Polární párty (16.1. - 21.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papulice

papulice Veterán fóra

to si říkám také že je čas,ale pořád se potácím se 70 kornouty a to by musela akce trvat hoooodně dlouho...(fakt to mám asi obráceně,brček mám dost)>:(:oops:

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

papulice - zruš stromy a chlévy a pěstuj rostliny, hned budou ty počty jiné ;) ono nestačí jen naříkat, tím ti toho moc nenapadá, chce to se hře přizpůsobit a to co nejdříve :p:music:

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Také mi chybí kornouty, kytky ještě dnes jednou otočím, večer sklidím a na noc zkusím lískáče. Snad se trochu pohnu. :)

4. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak mě to tentokrát opravdu, ale opravdu nepadá. Mám na divoké a lesní jen stromy a nemůžu uplácat kornouty. Z každé sklizně udělám max dva. Stojím na pátém úkolu a nemůžu zaboha dát dohromady 7 kornoutů. Zatím mám uplácány 3 kusy. Pak ještě jsou kornouty potřeba na ledovou tříšť. Obávám se, že tato akce u mě tentokrát zůstane nedokončena. Teď jsem místo stromů všude nasadila vytuněné karafiáty, tak uvidím, jestli to bude lepší.

5. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

Tak jsem teď byla sklidit a mám napěstováno 6496 ks a napadáno kornouty 600 ks a brček 311 ks zatím nemelu, uvidím večer až přijdu z práce. Víkendy jsou pro mě dilema to se tam dostanu jednou max 2 dvakrát tak dám na hlavní louku asi pohopole, na divoké mám stromy a mýtině mám stáje, stromy a už od rána 18 pohopolí, z těch mi teď vypadlo 18 kornoutů. Tak uvidím co z toho vznikne a jestli tu akci dodělám, podle mých výpočtů bych měla být asi v polovině, ale s matikou teď rok nekamarádím, protože jsem z ní v loni neudělala maturitu xDxDxD. Přeji všem krasný den a těm co mají hotovo hezký odpočinek.

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;);)

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Já se přidávám k těm co chybí kornouty asi si v lese zničím stromy a dám tam karafiát

8. elbedna

elbedna Znalec fóra

Taky mi chybí kornouty. Za hodinu sklidím poslední akční a dám dlouhodobky.
    To by bylo aby nebylo.
    Hezkou hru všem.

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Mám hotovo,pomohla jsem si SH a Zuzi,docela dost toho zbylo,brček přes 200 a kornoutů kolem stovky . 20her odehráno a ještě jsem hvězdič. mince neutrácela;)

Naposledy upraveno: 18/1/19
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mě chybí 3 sněhové kornouty, 2x mražené ovoce a 13 tříští. Chybí vše :p Ale snad to zvládnu.
    S matikou moc nekámoší moje unavené buňky na MD....

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) tak dvě plochy stromků nedal tolik brček a abych nemusela ponocovat, jsem ještě na jednu plochu nasadila tajemky z lišty, ještě jich tam pár je, brčka dopadala, stoneček je taky hotový a nachystaný na ráno :p. Na domletí čtyř ledových tříští mi chybí nanuková květina, ale už je zasazená a ráno bude úkol komplet. Na druhé ploše zase kvete oranžová maceška do družstva, takže paráda :D. Akce jde zatím dobře a držím palčáky, ať to padá ;)

12. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

V tabulce se píše,že je potřeba 9 tříští,já jich napočítala 15!

jindrasofr tohle ocenil(a).
  13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj romanafa,
    v tabulce je uveden minimální počet na získání stonku. Pokud budeš plnit všechny úkoly, budeš tím pádem potřebovat všeho víc.

14. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Děkuji nezmarko,příště musím číst pečlivěji;)

jindrasofr, myš59 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  15. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Jsem tak šikovná, že jsem začala až dnes a jsem spokojená... :music: Nepospíchám lážo plážo styl a koktejl v ruce... :music:

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem hodil chlivky a par stromu, coz neni nejlepsi ale doufam ze dostatecne... chybi mi pochopitelne brcka, na akcni kytku je jedna plocha a to v pohode bude hotovo i s rezervou... nejak se nemuzu dopocitat kolik jeste ceho tak melu to co zrovna ukazuje "+" a zpetne odhadnu kolik toho jeste chybi :)

Vypadavat ma 222 kornoutu/den, v tuto chvili ma byt 502 (nebo chybet 604 ), mam 1146 (chybi 0 ), mam 103% hotovo.
    Vypadavat ma 100 brcek/den, v tuto chvili ma byt 226 nebo chybet 272, mam 336 (chybi 162 ), mam 67% hotovo.
    Stav nanuku : idealne 5499 kusu (2425/den ), mam 11473 z 12124 (94% ).
    Zatim uplynulo 45% casu, zbyva 65 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 3 ruzne produkty ruzneho poctu kusu.

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak jak to vidím tak akční v pohodě vypěstuji možná a s brčkama a kornoutama nevím po sklizni vypadlo několik padátek což znamená že stonek vezmu zítra a ještě se budu snažit vypěstovat vše na dekorky

18. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Požadovaný stav ve 24:00: nanukkvět/kornout/brčko =5362,1/503,2/221,9

jindrasofr a jirinasinova198 tohle ocenili.
  19. myš59

myš59 Vévoda fóra

do konce akce chybí 5 kornoutů a 7 nanuků, na zbývající dva úkoly mám namleto,ale jen kvůli Ingrit;)

20. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

tak mně taky chybí kornouty. Napěstováno kytek hromadu, ale kornouty nikde. Zase ta hnusná závislost na padátkách. Už bych to vzdala, ale mám ve zvyku akce dodělávat. Tak snad. Všem hezkou hru a a't vám to padá.

jindrasofr a jirinasinova198 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.