Prepperka

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Prepperka, 5/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Vítám vás :)

Chtěla jsem si vést deník, ale přemýšlela jsem jak na to. Údaje z akcí pro mě nejsou tolik důležité, jen významná výročí či přelomová čísla, a také herní rady. A to tu budu zaznamenávat. A aby to nebylo tak "suché", čas od času sem vložím i příběh ze života.

Údaje postupu

4.11.2016 - registrace do hry
    19.11.2016 - level 40 (s pomocí 4 slaných koláčů), zprovozněna celá Divoká louka i Lesní mýtina
    26.11.2016 - level 50, Baha 2 části, květinářství, účet přes 600 000

3.12.2016 - level 60, Baha 3 části, účet přes milion, Legenda přístupná, jen na ni šetřím hvězdičky
    12.12.2016 - Legenda aktivována (hvězdičky získány z úkolů v družstvu)
    13.12.2016 - dosažen level 70 (Baha 37) a aktivována runa BB (kvůli akci BB)
    18.12.2016 - aktivován Stonek (v úkolech družstva) a Deštný prales (za 250 hvězd na Stromě moudrosti)
    ------------------------------------

8. 1.2017 - otevřena poslední část pole na Plantáži (7. místnost a pak ještě 40 ZB byla docela darda)
    9. 1.2017 - Baha level 60, klasická farma 75
    30.1.2017 - z akce "O čem všichni mluví" jsem z tajemných dostala svou první růžovku - kachník

4.2.2017 - Baha level 90 (za ten měsíc jsem splnila několik úkolů v družstvu, které mne vyšvihly v TBZ hodně vysoko), klasická farma level 77
    5.2.2017 - z akce "Neonová revoluce" jsem si za šlechtění získala svoje dvě první neonky - psí a žabí
    6.2.2017 - z akce OaD jsem získala a dostala spoustu nových věcí. Získala jsem třeba vajíčkovník základ i XXL, papouščí strom či ledňáčka, a dostala skoro všechny stáje potřebné do úkolů (čáp, vlk, kivi, ježek,... a také srdíčkovou palmu - děkuji mnohokrát Astridko :inlove:).
    12.2.2017 - postup na Baha na 100, farma 78

9.3.2017 - Baha level 120, klasická farma level 79
    20.3 2017 - otevřela jsem Ostrov pokladů, a to hned jeho 2 části, takže mám víc políček pro pěstování
    27.3.2017 - otevřela jsem "pěstování" velbloudů
    29.3.2017 - zprovoznila jsem svoje první skladiště (zvěřinec na klasické farmě za 500*)

4.4.2017 - Baha level 147, klasická farma 81
    5.4.2017 - zprovoznila jsem svoje druhé skladiště (zvěřinec na Baha za 45 ZB)
    15.4.2017 - Baha 155 + otevřen cukrový meloun v poslední místnosti
    22.4.2017 - postup na klasické farmě na 82

1.5.2017 - Baha postup na 170 level, klasická farma 82 (asi v polovině)
    6.5. - Baha postup na 176, klasická stále 82 (asi ve 3/4)

1.6.2017 - Baha postup na level 200, klasická polovina 83 + otevřeny 4 díly Ostrova pokladů
    2.-5.6.2017 - akce Karnevalová královna, takže hafo všeho, to jsem ještě nestihla použít 70 košů, použitých si 430:
    Baha - skok o 32 lvl (18.800.000 TBZ) + 366 ZB
    klasika - skok o 2 lvl (8.000.000 BZ)
    krejcary - 4.000.000
    SK - 958
    SH - 2.820
    ponožka - 1.124
    letadlo - 917
    rama mince - 1.509

8.7.2017
    - Baha postup na level 251, klasická polovina 86

1.9.2017 - Baha 3/4 z 278 levelu, klasická postup do 89, na Křišťálovém ostrově chybí otevřít poslední část

1.11.2017 (téměř rok hraní) - Baha začátek levelu 296, klasická začátek 92
    15.11. - dnes postup na Baha do kulaté 300, klasická 3/4 z 92
    -----------------------------------------

4.1.2018 - Baha postup na 311, klasická začátek 93. levelu

3.5.2018 - Baha asi 1/4 levelu 337, klasická farma polovina 96.
    Křišťálový ostrov otevřen už asi 2 měsíce celý, na hřbitově chybí poslední část (ještě 100 kočičích víl), Legenda stále 27/30 (a stačí to)

