Poraz horko (12.6. - 25.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Je změna v počtu Kupa osušek na začátku akce dostaneme jen 5 ks místo 10ks

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak změny s konečnou platností rozhodly ;) do akce nejdu, dekorace nejdou na děsivku, vypadávání není ze stromů a dostaneme jen 5 ks osušek, samé lepší změny a těch 40 hodin k aktivaci to také neulehčí i když jsou dekorky i řádek dobré

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A není ten jejich čas na závadu? Tím jsou dekorace znehodnoceny a na výhodnější
    čas jejich aktivace se nijak nedostanu. 40 hodinové řádky i dekorace nemám v oblibě.
    :(

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak já nevím jak vám, ale mě už zase začíná blbnout farma, zrovna jako před týdnem.... Zkoušela jsem protočit lístky, ale teďko váhám zda pokračovat, abych nedopadla jako posledně, když bonusy vyfičely i s lístkama komínem -.-

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No nevím dinoalesi, ale nechceš si to ještě rozmyslet?;)
    [​IMG] [​IMG]

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Osušky sice dorazily, ale akce se ještě nezobrazuje. Tak raději nesklízím.
    Co se týká 40hod dekorek, je potřeba je dát do baráku s kratšími dekoracemi tak, aby celkový čas byl max 30hod. To pak vykompenzuje sklizeň stonku pod 24 hod. Samozřejmě záleží, jaké kdo má řádky.

7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 akce začala včas. Pokud hraješ v mobilní aplikaci, tak v té akce dostupná není.

8. ašada01

ašada01 Titán fóra

Dnes hraji v klientovi na PC a restartovala jsem několikrát pomocí F5. Pomohlo až zavření klienta a znovu načtení.

9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

GordonSargent

ty jo, ty jsi asi čarodějka, čím jsi toho Ervína tak okouzlila :D
    NIcméně, dala jsem tedy na tebe a sice to u mě není tak peckózní jako u tebe, ale.... Díky :inlove:

10. 14087

14087 Hvězda fóra

Tak jo, dneska padly dva bonusy :D na kole :D 2x100 % do stodoly :D za ně děkuji :D možná mi někdo opravil línou farmu xD

11. bertoldek

bertoldek Perspektivní autor

Ahoooj, už se těším, akorát, nelze uložit nastavení farmy. Kolečko se točí, ale neukládá, ....

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přejmenoval bych akci na Poraz RT nebo-li Kdo z koho... to je šnekoželví pochod.

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

A to máš odzkoušeno? To by bylo super:) Měla jsem za to, že muzeum počítá čas od té nejdéle zrající dekorky....

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

U samostatného klienta je vždy potřeba jej úplně vypnout a znova zapnout, aby se zaktualizoval. Obnovení v tomto případě nestačí.

15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, pokud vezmu k porovnání třeba dekorace z vánoční akce, které mají 2 000x - 2 200x level a velikost 1x2 a sklízejí se po 20hodinách, tak když započítám 2ks (velikost 2x2) dostanu 8 000 - 8 800 za dva dny. Tato nová dekorace má 9 250x level, je tedy výhodnější.
    Nemluvě o dekoraci 1x2 Rama miska a 1x1 dekorce Skákající krokodýl. Tam je ten rozdíl ještě vyšší.

Co se týká aktivace řádků, tak tam už je to trochu piplačka, ale jde synchronizovat čas tak, aby řádky delší jak 24 hodin s bonusem k dekoracím nebo ze sklizně všeho bylo možné sklízet společně s dekoracemi co mají vice jak jednodenní sklizeň, například z této akce. Pak zisk BZ je velmi znatelný. ;)

Samozřejmě záleží kolik těch "dlouhých" dekorací má hráč na plochách a jestli je ochoten zefektivnit sklízení dekorací.

Ať vás síla provází na všech cestách

16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bertoldek,

chyba s uložením farmy je nahlásená.

pozn.: mne sa podarilo plochu obnoviť, aj keď to na obrázku vyzerá takto upload_2025-6-12_14-59-43.png

17. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tak vyzkoušeno :music:
    [​IMG] .....[​IMG]
    Získáno méně než bych čekala, ale zase jsem ušetřila padátka :)

Edit: Alespoň KŠ mi to vynahradilo 1x 200%/12h, 1x 100%/24h a 2x +1/6h ;)

Naposledy upraveno: 12/6/25
  18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Také jsem koupila 100 bedýnek, výsledek je jen o málinko lepší než u kutilky.
    .................[​IMG]

19. velik52

velik52 Pilný autor

Ahojky všichni farmáři,do akcí se pustím ,chtěla jsem poděkovat užasné dinoalesi,která nám vždy připraví výpočty co budeme potřebovat moc děkuji,přeji všem hodně at se daří :):):)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První hra a druhá
    [​IMG][​IMG]
    Tak snad to pude i lépe ?!?:wuerg:
    Jo a oproti minulosti se mi zdá,že ovládání dlaždic je mnohem horší! Dá se říct ,že katastrofální!:eek:

Naposledy upraveno: 12/6/25
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.