Polární párty (16.1. - 21.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Adamos00, vážně nechápu, proč si vymýšlet level, "aby hned každý neříkal že sem malý level". To se rozumí, že každý nemá čas (nebo chuť nebo důvod) hrát denně a je to taky každému jinému jedno, jak hraješ, tak proč na rovinu nenapíšeš, že hraješ minimálně, chybí ti herní zkušenosti a nevíš, jak se do akce obout, aby byla rychle smetená? Protože k ukončení chybí ještě 2 dny a zdaleka každý hotový není a taky být ještě dva dny nemusí.

K akci - vleču se soutěskou pod vrcholem. Z přípravné sklizně stromů 20 a víc hod. mi napadala komplet brčka, zato kornoutů jen pár z velkochlívů, takže se mi táhnou právě kornouty, i když jsem dvakrát na noc dala delší krácenou rostlinu. Akční taky nemám, nějaké sklizně jsem prošvihla při pracovních aktivitách, jiné vynechané za účelem padátek - tentokrát ani nemám spočteno, kolik mi chybí, ale strach z nedokončení nemám. Z kola tradičně nevytočen žádný bonus, zelené dávám jen na rozpěstování, přilepšovadla nekupuji, suma sumárum jsem ráda, že akce je nastavena aspoň na délku, na kterou nastavená je.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sovinka, jsou věci mezi nebem a zemí, které není třeba řešit, třeba některé uživatele... ale taky občas nodolám ;)

U této akce nic nepočítám (stejně bych to měla špatně xD), pěstuju, chovám, sklízím, melu... s půldenní dnešní absencí to mám zatím tak:

Na kole neštěstí jsem z více než stovky napadaných zelených a sedmdesáti párty lístků ukořistila jednou +1 na šest hodin, tak jsem vysosala poslední zásoby z cisterny SH, vyjde to na dvě sklizně, použiju i uschovaný booster +1 na akční plodiny... Pak už to bude o štěstí :) Bude - nebude - se z toho nepominu... Ale mrzelo by 8)

3. Štika

Štika Mistr fóra

Hotový chrám hadů , polární párty a Vikingská sága je přesně v polovině.
    Přeji všem šťastné dokončení.

4. monča81

monča81 Pilný autor

Kolo štěstí usmálo moc, pro to akci mám úplně celou, + hady :) všem přeji ať to stihnou

5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak jsem sklidil cca 130 stromů a vypadlo z nich 30 slovy:třicet kornoutů. S chutí bych si tady ulevil na adresu RT ale nestojím o BAN. Tak si myslím že jsem z další účasti na akcích vyléčen.
    Brček mám 301, k čemu? To si je mám strkat do uší nebo někam jinam?(aby se někdo něco nedomýšlel,třeba do půllitru) Jsem z toho značně naguánovanej.:mad:

Skali ani z polí mi to moc nepadá -330 pidipolí s růží po osmi hod.vypadává 69 kornoutů to není ani na jedno semletí.

Naposledy upraveno: 19/1/19
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Beznoska - co na to říct - jedině snad, že stromy byly skvělé na brčka, ale kornouty je lepší dohánět rostlinami, ptž ty můžeš buď snadněji pokrátit, nebo ještě lépe - máš větší výběr, co se doby růstu týče. Ono ti ze 130 pidipolí vypadne možná to samé, co ti vypadlo z těch 130 stromů, ale třeba z osmihodinovky, kterou s vodou za těch 20 hodin otočíš 3x :) Tož tak. Takže pokud už nepotřebuješ brčka, vraž na plochu políčka ;)

Edit: Beznoska - ale furt lepší, než ty stromy ;)
    PS: Mně to z růží nikdy moc nepadalo

7. motl57

motl57 Zelenáč fóra

8. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

čo je prosím gaštankový riadok ?? každá rada dobrá (akosi nestíham chápať žargón) ...

