bych údržbě tak pět dnů,než se zase dostaneme na farmuo_O

*dareba1, evainfo a ondra_k tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak jsem po příchodu z práce nakoukla, četla jsem a nic nového ... páni i to prasátko bych podrbala za uchem :p

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Ano,na forum se dostanu,ale psát nešlo a oto asi těm nademnou šlo.Jinak nechápu jejich otázky pěknou dobrou.

16. slootr

slootr Baron fóra

Nechci to snižovat, ale asi bych nebyl tak náročný. Když měla výpadky nejmenovaná Uni banka, trvalo to asi týden, neustále se jen opakovalo, že se na tom pracuje. A tam šlo fakt o hodně, tady jde "jen" o hru. Lidi nemohli platit, platby neodcházely ani nepřicházely, stavy účtů se nezobrazovaly... A jsem si celkem jistej, že programátoři makali jako šrouby. Ačkoli to vypadá neuvěřitelně, někdy se něco podělá za 5 minut, ale spravuje se to tejden. I když to je jen virtuální.

Naposledy upraveno: 17/5/18
  17. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Ahoj zemanka01, nedělej si iluze, mě premium skončilo včera večer, když už byla porucha a na farmu se stejně nemůžu dostat ani dneska :-(

18. čarodějka007

Mám návrh - když se my, prémioví farmáři nemůžeme dostat na farmy, bylo by fajn, aby nám RT pomocí videokamer umožnil online sledovat, jak celý tým maká na obnovení přístupu na naše pozemky - klidně i bez zvuku, abychom se náhodou nenaučili nějaké nevhodné výrazy xD

19. doben

doben Ikona fóra

No, jestli musí RT řešit každého uživatele s prémiem zvlášť, tak to asi bude trvat dlouho no. U nejmenované hry se řešilo tímto způsobem chybné připsání vysokého množství prémiové herní měny a výsledek byl u každého hráče naprosto odlišný. No a kompenzace pro uživatele s prémiovým účtem, kteří nemohou hrát při údržbě, se v této hře řeší prodloužením prémiového účtu. Opravdu si nedokážu představit reakci farmářů, pokud by se to RT rozhodlo řešit stejně, což je podle mě velmi pravděpodobné. xD

Tak to by bylo něco na odlehčení situace a teď vážně. Mě se to moc nedotklo, protože jsem se k farmě dostal až kolem čtyř odpoledne, takže jsem se jen nedostal pár hodin na farmu. Ale celkem nechápu, proč radši nebyla nahrána záloha. I kdyby nás to vrátilo třeba o den zpátky, tak je to dle mého názoru lepší, než tohle. Sice přesně nevím, jak to všechno funguje, ale kdybych byl v RT, tak radši použiji zálohu, opravím chyby a poté spustím akce. Sice zrovna končila pirátská akce, ale ta by mohla být znovu prodloužena.

Jinak neonky už jsou v dílně, takže nedočkavci mohou stavět.

20. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj, promiň ale nemáš úplně pravdu. Včera při výpadku, alespoň na mé farmě (bez prémia) možnost přihlásit se opravdu nebyla. Včera stránka rovnou hlásila chybu hry (skotačící ovce, tuším nad kolečkama), ale vůbec to nenačítalo IP adresu (a nenabízelo pod obrázkem vůbec žádnou možnost), tudíž nešlo se přihlásit pod svým nickem jako při běžné údržbě.
    Šlo se dostat na fórum přímo u skotačící ovce, ale načetlo mě to jako hosta.

Upřímně soucítím se všemi, kteří se na farmičku nemůžou dostat (vím, závislost je bestie xD) a moc přeju brzký návrat k normálu a ooobrovské kompenzace. :inlove:
    Edit: Čarodějko, geniální nápad. xDTo bych poprvé zalitovala, že prémium nemám.

Naposledy upraveno: 17/5/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.