Polární párty (16.1. - 21.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Akce zdárně ukončena včetně Hadí akce, poměrně dobře napadalo a napěstováno bylo taky docela rychle, asi mi víc vyhovuje plodina trošku delší. Zvláště pokud jsem v práci.
    Ale a co je dobrá zpráva z tajemných vypadl strom MUĎOUL( omlouvám se za velká písmena, ale tady musím) tak ještě chybí Montezumův tisovec nebo kýho čerta se ten strom jmenuje? A čekat na další akci pro husu., protože stonek chci taky.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

3. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

už som to opravil, nechápem prečo to tam bolo naviac :sleepy:

jirinasinova198 a Skali tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po ránu hotovo, kytek navíc: 1077, kornoutů 41, brček 85. a ještě něco napadá ;)
    Jdu odházet další vývary na husu.
    PS: Farmu nikdy nepředělávám, a dokončuji akce aspoň den předem (akorát u mravenců jsem na baha naházela asi 150 stromů navíc :) )

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Nevím jaký je to způsob,ale zase mi nějak zbývají kornouty na sněžný kornout mám jen na 3 a potřebuji 7 a myslím si že akční je dost a padátek i když jich mám dohromady kornouty 260 Brčka 205 akční 1316 příjde mi všeho dost jen mi to nestačí doufám že tu dekoraci získám (ještě jsem před ní jsem u stájí New York)což znamená nevím jestli ty kornouty namelu stonek už mám,ale chybí tam ta dekorka Párty hry

6. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dobré ráno farmaříci.
    Po noční sklizni dlouhodobek mám taky hotovo :):):)
    Hezký mrazivý den.

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hezké ránko, tak já mám namleto a nemůžu dodávat, poněvač mi chybí 7 kornoutů do namletí posledního sněhového;) Anakondy jsem taky nějak zvládla a u Ingrit jsem si už 15x hodila sekerou,ale nemám ještě všechny zásahy,3,4,5 mi jdou výborně

8. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Akce včera hotová, dělaná na pohodu. Na začátek jsem nasadila stromy a chlívky, tak brčka pěkně padali. Pak jsem jela jen asi s 25 stromami, a pár chlívků co potřebuji do úkolů, včetně velkovýroben na slepice a králíky. Brček bylo vždy dost, kornouty spíš chyběli, protož jsem jela akční i přes noc. Husa je také splněná, jen potřebuji ještě pár hodů na první zlaté umístění. Mě vyhovuje také delší akční, v práci také nestíhám běhat každý dvě až tři hodiny k počítači. Tyto akce pokud nejsou opravdu velice lukrativní vynechávám. Držím palce všem ať to zdárně dokončí.;)

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Včera po šichtě jsem namlela a dodala poslední a hlasím, taky hotovo;)

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem nějak blbě četla a chyběly mi 3 tříště. ALe měla jsem dostatek všech srovin, tak jsem je promptně domlela a je hotovo :)

11. milteska

milteska Expert fóra

a mi chybí 100 brček-nějak jsem to špatně odhadla-dala jsem na plochu taj.stromy a chlívky,tak snad to dopadne

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Sopti, upravovala´s postup odemčení úkolu 10. Tak jsem si myslela, že dnes ráno 10. otevřu, a pak už splním pouze 8., kde je stonek.
    Jenže! 9. splněná, 8. otevřená a na 10. mám ještě zámek o_O
    To nemáme všichni stejný postup?!?

EDIT:
    Vyfotila jsem po Aktualizaci hry i po Odhlášení a přihlášení

Naposledy upraveno: 20/1/19
    jirinasinova198 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - asi budeš muset splnit 8, abys mohla otevřít 10 ;)
    cituji: " ...další úkoly odemykáme postupně plněním předchozích úkolů "

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky, mno jak na padátka je v poslední době jedna velká neznámá i pro mě. To co vyletí někomu z krůtníku C++ se u mě neujme a tak nikdy nevím jak vypadá ideálně nakombinovaná farma na úvod každé akce do které se chci pustit. Bohužel i když má stejné rostliny a stromky počet padadel je podstatně jiný. Halt moje farma mívá pomalejší rozjezdy a někdy ještě horší konce musím si zvykat. Mravence jsem dala levou zadní a u téhle akce se trápím, kornouty na jedno mletí z celé farmy s rostlinami nad 22 hodin a z akční stejný počet jak kdy. Ale nejedu ji celou takže víc by mě trápily prdíky u mimča :). Trochu jsem si ráno pohrála s dekorkama a jestli dobře uvidím večer při sklizni :). Čágo, vrhala bych jenže není čím, pokračování akce mi nebude k ničemu záměrně neplním celou...s tím jsem ale do akce šla.

15. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Padátka nepadají,ať dělám,co dělám,potřebuji na dva nanuky,abych měla poslední dekorku do stonku,ale nevím,nevím:(

16. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Požadovaný stav ve 12:00: nanukkvět/kornout/brčko =8690,3/815,4/359,5

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  17. malanek70

malanek70 Expert fóra

Nesmyslně překombinovaná akce závislá na nepadajících padátkách. Bohužel mi kvůli tomu budou chybět 4 vývary do vikingské akce, kterou tím pádem taky nesplním (asi, protože nevíme, jestli bude možné sehnat nějaké navíc) ...takže palec dolů a hodně nízko! A doufám, že ta "Lahodná návnada" v nejspodnějším úkolu je tam jen tak navíc a nebude potřeba do nějaké další akce (stonku...), protože na ni nejspíš nedosáhnu spolu s těmi husími vývary :(

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak ranní sklizeň pidipolíček cibule (s MJS, bez JC, legenda 29/30) mi doplnila chybějící kornouty. Hl. louka - 78, divoška 67, + něco bylo ještě z mýtiny - 1/2 plochy cibule, nějaké stromy, dvě velkoskladiště (44). Takže i mladší farma hotová se slušnou časovou rezervou.
    Do konce akce zbývá ještě 26 hodin ;)

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já jsem měla prakticky hotovo ráno, ale sklízela jsem akční ještě teď, protože jsem měla zasazeno a pak teprve jsem zjistila, že už je nepotřebuji, mám jich 1564 navíc, kdo má hotovo veliká gratulace a Vám ostaním držím paleček na dodělání akce.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám to tak: [​IMG]
    Na farmě půl plochy béru a 2,5 plochy kopretiny. To prostě vyhopsá 8). Zbývá namlít poslední sněhový kornout a budu :D. Tentokrát sice méně než 20 hodin před koncem akce, ale to je nejspíš proto, že je o den kratší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.