Poraz horko (12.6. - 25.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kaolín11

Jj, snažím se, ale pro dnešek už taky končím, došla padátka a jelikož zítra je ještě šlechtící akce, tak toho chci využít a ušetřit tak SH, když už budu muset stejnak šlechtit.

[​IMG] . [​IMG]
    Zatím jsem na tom takto
    [​IMG] . [​IMG]

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Já už dnes bez obrázků, jen čísla a o osuškách se mi bude asi zdát o_O
    Položeno 558 osušek a získáno 949 ozubených mincí :)
    A jde se chrnět :p

3. hansicek

hansicek Mistr fóra

tentoraz je to na pohodu, stačí MJS a voda a pestovať na oboch plochách. ZIsk z jedneho zberu je 1200ks, takže na kompletku je potrebne 41 zberov za 13 dní, t.j. 3 zbery denne 10 dní a 3 dni po 4 zbery, takže kto nechce, alebo nemá, SH ani vrtulky minat nemusí, naopak SH aj vrtulky minute na rozpestovanie sa vratia z minihry

4. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak jsem před hoďkou teprve začala s rozpěstováním, KŠ mi dalo na 3ti otočku 100% sklizeň, za chvíli budu sklízet první várku. Pěstovat budu určo na obou plochách, nejprve asi na pohopolích a pak asi na 1x1,jako akci předešlou. Nejdříve napěstu potřebné a pak teprve budu mlet a hrát minihry. Uvidím jak to půjde, kam dojdu, tam zůstanu.

Edit:
    Dalších pár lístků protočeno a to jsem ani nečekala :)[​IMG]

Naposledy upraveno: 12/6/25
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mě by jen zajímalo,jestli je opravdu tak složité naprogramovat plány tak,aby šlo dlaždicemi zaplnit celou plochu ?!?:wuerg:
    [​IMG] :cry:

6. hroudov

hroudov Baron fóra

ahojte, dnes jsem se na to vyspala včera uklidnila na zahradě, posekala, ;)tak dnes tomu dám šanci, a holt co udělám to udělám, já vím, že neznám všechny fígle, a asi je neumím používat, ale to je moje chyba, všem děkuji za hezké příspěvky, takže zase do práce:)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, s ručníky na mince tedy na mé farmě opravdu šetří, snad za těch čtrnáct dnů na druhé dekorace nastřádám. Na druhou stranu hodně padají ručníky na vrtule, tam se mi vylepšuje konto, o krejcarech lépe pomlčet :)

8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Zatím jsem ještě nehrála, ale mám strach, abych se taky nezasekla, ještě se mě to nestalo kaolin11 když se divám na ten tvůj obrázek, tak nechápu jak jsi mohl dostat ty modré k fialovým a potom k těm modrým ty fialové.

EDIT Aha už chápu, konečně mě to došlo.

Naposledy upraveno: 13/6/25
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako sa mi do akcie nechcelo tak som si to rozmyslel.Jednu úlohu som dokončil vďaka z kolesa kde mi dalo 3x bonus 100%,1x bonus 200% a 1 bonus na 6 hod.Tak to u mňa zmenilo názor.Ešte sa mi ani raz nestalo,že koleso bude až tak štedré.SH mám dosť a vrtuliek tak isto:D:D:D.

10. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj všem :)
    na to, že akce trvá tak dlouho si nestojím špatně :D [​IMG]

tak, že si myslím, že i já s línou farmou :pxD bych mohla akci zvládnout až do konce :)

Jen tady s tímto[​IMG] to trochenzí vázne, ale snad to začne lépe chodit :p

Zatím vybráno toto :D [​IMG] a kdyby nebyly ozubený tak nevadí, svět se nezboří :D

Dvě dekorky už jsou posazené a vydělávají BZ :D ;)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Naposledy upraveno: 13/6/25
  12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tento rekord na získání SK už asi nepřekonám ;)

[​IMG] :p
    Tuto akci mám ráda právě kvůli získání velkého množství SK. Určitě lepší než královna :music:

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Akce v plném proudu

Mám napěstováno cca. kolem 16k rostliny, ale vázne to na kokosech

Uvidíme, času fakt hodně. Až skončím s rostlinkou, přepnu na hvězdnici a snad to dopadá + hlavně nebyl čas dát dlouhou, protože jsem chtěl stihnout ještě něco u Ingrid

Každopádně co se týče kola - padl +200% a +1 na pole + ještě překvapení v podobně růžových želv

Aktivoval jsem aj Jacky, takže z jednoho malého pole mám momentálně 16 rostlin

14. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj všem ,tak jedu jak se dá kolo nebylo štědre za 180 lístků dalo včera 2x +1 na 6 hodin ,tak jsem použila zásoby ,které se za dobu co kolo stávkuje velmi tenčí,dnes nedalo za 50 lístků nic zajímavého co by se hodilo na akci,koupila jsu 100 beden a výsledek 63 osušek a 37 ponožek.ale osušky nikde nemohu najít ani tu darovanou ,asi až spustím hru.Všem přeji hezký slunečný den

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj maribeja,

počet osušiek si môžeš skontrolovať aj v stodole alebo v mlyne na krmivo.

16. kive

kive Zelenáč fóra

Ahoj, pomohl by mi někdo, nefunguje mi hra, nejdou mi přetahovat osušky, jsou šedé, ještě se mi nestalo, že mi mi něco nefungovalo. Všechno ostatní ve hře je OK. Případně odkaz kam se obrátit o pomoc - děkuji!!

babina51, Sheron11 a maribeja tohle ocenili.
  17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kive,

ak si si zablokovala osušky na schéme ako má na obrázku kutilka70 (klikni), požiadaj o pomoc Hernú podporu - Jak kontaktovat herní podporu, je potreba si dávať pozor a aspoň dve osušky ku lopte priložiť, aby sa dalo v minihre pokračovať.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nejsem moc spokojeny s pokládáním osušek, jdou špatně uchopit, na ploše si někdy dělají co chtějí (otočení), tak mě to moc nebaví.

19. kive

kive Zelenáč fóra

Vando, moc děkuji, to bude ono. Už jsem napsala... Děkuji ti za pomoc.

20. edunkař12345

edunkař12345 Pisálek fóra

Skali,
    herní podpora mi pomohla. Ještě jednou moc děkuji za radu a odkaz.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.