Naposledy upraveno: 20/1/19
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

pteranodon: řádek, který se dal získat v roce 2014 v akci dožínky.... zvyšuje účinnost superhnojiva.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Když je řeč o superhnojivu tak jsem si trochu odlehčil zásoby z 910 ks SH mám 596 na dvě plochy ?? nějak hodně asi přes 300 ks SH,ale stojí to za to když mám umlít 2x mražené ovoce ještě dnes

jindrasofr, evainfo a jirinasinova198 tohle ocenili.
  11. papulice

papulice Veterán fóra

tak také hotovo,přes počáteční skepsi už je to hotové,sice sem obětovala nějaké SH a dávala na noc dlouhodobky,ale super konec, přeji hodně zdaru všem...

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

taky dnes večer doklepnu úkol 6 - chybí mi ještě 2 mražené ovoce (nanuky)...
    ...a pak už jen splnit úkol 8, 9, 10...
    jdu propočítat chybějící, ať se mohu rozhodnout na další taktice

EDIT: Ehm, to jsem překvapená, nebudu muset nic překopávat! To vypadá, že mi všechno samovolně vypadalo doteď. I ze stromů kolem plochy. A vlastně, mám na Lesní mýtině po celou dobu nezbourané chlívky a výrobny... Tak padalo asi i z nich.
    Takže mi nakonec chybí pouze cca 2.600 ks akčního kvítí

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodon - prosím, uprav si podpis, máš to tam nějaké podivné. Řekla bych, že se ti to tam ještě všechno 2x nakopírovalo navíc. Děkuji

maribeja, Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

já jsem na tom opačně akčniho dosti jen potřebuju domlet 3 ledové třiště ale to rano dopadá .ještě doházet ingrid ta se mimochodem líbí 2.letýmu synáčkovi strašně se směje když letí sekyrka a anakondy jsou taky hotový.takže asi tak co tam máte dál?

15. elen45

elen45 Magnát fóra

také hotovo, 210 kornoutů, 70 brček a 130 hadích očí přebytky (nejdřív jsem jela akční i přes noc, jednou jsem měla +1 z KŠ- takže 2 sklizně, SH jsem použila jen na rozpěstování, boostery +1 dál syslím, stromů jsem moc neměla, tak jsem včera odpoledne dala na 1 plochu základní všehochuť)

16. slootr

slootr Baron fóra

Poslední sklizeň bude za hodinu, napajdáno už všechno potřebné, tak jen domelu poslední 4 koktejly a bude finito. A to pěstuju jen na necelých dvou plochách. Měl jsem to propočítané, jinak bych musel zbourat chlívy a stromy :)

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už jen 1 dekorka do stonku akorát musím dodal 7 kornoutů a mám jen zítra celý poslední den pře povinostmi doufám že dopěstuji a že už nebudu utrácet SH ani ZSH

18. zabeva

zabeva Aktivní autor

nepadá mi ani kornout a ani brčko,nevím jak může někdo mít těchto padátek přehršel.budu ráda když dosáhnu na stonek natož abych splnila všechny úkoly na párty.Tak doufám že bude dost příležitostí na zatím neexistujícím úkolu narozeninový poprask získat přehršel vikingského vývaru.
    poradíte jak získat dostatek brček a kornoutů na splnění všech úkolů?

jirinasinova198 a Alice tohle ocenili.
  19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

nějak to nedomysleli s vikingským vývarem,mám obě souběžné akce hotovy a na hody jen 21 vývarů

jirinasinova198 a evainfo tohle ocenili.
  20. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

Důvěřivě jsem vyrobil 9 ledových tříští, jak je uvedeno v tabulce a při plnění úkolu jsem zjistil, že je jich potřeba 14. To mě dostalo, teď musím ještě napěstovat akční a čekat až mi napadají kornouty, naštěstí je ještě čas. Ono se neříká nadarmo: "Důvěřuj,ale prověřuj"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.