Polární párty (16.1. - 21.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

I já se připojuji k těm, kteří mají akce hotové a už se těším na další ;);)

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dala jsem na zkoušku na noc jednu plochu stromů, ostatní nechala normálně. Ráno vypadlo 156 brček.Škoda 30fl. :D
    Tak nevím, mám něco namlít nebo to nechat být jak to je?:eek::p;)

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak teď ráno poslední sklizeň a ani jeden pohár, fakt moc povedené, takže opravdu to padá jen někde, já úkol nedodělám jen kvůli tomu, že to nepadá, a to jsem zkusila úplně všechno, takže rady tady nejsou asi vůbec platné, prostě jsou farmy, kde to padá a tam kde ne, a nikdo mi to nevymluví, jsem akorát naštvaná, člověk tomu věnuje čas a nic, příště asi vše rovnou vzdám a nebudu se nervovat:cry:

4. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

hroudov vůbec se Ti nedivím.
    Škoda, že u mě leží ladem 759 kornoutů a 469 brček. A to jsem také nebyla s padátky spokojená, ale jak se akce dokončila, tak kohoutky byly otevřené.
    Kdo finišuje, tak ať to dotáhne do zdárného konce!:)
    Všem přeji pěkný den.

5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Též doděláno a najednou světe div se:381 kornoutů a 163 brček.To mi hlava nebere.

6. trpaslička

trpaslička Pisálek fóra

cvrček17 čekám na cukrovou řepu, potřebuji 24 kornoutků snad to dám. trpaslička cvrček17

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  7. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Škoda že akce nekončí ve 22h jak to mělo původně být. Bohužel mi chybí jeden sněhový kornout :-( abych si otevřela ty 3 zbývající komůrky :-(

Pelé100 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - zeptám se - tím myslíš, že ti nevypadl při sklizni žádný kornout ? (vypadávají kornouty a brčka). Nebo jako že ti nevypadlo ani 13 kornoutů na jednu ledovou tříšť ?
    Můžeš nám, prosím, napsat, co jsi měla na plochách ? A na kolik % máš splněné poháry - nebo živoucí legendu ? Pokud máš jen poháry, kde jsou umístěné při sklizni (zda je stěhuješ) ?

9. nija´bahe

nija´bahe Pisálek fóra

Prosím,tak nějak se mi po splnění 9 úkolu neodemkl 10.Udělalo to ještě někomu.Pc jsem aktualizovala a taky nic.Díky

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Prima akce i odměny,
    spokojenost,
    příjemnou zábavu všem.

11. Skali

Ahoj, a máš splněné všechny úkoly (mimo toho posledního) ? Ten se otevře po splnění předchozích úkolů.

12. nija´bahe

nija´bahe Pisálek fóra

Ahoj,Skali,ne 8 ještě nemám,ale podle popisu jsem vypochopila,že 10 se otevře po 9 nezávisle na 8.Tak nic jdu tam hodit slepice a kukačky potřebuji pár brček k dokončení.Děkuji

13. Skali

nija´bahe - nemáš zač, hlavně, že jsme tomu přišli na kloub ;)
    Držím palce

14. [petr]

[petr] Pisálek fóra

Chybí 8 kelímků před sklizní,pěstováno na poho polích s SH vždy 2/3pole zbytek stromy,bez kombajnu i nákupu a bude také hotovo..Z úkolu pár kuponů využito...

Naposledy upraveno: 21/1/19
  15. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Hotovo ... som si to nejako zle spočítal a na dnes mi zostalo 158 akčnej, čo nie je ani jedna celá plocha .. prehodil som plochy na veľké a stredné polia, ale dokončenie ma stálo cca 140ks SH a RH :music:(toto hnojivo mám z kolesa šťastia).

16. coneznam

coneznam Osvícený autor

Akci bohužel nedokončím :cry:. Nepadá a nepadá. Do rána dlouhodobky, a prostě nenapadalo. No nic, tak hold příště. Jen nevím, kde budu honit ty polívky pro husuxD

17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak stonek mám,ale polívky jsem už nestihla.Snad budou nějaké k dobru.

18. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Akci jsem také nedokončila, vůbec to nepadalo, fakt škoda že to nenechali do těch 10 večer jak bylo původně

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  19. Skali

frufrukat - deset večer byla pouze "tisková" chyba ;) (jinak bylo všude psáno do 14 hodin a také tak byla akce naplánovaná od tvůrců hry)

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

S odretými ušami o päť minút dvanásť,ale napadalo a dal som to!:pAj tak však musím napísať,že celú dobu akcie mi to nepadalo tak,ako večer a dnes ráno.A nič som nemenil!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.