29.6.2018 - Baha o den dřív postup do 350. levelu, klasická farma dnes 98. level
    otevřen už i celý hřbitov, Legenda zůstává

9.8.2018 - postup na klasické farmě do 99. levelu, Baha třičtvrtě 358. levelu

23.9.2018
    - stovečkáááá!!!! a na Baha 367 levelu + 3/4 dalšího

1.10.2018 - stovečka+1 a na Baha 369 levelu + 1/2 dalšího
    2.11.2018 - téměř dvouleté výročí mé farmy
    - Baha 376 + 1/2 dalšího
    - farma level 106 + 1/2 dalšího
    - dokončena Legenda na 30/30
    - získán první JC z Nového úkolu: Rande s láhví

1.12.2018 - Baha téměř 383, farma čerstvě 112
    -------------------------

3.1.2019 - Baha 389 a půl, farma čerstvě 119
    3.2.2019 - Baha 397 a kousek, farma 126 a kousek
    28.2.2019 - Baha téměř 403, farma 134 a půl

Děkuji všem kdo mi nějakým způsobem pomáhají, ať už dárkem nebo radou, na mém rychlém postupu máte velký podíl.

Naposledy upraveno: 28/2/19
  2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Poznámky

Fajnšmerkroviny:
    - pro naházení více upgradů na základ zmáčknout na klávesnici levé "ctrl" + levé klikátko myši

- PinkiePie prodlužuje bonus o 30% ale maximálně (d)o 200 hodin, tudíž u MJS to vychází na 37 kousků, pak už se to tolik nevyplatí.

- Když potřebuješ zbourat dozrálé stromy stavitelem a některé ještě nejsou dozrálé, lze to tak, že je pohnojíš pomocí Zuzina ultrahnojiva nebo Zuzina superhnojiva. Poté se tyto stromy nesklidí, ale je třeba nepotvrzovat info okno o tom jestli to má opravdu stavitel zbourat.

Vylepšení řemesel

Pekař

Karamelový koláč (405 vylepšení, do 20. 000 kr, V)
    Špenátová paštika (270 vylepšení, do 45. 000 kr, V)

Marmeládník
    Želé náčelníka ostrova (270 vylepšení, do 15. 000 kr, V)
    Slizké želé (270 vylepšení, do 6. 000 kr, V)

Květinář
    Bílá nevinnost (180 vylepšení, do 10. 000 kr, IV)
    Květinová koruna (405 vylepšení, do 30. 000 kr, V)
    Zimní věnec (270 vylepšení, do 6. 000 kr, V)

Nemám

stromy
    Rohovník obecný (karob)
    Tisovec montezumův (šiška tisovce)
    Muďoul trojlaločný (muďoul trojlaločný)
    Mahagonovník (semínko)
    Jasan (semínko)

zvířata
    mořský poník

Naposledy upraveno: 28/2/19
  3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

