Polární párty (16.1. - 21.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No vy sa máte!Mám tri plochy skoro celé pidipolíčka a aj tak mi chýba za vedro kornútov!!!Nepadá to a nepadá!Však keď nedám,nedám! Sú to len obrázky;).

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto to dáš, když mám hotovo i já, který akce dokončuje pár hodin před zavřením ,-))) se sám divím ,-)
    Na hopsátka si nestěžuji.

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pitrýsek47 - Díky za povzbudenie,ale zajtra som v práci a tam sa k hre nedostanem,tak uvidím,čo dám dnes.;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo, tohle zbylo - [​IMG] , já to říkám pořád, že prostě počítat neumím 8)

5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja mam nasazene vytunene karafiaty a cekam na zaplavu kornoutu, pak jeste musim nasadit akcni a snad do vecera splnim, padatek mam snad ted dost, ze dvou ploch stromu

6. lililili

lililili Zelenáč fóra

nedá se stihnout zase špatně nepadají je to děs

Michalka8383 tohle ocenil(a).
  7. Mkuře

Mkuře Vážený autor

minimálně 99 brček by se hodilo :-D Už mám všude stromy, stáje a výrobny a musím dokončit v 5 ráno, pak mažu makat. to jsem na to tedy zvědavá. A koukám, že nejsem sama kdo čeká na padátka :mad:

8. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj,
    Tak moje přebytky

chodím do práce, mám na starosti 3 děti a reálnou farmu, opravdu tu nesedím celý den v kuse.

Přestaňte fňukat a začněte myslet a makat. Ono je jednodušší najít 1000 možností proč to nejde než najít jednu aby to šlo. Také jsem při této akci několikrát přestavěla farmu a výsledek se dostavil bez nákupu.

9. Holubka64

Holubka64 Pisálek fóra

prodlužte akci nedá se to stihnout koše nekupuju nemám na to finance a normálně to nejde stihnout

jirinasinova198 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí :music: hotovo!
    Domlety poslední 2 Ledové tříště.
    Musela jsem tedy pro splnění úkolu č. 10, splnit i úkol č. 8 (ten, kde je odměnou Větev na Stonek)...

A teď tedy odházet navazující Sekery u Ingrid.

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Holubka64, tady nejsi v bistru a nejsme ani kniha přání a stížností. Akce mají svá přesně vymezená data spuštění a konce.

danda-vnovis

12. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Koše nekupujem, nemám na to. Kvôli padátkam to nestihnem, nech robím, čo robím. Na všetkých plochách mám LX stromy a stajne, no nepadá a nepadá ...

13. satelit

satelit Hvězda fóra

Stihnout se to dá,i bez nákupu košů,jen je třeba zvolit správnou taktiku.;)

[​IMG] Přebytky.

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak před chvílí hotovo. ;) Nějak jsem si špatně spočítala akční a musela jsem ještě něco dopěstovat. Brčka napadaly kupodivu i z 12 hodinových XXL stromů.

15. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Nekupuji nikdy koše a stíhám,pravda někdy je to jen tak tak, ale je to mojí prácí kdy nevím dne ani hodiny kdy mě zavolají na hotovost ale s padátky většinou problém nemám,jen musím vymýšlet co,kdy a kde sázet a u těchto akcí to tak bylo,přestavil jsem několikrát farmu,stromy obyč i XXL ,akčí a dlouhodobky,mám hotovo a už i přebytky jsou,brčka 442,akčního moc nezbylo 123,tentokrát jsem počítal dobře,sladký kornout 329, stihnout to jde, když jsem v práci hodím dlouhodobky nebo stromy. Není to jen o tom něco na farmu namrskat ale trochu přemýšlet a půjde to,taky mě nějakou dobu trvalo než jsem na tohle přišel.
    Kdo ještě spěchá s dokončením tak přeji ať se povede.

16. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Tak aj u mňa hotovo. Kornúty však veľmi nepadali, ale na noc som dala karafiáty, potom sa to trochu pohlo. Žiadne koše som nekupovala, dalo sa to aj bez nich :)
    Som zvedavá na tretiu úlohu...

17. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,dopoledne jsem frfňala,že to nedám,na jednoho nanuka mi chybí asi 4 brčka a na úkol 9 a 10 jsou potřeba 4 tříště,to je 28 brk,tak to bych i mohla do zítra odpo udělat,flákla jsem nějaké chlívky na paseku,tak uvidíme,už se těším,že po dlouhé době udělám celou akci,hady už mám od pátku,mrzuté je,že je to díky neschopence,hold,když to v práci nejde,tak to nejde,nemůžu přeci nakazit kolegy v práci,že;)

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, koukám, že pejsek či kočička, kteří reagují nejspíš z dalšího domácího nicku, asi do práce nechodí, že?
    Akce mají pevně nastavený začátek a konec. Tím je to zcela jasně a bez debat dáno, my ostatní taky chodíme do práce a pokud to chci stihnout za každou cenu, tak si to zařídím a jde to. Pokud nestíhám, tak prostě nestíhám a nehrotím to. Je to jenom hra.

danda

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

koník23 Jestli mas pracovni dobu delsi, nez nejdelsi plodinu na farme na pohopolich a 20ti hod. stromy, tak jsem cinska kralovna srandy nebo tvuj zamestnavatel porusuje zakonik prace! :pxD

20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Dopěstovat by se do rána asi stihlo, kornouty by taky mohly napadat, ale 165 brček těžko. No nic tak nebude hotovo, ono se to nezblázní, to je tak když si někdo dovolí na celou sobotu odjet.

Příště si asi takové kombinované úkoly odpustím, jedna nepodařená věc ovlivňuje nedodělávky dalších a to už mi přijde zbytečně moc zmařeného úsilí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.