Pomocník pro magický stonek / diskuze (24.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 22/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elissa20

Elissa20 Pisálek fóra

Ještě reakce k pomocníkům na mou otázku , dnes koukám , že je najednou do úkolů přidán i pomocník na stonek, ještě by se tedy měl přidat do komiksový knihovny , když byl dodán zpětně do úkolů v družstvu.

Naposledy upraveno: 26/9/15
    Ria30. tohle ocenil(a).
  2. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak zjistuju, ze mi v nove uprave stonku chybi jeste jedna vec - a to u sipek vpravo dvojite sipky, presun na zacatek a na konec...
    jinak zatim spokojenost...

babako, Elissa20 a sopti tohle ocenili.
  3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Zdravím , i já postrádám kombajn na stonek v komiksový knihovně, mají tam být všichni pomocníci a ten nový chybí ...
    Bude se tam dodávat tak jako do úkolů v družstvu ?

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já jsem z toho zmatená jak včela. Samozřejmě jsem sklidila řádky, které jsem sklidit nechtěla :eek: Takže znovu xD:eek:
    Tak jsem zase z oblíbených všechno důležité vyházela o_O a teď se to snažím nějak vymyslet. B.l.b.é je, že když si dám třebas stonek na zkrácení mletí nebo urychlení výroby čehokoli do oblíbených, stejně mi zůstane i v kategorii ostatní či zvířecí (takže se nepřesune, jenom zkopíruje jinamo_O ) Takže mi vrtá hlavou, co do těch oblíbených nacpat a proč tam vůbec ta kategorie je (postrádá to smysl ?) o_O
    (Když tam nacpu postupové a předmětové, mohu ty dvě kategorie potom už přeskočit. A růčo si projet zvířecí, květinové, ostat...Když tam nenacpu vůbec nic, vyjde to asi nastejno - kombajnem sklidím postupové, pak předmětové a pak zase růčo fůčo zvířecí, kytkové...)
    Nebo jsem to špatně celé pochopila :oops:

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

skalara.v : ono je to na kazdy strance napsany, jen si to precist :
    - do oblibenych dat ty, ktere chces sklidit
    - ty ostatni v kategoriich setridit, dopredu ty NEoblibene, ktere tedy chci kontrolovat na sklizen

Pak staci prepnout do Oblibenych a sklidit... ty co nechci nebudou sklizeny a cekaji v kategoriich (prakticky jen dvou - zvirata a desivka) a ty kdyz jsou na zacatku, tak to snadno uhlidam...

Janké861 a dadunek tohle ocenili.
  6. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte Elissa20 a Danielaa25,
    potvrdzujem, že pomocník v nebíčku bol pridaný do úloh. Určite predáme RT vaše želanie pridať tohto pomocníka aj do komiksovej knihovni.
    Peknú hru prajem

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tassadar11- ale já to četla (důkladně až dneska, bo v týdnu fakt nebylo kdy), jenom mi to nelezlo do hlavy (únava materiálu ;)). A i jsem to už udělala jak píšeš. Prostě to budu muset pořádně odzkoušet. Ale pořád si myslím, že - kategorie "oblíbené" je vcelku zbytečná (jen můj názor, možná špatný) ...No, však se s tím nějak poperu ;)
    V každém případě je sklízení kombajnem super, to zas jo :D

evainfo, babako a Janké861 tohle ocenili.
  8. Tassadar11

No ale jak pak bych teda oddelil ty co chci sklizet? Ze by se mela jmenovat "Pro kombajn", jenze jinak bych nemohl udelat to co ted - ze vsech kategorii mam vyber, na ktery lze udelat sklizen... to zadna jina neumoznuje, nelze pulku ze zvirecich sklidit a pulku ne...

babako a dadunek tohle ocenili.
  9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ale..takhle - my si asi nerozumíme - když nedám vůbec nic do oblíbených (což jsou postupové a předmětové) a nechám to tak, jak je to zařazené, tak kombajnem sklidím obě tyto kategorie (jednu po druhé) a vyjde mi to nastejno, jako když je našoupu do oblíbených.
    Já bych chápala smysl oblíbených, kdybych tam mohla dát právě ty důležité řádky (na zrychlení chlívků, výroben, mlýna...), a tyto řádky by mi ovšem zmizely z jednotlivých kategorií (zvířátkové, květinové...). Byly by vidět jen v oblíbených. Pak bych se kombajnem této kategorii vždycky vyhla a vše ostatní posekala kombajnem po jednotl. kategoriích.

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

V tom je problém, že po zařazení do oblíbených zůstanou řádky i na svých původních místech. Takže se to musí udělat opačně. Dát do oblíbených vše a jen to, co nechceme aktivovat automaticky, nechat v původních kategoriích a zařadit nahoru. Pak vždy sklidíme oblíbené, t.j. vše a kategorie odklikáme ručně dle potřeby. Trošku to překombinovali, záložka stonek (tedy původní vše) je jen pro ty, co chtějí sklidit opravdu vše bez možnosti blokování.