potopa na Štědrý den 2016

Letos jsme doma měli katastrofu, a to přímo na Štědrý den. Ostatní, když řeší nějaký živel, tak většinou oheň. My měli zcela neočekávaně potopu. Né že by nám prasklo potrubí, tak hrozné to nebylo, ale když jsem na Štědrý den ráno dozabalila poslední dárky, nanosila je pod stromek ještě než děti vstaly (jen pro upřesnění - ty děti jsou už větší než já :cry:) a hrdě, že jsem to letos stihla takhle včas, čekala až se děti uráčí vzbudit a zvědavost jim přes jejich věk nedá, a ony začnou obhlížet jakéže to tvary a hlavně počty s jejich jmény pod stromkem leží. Jenže když z výšin (pokoje mají v druhém patře domu) sešlo první dítě a jalo se plnit mé očekávání podrobného zkoumání balicích papírů různých tvarů, najednou se ozval čvachtavý zvuk jak bosá noha dopadla do louže, a dcera úlekem vyjekla: "voda!?". Začaly jsme hned přemýšlet kdeže se pod stromkem vzala voda - no zkrátím to, máme stojan, kam se dá voda nalít, aby ani náš stromek na vánoce netrpěl a mohl pít dosyta. No a nějak se stalo, že stojan přestal těsnit a všechna voda z něj vytekla. To by ještě nebylo tak hrozné, v obýváku máme dlažbu a vody přece jen nebylo až tolik aby to nespravilo jedno máchnutí hadrem na podlahu. Ta katastrofa spočívala v tom, že všechny dárky ležely naskládané okolo stojanu a voda si šikovně nacházela cestičku od jednoho k druhému. To by člověk neřekl, jak i ten krásně lesklý voskovaný vánoční papír umí být nečekaně extranasákavý, a vzlínavost jaká je potvora. A to vespod ležely povětšinou knihy (které naše děti kupodivu vyžadují, a ještě překvapivěji opravdu čtou). Takže jsme s dcerou všechny postižené dárky braly jeden podruhém, papírovými kapesníčky vysoušely z nejhoršího, a pak je všechny nanosily do naší ložnice, kde jsem je všechny zase pěkně vybalila a rozložila, aby do odpoledního rozdávání aspoň trochu vyschly. No naštěstí ty dárky ve vodě neležely moc dlouho takže se nenasákly úplně, odnesl to hlavně balicí papír. Ještě že nejsem moc vzorná a nedala je pod stromek už večer, to by knihy a krabice byly na vyhození. Takhle jsem všechno mohla k večeru zabalit znovu (jak mě to balení nebaví :sleepy:) a vrátit pod stromek. Nakonec je na tom nejvíc bitý stromek, kterému jsme do stojanu už vodu nedolili, takže už týden je na suchu, a my během toho týdne pijíc všemožné tekutiny (především grog), na něj při každém doušku myslíme.

Naposledy upraveno: 1/1/17
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Vzpomínka na jehňátka

Když jsem byla malá, mívali jsme tak 20 ovcí. Strašně ráda na to vzpomínám, protože jak nastalo jaro, začala se rodit jehňátka. A já si každé ráno přivstala, abych se ještě než půjdu do školy mohla zaběhnout podívat jestli se na svět nevyklubalo nějaké nové boží hovádko. A často to byly hned 2 najednou (někdy i od jedné maminy). Byla s nimi velká zábava, všechna ta jehňátka milovala takový malý kopeček co byl uprostřed zahrady. Nějak je to na něj lákalo, a ona vždy vyhodila zadníma nožkama, třeba 10 jehňat najednou, a pak se všechna tryskem rozběhla až na vrcholek toho kopečku, tam zase vyhodila zadní nožky až k nebi a pak letěla, jak nejrychleji jim to šlo, dolů. A pak zase všechno od znovu. Vydržela jsem se na ně dívat celé odpoledne, až jsem i školu zanedbávala (já ji zanedbávala i jindy, ale v tomto období jsem měla reálnou výmluvu). Teď už jsem dospělá, a protože se mi po ovečkách moc stýskalo, pořídila jsem si 3 kozičky (kamerunské). Ale o těch zase někdy jindy. :p

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Uvězněná hlava a jiné pohromy

1) Nejnovější událost toho typu se mi stala předloni. Na zahradě jsme měli takovou tu houpací lavičku vyplněnou látkou. Já na ní moc ráda sedám. Ale před dvěma lety jsem si moc pohodlně neposeděla. Lavička byla venku už asi 3. rokem, a tak látka v ní už asi byla zvetšelá (i když tak nevypadala). A jak jsem do ní sedla, ozvalo se křupnutí, a já zjistila, že zadkem sedím na zemi, jenže nohy a trup mi svíral kovový rám. Chvíli mi trvalo než mi došlo co se vlastně stalo. Psovi to došlo hned a jal se zneužívat mé nehybnosti a že jsem teď tak nízko, nedal si říct a na zemi mě radostně vítal tak jak to obvykle psi dělají - byla jsem olízána i za ušima. Jenže co teď. Zkoušela jsem se sama osvobodit, ale kovový rám mě držel až u kolen a na zádech jsem ho cítila až pod lopatkami. Sama jsem nebyla schopná se nadzvednout nebo se jinak vyprostit. Za chvíli za mnou přišla dcera, a už jak se blížila, tak se začínala smát. Jenže smích ji přešel ve chvíli, kdy mi podala ruku s tím že mě zvedne, jenže ono nic. Přece jen její váha nerovná se moje váha. Přemýšlely jsme co dál, manžel zrovna nebyl doma. Dcera, hlavinka chytrá (zcela jistě po mně), vymyslela, že lavička je zavěšená na hácích, tak by mohla zkusit jeden vyvlíknout, rám se tím dostane níž a já snad budu schopná se pak zvednout. A opravdu se jí to podařilo a já mohla zase vstát. Jen jsem si pak několik dní léčila natlučenou kostrč.

