Problém s hrou

Diskuze na fóru 'Technické a platební dotazy' zahájená uživatelem mamka1111, 29/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Madulka_cz,

plochy sa normálne uložia aj obnovia, aj keď chýba obrázok o uložení, na oprave sa pracuje, zatiaľ si môžeš rozostavenie farmy aspoň pomenovať.
    O pár príspevkov vyššie pezt vložil video, kde je vidieť ako to funguje.

2. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Ahoj Vanda,
    děkuji Ti zaodpověď a info. Docela jsem byla naštvaná, že to nefungovalo a potřebovala jsem s tím trochu pohnout a ono to nešlo, tak jsem letmo prohlíla stránku, ale asi fakt letem světem. Takže se na jednu stranu musím omluvit za zbytečný příspěvek, ale na druhou stranu musím poděkovat pezt, za videjko. Už jsem v "klídku". No a je vidět, že jste tu potřeba.
    Ještě jednou děkuji a přeji pěknou, klidnou ;) hru.

14087 tohle ocenil(a).
  3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14087 tohle ocenil(a).
  4. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ahojte. mám taký dotaz... neviem či je to chyba v hre, alebo prebehla aktualizácia. otvorím kombajn, pozbieram, nasadím, idem na inú plochu a musím zas otvoriť kombajn. neostáva mi otvorený. v stredu mi ešte fungoval správne a keď som ho zapla, tak bol otvorený aj celý deň a veselo som sa preklikávala cez obrazovky. teraz ho musím vždy otvárať nanovo. je to chyba u mňa? ďakujem :)

Zombunny tohle ocenil(a).
  5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

PampusikLenusik
    Jak jsem psal zde, jde bohužel o stav po "vylepšení" pomocníka.

PampusikLenusik a lacrima tohle ocenili.
  6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

Kytka2001 ďakujem za odpoveď. Vylepšenie za všetky prachy toto...

7. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Rozebrala jsem si všechny dekorace s tím, že si v nich udělám pořádek a vytáhnu jen ty lepší.... a teď bojuji s jejich návratem. Když je chci dát do muzea, musím po přidání každé restartovat celou hru, protože další už do něj dát nejde. Má někdo stejný problém, nebo je to jen u mě? Takhle to bude práce na týden.

8. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tjuklova86.

ano o problému se ví a zatím se bohužel nevyřešil, za vzniklé problémy se omlouváme.
    Pěkný den :)

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Muzeum děsivé jsem si pořídila, ale nedávám ho na plochu:sleepy:, bo tu čtu jen samé problémy, asi jsem dobře udělala a počkám, až to opraví, snad se to od vás modici dozvíme, díky předem

lacrima tohle ocenil(a).
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57

Až budeme vědět, že je to opraveno, dáme samozřejmě zprávu.
    Nicméně při umisťování stačí přejít na jinou plochu a vrátit se zpět a jde uložit další dekoraci, sice je to zdlouhavé, ale funguje to. Žádný jiný problém s ním není.

lacrima tohle ocenil(a).
  11. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Přeji pěkné, nedělní dopoledne.
    Děsivé muzeum - má zkušenost.
    Zkusila jsem ho dát na plochu, ale vkládat dekorky, nešlo. Takže vložila jednu dekorku, aktualizovala jsem stránku nebo dokonce odhlásila a zase přihlásila. A hlásím, že takto jsem vložila všech 8 dekorací do muzea a jsou tam. Ano je to zdlouhavé, ale už na to myslet nemusím a zkusila jsem to a ono to vyšlo. Takže proč ne i tímto způsobem.
    Snad to někomu, kdo nechce čekat až se to opraví, pomůže ;)

kocieva, lacrima a Diké tohle ocenili.
  12. Andulina100

Andulina100 Pisálek fóra

Mám fungl nový počítač a hra nejde načíst. Fakt mě nebaví čekat kdy to naběhne.....!!!! Je to děs. Restartuju, vypínám, aktualizuju a nic!!!

13. pezt

Ahoj Andulina100

"Fungl" nový počítač neznamená, že se hra načte.
    Je potřeba vše aktualizovat, tedy systém, ovladače třeba také něco doinstalovat.
    A také jsi neuvadla specifikace tvého "fungl" nového počítače.

bačkora85, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pezte, já si ještě počkám, těch pár BZ mi za to nestojí :p

lacrima tohle ocenil(a).
  15. pezt

Tak jsem zjistil že by to už mělo být opraveno

evoku57 a lacrima tohle ocenili.
  16. tjuklova86

tjuklova86 Aktivní autor

Děkuji za odpověď. Mě se nakonec povedlo vše dát do pořádku přes prohlížeč. Blblo mi to jen v klientovi.

17. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Zdravím, mám problém, nejdou mi sklidit alpské růže, hlásí mi to, že je chyba serveru :-( závada je už od včera ani po restartování a vypnutí to nejde... děkuji

18. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Evča55 problém bude v tom, že nemáš dostatek místa ve skladě. Nejprve uvolni místo a pak by ti měly jít sklidit. ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Evča55

Evča55 Rádoby autor

Dob :)) moc děkuji, asi to tak bude, střádám růže na odznak :)) ještě jednou dík

Dob tohle ocenil(a).