Naposledy upraveno: 27/9/15
  11. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Ahoj, vrtá mi hlavou z kterého řádku se mi dostává 1x kočka (je to i na první straně) už mám řádky několikrát prohlídnutý a pořád to nemůžu najít xD, nevíte někdo odkud se bere?

Děkuji moc za odpověď, teda celou dobu to odklikávám ručně a tohle mi nějak uniklo ..

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Z řádku Kočičí chaos

mirae tohle ocenil(a).
  13. Tassadar11

skalara.v : no tak to ja mam jinak, vetsina tech radku co je v kategoriich sklizim, kdyz ma 24 hodin treba 5% na zvirata, je nepouzitelny, protoze prvni den OK a druhy uz je o par minut pozde = nanic... takze mam celkem 2 radky zvirata+vyrobny 10% 2 radky desivka a obcas si necham i -20% casu slechteni... zbytek je kombajn...
    Takze vyuzivam toho, ze nemusim premyslet ktery z tech dekorek je dulezita a sklidim oblibene, pak je to uz jen 5 radku co se musim zamyslet...

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně se novej kombajn líbí,efektivněji využívám bonusy.Dříve sem to klikal halabala,nyní sklidím oblíbené a těch důležitých řádků na ruční klikání už zase tolik není!Navíc mají většinou šílenou dobu zrání,tak tam na klikání toho opravdu moc nezůstává!:eek: Je to rozhodně lepší než klikat 104 řádků ručně!Navíc jsem musel čekat než se řádky načtou,nyní klik a je sklizeno!:)

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kaolín mně by se líbil též, kdybych nebyl slepej a neodklikl místo kategorie oblíbené, kategorii vše :( . Nu což, přes děsivku prostě bonus nebude.

16. silviec

silviec Mistr fóra

Na stonku jsem tez ocenila , ze téměř naraz vidim kolik BZ a BZZ se mne pripisuje. Driv jsem o celkove sume nemela prehled, jelikož jsem lenoch a nechtělo se mi to pocitat)

17. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Také si osahávám nově uspořádaný stonek a jsem celkem spokojena. Zatím jsem zůstala u sklizně 1)Postupových, 2)Předmětových a 3)Oblíbených, kam jsem si dala ze zvířecích, rostlinných a jiných ty řádky, které povětšinou zvyšují zisk při sklizni. 3)Oblíbené - budu zřejmě sklízet jen ráno nebo před akcí, kdy je největší efekt využití těchto bonusů. Většina těchto řádků se sklízí po 16 a více hodinách, takže se sem během dne většinou nemusím vracet. Dala jsem si tam ale také Oslí řádek, který se nějak zatoulal. A také podle potřeby dva Úplňkové řádky a Šlechtící v době mimo akci. Tzn. zrovna teď jsem z oblíbených naopak vyřadila právě ty Úplňkové. Určitě se taktika bude časem vyvíjet, kdo ví... A myslím, že dojde časem třeba i k některým úpravám ve funkcích stonku podle jejich ověřování. Dala jsem si také práci a setřídila všechny skupiny podle délky Cooldown řádků. Při sklizni kombajnem je to sice jedno, ale když se náhodou sklízí ručně, je to přehledné. Samozřejmě pak je vhodné na začátek skupin přesunout ty, které se případně označují jako Oblíbené. Moc chválím v této souvislosti možnost odsunout např. prázdné nebo šedivé řádky až na konec (i když já mám nedodělaný jen jeden a to Párty lístek, kde mi stále :( chybí Veselá lilie a Zpívající tulipán). Samozřejmě by to šlo ještě vylepšit a časem se to snad vytříbí. Mně osobně by se líbilo, aby byl posuvník i u přehledu skupin, abych si mohla seřadit např. ty moje tři hlavní skupiny a Všechny posunula až dolů, abych si je náhodou neodklikla. Možná vymyslí něco ohledně těch Oblíbených nebo Jiných... Jinak je to o systému sklízení a zvyku. Určitě je to ale zábavnější než dříve.

18. Landreth

Landreth Pisálek fóra

Dobre rano, chci se zeptat, zda se nekde v nastaveni neda zakliknout stara grafika stonku?

19. Disharmony

Disharmony Zelenáč fóra

Kde mám napsat pochvalu? Tohle je fakt SUPER ... děkuji moc :)

20. blanka999

blanka999 Zelenáč fóra

Zdravím, neviem, či to je chyba iba u mňa ale zmizla mi vetva Párty lístok, nemala som na nej uložené dekorácie lebo sa mi stále nepodarilo vytočiť diskotékovú ruženku, takže ostatné dekorky mám na ploche, ale vetva mi snáď mala zostať, či nie?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.