2) Když jsem byla malé dítko, toho věku tak 6 let, bydleli jsme ve vesnickém baráku s velkým balkónem. A já tam ráda trávila hodně času, měla jsem odtamtud dobrý výhled do okolí a přitom jsem byla v bezpečí domova. A jednou, netuším už proč, možná jsem chtěla mít ten výhled lepší, jsem prostrčila hlavu skrz žbrdlení. Tam to šlo, ale zpět už ne. Nic naplat, musela jsem si zavolat o pomoc. Rodiče přišli, vyzkoušeli co se dalo, ale nešlo to. Tak nade mnou rokovali co dál. No jak to mohlo dopadnout. Rodiče byli velmi spořiví, takže o nějakém řezání kovu nemohla být ani řeč. Tatínek pronesl: "Když to šlo tam, musí to jít i zpět". Mamka mi tedy srulovala uši (doslova), taťka zatáhl za ramena a jen to luplo jak se hlava dostala zpět. Ale nepřejte si vidět ty moje uši tak po čtvrt hodině od protažení. Měla jsem je tak 3x takové, svítily na dálku a krev mi v nich pulzovala. Hlavně v tom pravém, tam totiž nebylo kovové zábradlí jako vlevo, ale zrovna betonový sloupek obložený pískovcem (takové ty malé obdélníčkové pískovcové dlažky). Ale tatínek byl spokojený, uši se mi prý zahojí zadarmo, kdežto oprava zábradlí ne.

3) Tahle vzpomínka sice není o uvěznění některé mé části, ale také souvisí se špatnou volbou pro usednutí. Ještě o něco dříve v čase, to jsem mohla být tak dvouletá (takže to znám jen z vyprávění), pěstoval můj tatínek kaktusy. Měl jich hodně, plný skleník. A aby mu nezmrzly, stěhoval je před každou zimou domů do chodby, kde je rozmístil na schodiště. A já, jak si asi ještě nebyla jistá krokem po schodech, jsem se nějak zamotala, a na jeden takový velký kulatý kaktus si pěkně celou vahou sedla. Nevím jestli jste si někdy prohlíželi kaktusy z blízka. Nejhorší na nich nebývají ty dlouhé trny které upoutají na první pohled, ale mnohem zákeřnější jsou jemňoučké chloupky, které se nalézají okolo každého toho velkého trnu. Ty se zapíchají do kůže z velkou chutí, a jak jsou drobounké, jsou skoro průsvitné a nejdou tak z kůže lehce odstranit protože na ní nejsou moc vidět, a když už se podaří je člověku chytit, lehce se lámou. Jediné moje štěstí bylo, že jsem v té době ještě nosila plínky, jinak bych si ty chloupky vytahovala z kůže ještě dnes. Takhle mě maminka prostě přebalila a bylo vyřešeno. xD

