Preclíková sezóna (18.9. - 18.10.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky jsem ráda, že jsem dělala septemberfest, docela to poskočilo :p

Ahoj raddre si myslím, že upgradovaný pohár pojede hned a preclíkový suvenýr s FL bude v limitu, jak píšeš. No 400% BZ co nejdříve není vážně k zahození, tak už teď je pozdě xD ale pokud jsem tě špatně pochopila, se omlouvám ;)

Naposledy upraveno: 26/9/20
    davidson00 tohle ocenil(a).
  2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj,
    neměl by někdo jednu sojku na trhu AH :D, chtěla jsem nakrmit ty potvoráky co ji po mě chtějí, ale sezóní body prostě jsou sezóní body... Kór když občas nestíhám zajít na farmu a sem tam zapomenu :D :D díky ;)

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes jsem vyzvedla upg poháru a tím pro mne sezona končí, už tam půjdu jen s případnou další akcí ;)

davidson00, kaolín11 a janajenka tohle ocenili.
  4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

upgrade doma a preclikový suvenýr už čaká, ešte 11 dní a bude príval florénov na farme :D a prakticky ďalší riadok na SH :) nech sa darí aj Vám

davidson00 tohle ocenil(a).
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Teď sem náhodou zjistil,že sem dosáhnul LV 39 a tímto pro mne sezóna opět skončila! Otáčet se budu maximálně tak v pelechu!o_O

6. raddre

raddre Baron fóra

já pro změnu zjistila,že jsem ve 40.lvl a přidávám se do klubu co ho budou dělat jen z akčních SB

matlafous123, davidson00 a DANKA722 tohle ocenili.
  7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..ja mám permanentku a budem točiť, tie produkty doma aj tak nikto nechce jesťxD;)

8. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Kašlu na otravnou sojku za 800 mega. stejně už točím čtyřicítku potřetí, tak co.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Včera hotov level 39, poslední nejspíš nebudu mít ani jednou .... nevadí, cíl splněn.

ašada01 a davidson00 tohle ocenili.
  10. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak dneska pokořená sezona, hura hura zase si mužu připsat bod k dobru že jsem něco udělal ;)

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

píšem si, zajtra po 15,00 hod vyložiť suvenír, aby som ho neodklikla zbytočne pred 14,00, budú sa inkasovať zlatky:p;)

12. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

aspoň mi to zarobí na toho mazlíka nového :D

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  13. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no jsem na 40 ale potřebuji 2800 bodů a nemám je kde nasbírat škoda jo
    poprvé jsem se dostala na 40

evainfo tohle ocenil(a).
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ach jo, tak jsem nechala propadnout 13 modrých žetonů... jsem myslela, že je akce do 22:00 hod.
    Tak aspoň, jak jsem si sem přišla "chjo", aspoň mi neutekl příspěvek Danky... a sice budu mít o 10 FL méně, ale budu jich pár mít ;)

Danko, díky!

DANKA722 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek, sousedko moje milá, já na žetony zapomenu pokaždé. Příspěvek od Danky mi taky neutekl, ale moje hlava ho stejně rychle vypustila. Takže kompletní florenový zisk je v kélu, dekorace dozraje 0:36 xD

16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Já žetony stihla, sice za pět minut dvanáct, ale pomohly mi k 200 miliónům BZ. Měla jsem jich 21ks + ještě BZ bonusy do slotů.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já, hlava děravá, jsem celkově zapomněla, že sezona končí (viz posazení florenové dekorace na plochu), pro mne skončila před pár dny ziskem pouterie... Co už, třeba příští sezonu nezpackám, tentokrát to bylo potřetí ;) Snad bude platit do třetice všeho dobrého i zlého :)

evainfo, k.vitek a ašada01 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.