Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Že je problém nahlášen nikoho neutěší - trvá to už několik hodin a neustále přihlašování otráví.

Apachie1, myš59 a kerim1947 tohle ocenili.
  2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Po dlouhé době jsem se rozhodla akci dělat,ale asi jsem se na to měla vykašlat taky,než na Baha sklidím,tak mě to dvakrát vyhodí.Doufám,že to brzo opraví,jinak mě opravdu přejde chuť akce dělat úplně.Jinak,začínala jsem o dvě hodiny později a nijak to nehrotím,kolik udělám,tolik.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, to máš sice pravdu, ale bohužel tu nikdo nemáme kouzelné tlačítko, kterým bychom mohli problém odstranit. Nezbývá tedy, než se obrnit trpělivostí a vyčkat, až to dají programátoři do kupy. Věř, že i mě to několikrát rychle za sebou vykoplo a nadávala jsem jak špaček. No, aspoň jsem si oprášila ve slovníku některé výrazy, které běžně nepoužívám ;)

A právě vyšlo nové info k problému s odhlašováním ze hry:
    Zdravím farmáři,
    vývojáři pracují na odstranění závady s odhlašováním ze hry. K tomu nyní nezbytně potřebují všechny hráče najednou odhlásit. S dalším přihlášením chvilku vyčkejte (cca 5-10 minut).

Děkujeme za pochopení
    moderátorský team Farmerama

Naposledy upraveno: 9/5/18
  4. doben

doben Ikona fóra

Tak to se mi ještě nestalo. xD Zrovna jsem natáčel video k akci, chystal jsem se spustit minihru a nic, tak jsem restartoval hru a akce zmizela. :D

5. rak328

rak328 Rádoby autor

zmizela mi akční kytka vám taky????

maribeja, cvrcica a PurplePower tohle ocenili.
  6. janulekara

janulekara Pisálek fóra

tak to je darda..při sklízení mi zmizeli všechny akční..ani v nabídce nejsou,,a to jsem jich měla už okolo 1500ks
    tak s tím asi šlehnu a bude klid...mám jedny nervy

myš59 a maribeja tohle ocenili.
  7. jahudka81

jahudka81 Rádoby autor

Zdravím vás všechny. Kromě toho, že hra mě neustále vyhazuje, jako většinu z vás, tak teď mi ze secí tabulky akční rostlina zmizela. Na Bahamě samozřejmě.

maribeja a kerim1947 tohle ocenili.
  8. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

A kde mám akciové rastliny????? Pozbieral som záhrady a mám tam veľké nič. A ani ikona pri sejačke na akciovú rastlinu nieje >:(>:(>:(

9. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

Ahoj, taky mi zmizela akce i akční kytka, snad to brzy opraví, výjimečně se mi podařilo vytočit 100% do stodoly, byla by škoda to promarnit.

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Danda hlásil hromadné odhlášení ze hry - to zmizení akční kytky patří asi k tomu. Máme vyčkat 5-10 minut. Zrovna jsem sklízela a chtěla sázet další otočku.

maribeja a Skali tohle ocenili.
  11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak toto ma fakt dostalo :mad:
    vyhadzov kazdu chvilu,a teraz pozbieram a chcem nasadit a nikde nic :mad:
    to si z nas robia kozy???????

12. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

A ještě ke všemu větve nejdou posílat jako dárek.

maribeja tohle ocenil(a).
  13. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tvůrci hry jsou opět k smíchu, dál nemá cenu se vyjadřovat xDxDxDxDxDxDxDxDxD

14. mituli

mituli Polobůh fóra

No dobrá stane se,ale proč mi neskáčou haluze???????

evainfo, myš59 a maribeja tohle ocenili.
  15. Kafemlejnek310.006

Kafemlejnek310.006 Pisálek fóra

Mimo vyhození, které jsem přestal počítat, také zmizely akční květiny, tak nevím, to asi nebude na realizaci.

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

KlídekxDdejte si voraz na 5/10 min

elbedna tohle ocenil(a).
  17. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Teď ještě zmizely vypěstované akční rostliny, už mě to vážně se......
    Tahat z lidí peníze by jim šlo, ale postarat se plynulý chod hry to né !

maribeja, Babrlinka1 a malanek70 tohle ocenili.
  18. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

nemohu zasadit akční ,jako vy

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Zmizelá kytka je jedna věc,ale já se musel 5x přihlásit do hry než jsem se mohl dostat na fórum něco napsat..
    Takže člověk ani nemůže nahlásit chybu.....

DANKA722 a maribeja tohle ocenili.
  20. _Kleopatra_

_Kleopatra_ Pisálek fóra

Tak, akce ani pořádně nezačala a já jsem už vypotřebovala "dnešní zásobu nervů". Počet přihlášení už jsem přestala počítat a napěstovaná akční je fuč. Takže nejvyšší čas uvařit si dobré kafe a jít dělat něco jiného. Ostatním držím pěsti.

modro.ocko22 a malanek70 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.