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Nečekané naděleníčko

U nás se v pondělí 20.2.2017 narodila krásná morčátka. Vím že někdo má morčátek víc než my, tak to třeba pro něj nemusí být nic tak extra, ale tohle jsou naši první dva plyšáčci, co se u nás narodili, a tak nám kvůli nim ukápla i nějaká ta slzička, první mláďátka jsou vždy nezapomenutelná.
    Navíc k těmhle se váže i takový malý příběh. Dcera dostala asi před 7 lety k vánocům jako dárek poukaz na nákup morčete. Hned jak mezi vánočními svátky otevřeli zoopedy, museli jsme vyrazit do blízkého města na lov morčátek. Dcerka je se vším hned hotová, takže se zamilovala do klučíka hned v prvním obchodě. Přemlouvala jsem jí, že ho bude mít několik let, aby jí pak nebylo líto že se nepodívala i po jiných, jestli nechce ještě i do druhého krámku, že tam budou mít třeba nějaké zvláštnější. Tenhle klučík byl obyčejný, hladkosrstý, rezavo černý. Ale byl to její dárek, tak jsem konečné rozhodnutí nechala na ní. Tak zůstalo u tohohle morčíka, kterému dala jméno GP (Džípí). Celých 7 let se o něj s láskou starala a dokonce ho učila i různé kousky jako na povel skákat přes překážky, venku aby běhal za ní na volno jako pejsek, aby kvíkal na zamlaskání (což většinou dělají i bez učení :)). No a minulý rok jsme v létě vyrazili na rodinou dovolenou do Francie. Morčík zůstal doma, ale dcerce (teda ono jí je už skoro osmnáct) se po něm moc stýskalo. A tak nás holky spiklenecky napadlo, že bychom tam mohli koupit morčecí holčičku a doma je dát k sobě s GPíkem, přeci jen už má svůj věk, nikdo neví jak tu bude dlouho, tak že by od něj dcera mohla mít potomka. Dokonce se nám i na tenhle bláznivý nápad podařilo přesvědčit taťku a morče jsme opravdu koupili. Taťka padal do mdlob - u nás je morče záležitost 50ti korun, ale v té Francii nás vyšlo na 1 000 Kč (levnější jsme prostě nenašli). A k tomu jsme museli koupit přepravku a seno a granule - no prostě "miláček za všechny prachy". Taky byla legrace se domluvit na tom, že chceme holku. Francouzi a agličtina nejdou moc dohromady, a zvlášť na místě, kde jsme byli my (takový zapadákov). Takže jsme ukazovali rukama nohama, až jsme nakonec nakreslili mezinárodní znaky pro muže a ženu a ukázali co chceme. Povedlo se a dcera zase hned na první pokus vybrala takové rezaté rozetové (aniž by ještě věděla že je to opravdu holka) a pojmenovala ji Giny (Džiny). Bez problémů jsme ji dovezli až domů (20 hodin cesty autem). Tam musela být ještě pár měsíců zvlášť, aby nezabřezla moc mladá, až nastal ten slavný den, kdy je dcera dala s GPíkem dohromady. Oba si hned sedli, žádné rvačky. Tak se dcera těšila, že by se teoreticky před letošními vánoci mohlo narodit nějaké morčátko. Jenže dny plynuly a nic. Ani mezi svátky nic. A ani se nezdálo, že by Giny rostlo bříško (asi jak je střapatá). A celý leden zase nic. No a když už jsme si mysleli, že je GPík asi moc starý, nebo Giny neplodná, tak včera přijdu k dceři do pokoje (dcera je zrovna na horách) a tam tihle dva malí bobečci. Takže hned dvojitá radost, jednak že jsou v pořádku a hlavně že se potomek GPíka přeci jen podařil. Teď se těším až se dcera vrátí, jak je pojmenuje, ale určitě to bude zase něco od G.

---------------------------------------------------------------------------------------

Morčátkům
    jsou 4 dny. Myslíme si, že ta zrzavá je holka a jmenuje se Ginger (zázvor). U tmavšího to vypadá na kluka, ale zatím si nejsme jisti. Já dceři navrhovala dát mu jméno Gigolo. :p Na druhé fotce je Ginger s maminkou. Tady je dle podoby matka jistá. :)

Středa 29.3.2017 pro nás byla smutným dnem, zemřela nám Ginger (ta malá zrzinka). Bylo jí měsíc a 9 dní. Takže ještě mláďátko. Nevíme co se stalo, ráno jsme ji tak našli. Je to sice příroda, kde se tyhle věci stávají, ale pochopení toho jak to tu na světě funguje v tomto případě nestačí. City potřebují čas. Doufáme že se má Ginger už líp.

Naposledy upraveno: 31/3/17
  7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ve 31. kole soutěže TOP3 na téma Zámecký park s pávy 26.3.2017 jsem se zúčastnila s tímto obrázkem:​

A k mé velké radosti jsem skončila na krásném 3. místě. V to jsem ani nedoufala. Obrázky ostatních se mi zdají skoro vždy hezčí, když se na ně podívám, říkám si: "No jo, to je dobrý nápad. Takhle jsem to taky mohla udělat. To by mě nenapadlo. atp". Takže jsem byla opravdu překvapená. A ještě jsem dostala několik gratulací a dárků, za což moc děkuju.

Gratulace od lacrimy, která zvítězila:

A od Pachminy, která měla nesoutěžní, protože vyhrála minule:

Naposledy upraveno: 31/3/17
  8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Aneb jak naše kočka k újmě přišla
    S kočkama mám zkušenost, že košíčky, krabičky, ale klidně i jen noviny či igelitka, to je jejich, jak neví co s tím, lehnou si na to a je to prostě jejich. Jednou jsme doma uklízeli nákup z tašek a naše zvědavá kočka do jedné té prázdné igelitky vlezla. Její výchovu mám na starosti já, takže když jsem se začala k té tašce blížit že ji jako uklidím, kočka, jak zmerčila moji maličkost, se jala dělat že jako nic, že jako uvnitř vlastně vůbec nebyla, aby náhodou nedostala vynadáno že si zabírá věci které ji nenáleží. Jenže její zatloukání se jí jaksi nevyvedlo, vyšlo jí to zrovna tak, že při vycházení z té igelitky se jí jedno ucho (té igelitky) navlíklo přes hlavu jako obojek. To ji samozřejmě vyděsilo, vůbec netušila co se to děje a kdože ji to chytil pod krkem, tak se jí v tom šoku udělalo černo před očima, vylítla dopředu že jako tomu uteče, jenže tím se jí to ucho igelitky okolo krku napnulo, což byla poslední kapka a kočka i s igelitkou na krku vylítla otevřenými dveřmi ven na dvůr. Jenže jak běžela, igelitka působila jako plachta, nafoukla se a začala podle skoků kočky lítat nahoru dolů, což působilo nejenom to, že igelitka lítala sem tam, ale ještě jak se otírala o zem, tak pěkně šustila o trávu, a ucho se tím ještě více kočce na krku napínalo. Kočka v tom zatmění ani nevěděla kam běží, takže nakonec místo aby utekla co nejdál, lítala jen dokola okolo keře co nám roste před vchodem a za ní plápolajíc ta igelitka z nejmenovaného obchoďáku. Oběhla takhle asi 5 koleček, pak vítr fouknul správným směrem a igelitka se jí z hlavy vysmekla. Kočku jsme pak do večera neviděli, léčila si kdesi svou uraženou ješitnost a důstojnost, ale od té doby má zásadu lehat už jen a pouze na igelitku navrch, zásadně už nikdy dovnitř.

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

[​IMG][​IMG]
    Zúčastnila jsem se s obrázkem:

Výlet za předky

Děkuji všem za hlas a těší mě, že se vám můj výtvor líbil.
    Mně se líbily obrázky všech účastníků, tentokrát byla pojetí tématu hodně rozdílná, co obrázek, to originál, a to moc pěkný.
    Gratuluji těm, kteří se umístili na stupních vítězů.

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Zúčastnila jsem se s obrázkem:

Z pohádky do pohádky
    Děkuji za hlasy, gratuluju těm co se umístili, a obdivuju výtvory všech, ráda jsem zkoukla stáje a dekorky co se týkají koní a já je nezmám (a že jich je).

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Škola řemesel
    -----------------------------
    Vítězství v téhle soutěži jsem opravdu nečekala, obrázky ostatních se mi téměř vždy zdají mnohem hezčí nebo nápaditější. O to věští radost mám, že jsem se umístila na prvním místě a vážím si toho.

Děkuji za hlasy, které jsem dostala, moc gratuluju všem umístěným, a jak jsem již psala u svého hlasování, obdivuju výtvory všech zúčastněných, všechny byly nápadité, originální a pěkně k tématu. Moc se mi líbily a chodila jsem je často obdivovat.​
    Pro další kolo jsem zvolila téma: Český venkov
    ------------------------------------
    Gratulace od lacrimy, děkuji za krásný obrázek :inlove:

Naposledy upraveno: 30/9/17
    Honzulka05, dasa1143 a lacrima tohle ocenili.
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Info o proběhlých akcích sem nedávám, ale tuhle musím. Tak krásnou grafiku by bylo škoda zapomenout. Jen mě mrzí, že ty kočičí víly ve stromě nepoletují jako ve hře, bez toho je dojem o kus chudší. A akci jsem dokončila.
    :)

Halloweenská pohádka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.