Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD vy jste rychlíci, já mám za sebou pouze 16 nalezených pokladů ... větve by byly, ale toho ohnivého bejlí je nedostatek - včera mi vypadly nějaké sklizně, na semináři to moc sklízet nešlo a návrat z matičky Prahy zkomplikovala nehoda na dálnici, skoro 2 hodiny jsme tam čekali, než byla zase cesta volná, takže návrat silně opožděn ... ale času je ještě dost, o víkendu jsem doma, tak to určitě doženu ...

2. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Ahoj Farmáři,hra super jen ty vypádávátka ze 3 otoček 13větví ,takže jdu do lesa na další větve.

3. leonka41

leonka41 Rádoby autor

dělám akci pirati v družstvu už mám nosorožce červenku :sleepy:a dodělavam poslední zvířatko humra tak sem zvědava jestli to stíhnu do konce sem touto akci dost spokojená:p ještě mi schazí mlok oranž a tučnák:) a dva chlívky jinak bych to měla vše snad budu mít zase štěstí

4. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Zdravím,akce se mi moc líbí,konečně mám nosorožce a červenky,jsem tomu moc ráda,s hledáním beden moc štěstí nemám,ale jsem spokojená.

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Odehráno 14 pokusů, z toho valná většina hned napodruhé takže většinou 8beden, s tím jsem spokojená i větve padají tak jak mají, ale sklizeň se mi nedaří v tom počtu co bych si představovala, ale snad se to povede dotáhnout do konce...

6. burds

burds Titán fóra

Nosorožce a červenku mám.Humra nechávám až dokončím akci.Pár jich mám a jednoho mi dala bedna z akce tak ho ani moc nepotřebuji.Ale nerada nechávám nedodělaný úkol.

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Po dnešní dopolední sklizni hotovo;)

8. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Jde mi to trochu pomaleji, ale ještě času dost.Jinak akce je pěkná, super odměny.;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje a dva pokusy jsou ještě navíc :D:p jedu akci dál, odměny jsou dobré a na bahamě není co pěstovat ;) teď jsem nasadila 24 hodinovku kvůlivá padátkům a zítra pokračuju v akční

10. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Akci už mám komplet hotovou, stonek pracuje, nosorožci se množí a pěnkavka taky! Moc pěkná akcička, času je dost, budu dále pokračovat ve hledání pokladů! :):)

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

riadok už odpočítava hodiny, v hale úloha odfajknutá, môžem isť grilovať:p
    v pestovaní akčnej idem pokračovať do konca, zatiaľ som nazbierala [​IMG], čo je 5,5 bedne na 1 pokus, fajn skóre;)

12. ver-cermakova

ver-cermakova Zelenáč fóra

Akce povedená, teď jsem z bedny vytáhla krabíka, takže super. :D

13. Reginleif.nella

Reginleif.nella Pisálek fóra

asi sa na to vykaslem, lebo tie padatka su naozaj len o nahode, kedze mi z jednej plochy akcnej vypadlo len 7 tak som si to zacala sledovat a na dalsej ploche mi zo 14 poli akcnej 2x2 vypadla az jedna pochoden. a to mam legendu 27.....toto ma fakt nebavi

vdaka za tip, ale do toho sa mi nechce :) minipolicka davam iba s MJZ a pomocnikmi, ked naskrblim kupony (cca 1x pocas trvania akcie) Jedna vec je ze sa mi vidi nezmyselne klikat jak blazon kazde 4 hodiny minimalne 3x na nejakych 500 policok a druha vec je ze uspech aj tak nie je zaruceny...stale viac a viac len nahoda (ci uz padatka, ci odmeny)

Naposledy upraveno: 12/5/18
    matička3 a myš59 tohle ocenili.
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Reginleif.nella,
    vyzkoušej změnit velikost polí, čím více polí, tím je větší pravděpodobnost, že z něj něco vypadne. Proto se více doporučují políčka 1x1, i když někteří hráči nedají dopustit na pole 2x1, kde je i úspora urychlovadel oproti nejmenším polím.

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Jsem teď trochu skřípnutá, akci jsem nestíhala pochopit, dokud jsem nezačala plnit, ale moc se mi líbí. Jedna z těch dost dobrých akcí pro mě. Ano, pěstovačka (teď jich bylo kolik v řadě a tato je pro mě pěkně vyodměnovaná), dobrý nápad při hledání pokladu, i když opět o náhodě (která mi tradičně moc nepřeje, ještě jsem neměla nalezeno za 8 beden, asi tak), ale ty odměny, to jsem zírala. K tomu si tedy plním vedle v krátkodobém úkolu, zatím bez kraba, kterého mám, uvidím, třeba mi přistane z bedny (zatím chlívek žádný, náhoda se mnou dlouhodobě odmítá zahájit mírové jednání), jinak ho vyzvednu ke konci, jestli zbude akční. Mám zatím splněno 12 pochodní, z toho 4 jsou z úkolu+darem. První červenka doma, nosorožec taky, blahočety, pro mě je tahle akce vyloženě nadstandardní, protože pěstovací jsou skoro všechny a většina z nich je nudnější i hůře odměněná.
    Kvituju taky zátěž pouze Baha, nemám čas, tak přesadit 3 plochy je mnohem rychlejší. Smůla, že hra stále vykopává, přesto si myslím, že mám štěstí a nevykopává mě to soustavně. Zato to neustupuje, dnes opět 2x, už jsem zkoušela různé prohlížeče. Nebýt toto, tak by se mi ta akce líbila celkem nade vše.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Sovinka zkoušela jsi čistit PC? Mě už hra asi 2 dny ani jednou nevykopla.

Mám odehráno 14 her a získáno 84 bedniček, což je průměrně přesně 6 bedniček na hru. Já jsem maximálně spokojená, hlavně za odměny v bedničkách. Stále oceňuju jak veškeré tajemno (prostě každý chlívek dobrý, když ne na plochu, tak do vláčku určitě), a poslední dobou dost předraženou MJS.

Tady jsou odměny z mých 80 bedniček (20, 20, 40), přičemž u 2 obrázků ještě další část odměn chybí.
    ---------
    --------------

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mám odehráno 21 her. Úkol v družstvu splněný kromě dvou dílčích zvířecích a posledního humra. Z nějaké akce mám červeného, tak ho nejspíš brát nebudu. Za sto větví mi přijde drahý, to raději namelu dvě pochodně a odměny možná budou lepší. Tajemno dám na plochu až po akci všechno najednou. Jiné jsem v liště neměla, tudíž vše bude z této.

Na dvojčatech akci nedělám, ale přesto je odehráno na obou 5 her. Jedna byla z darované pochodně, tři jsem získala v družstevním úkolu a jednu semlela. Přestože akci nedělám, tak jsem něco napěstovala, abych získala ty tři stromy a nosorožce s červenkou. Sice jsem kvůli zvířecímu musela nachovat pár hrochů a dráčků (krmeno SK). Normálně bych je koupila na trhu, ale je tam nehorázně draho. Ráno dojde MJS a dál už nepojedu.
    Odměny jsou opravdu moc pěkné, na farmě B jsem teď měla ze tří pokladů 22 bedniček a v nich bylo toto:

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak už také stonek maká, ale pojedu akci dál, odměny jsou slušné, tajemno je sice zatím v liště, ale taky na něj dojde ...na baha mám stodolu plodinami slušně zaplněnou, tak mi plochy obsazené akčním kvítím nevadí a na farmě si vesele zrají expertní kytky, takže za mne s touto akcí spokojenost

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prepperka - to by musel ten vláček jezdit častěji, aby stihl odvézt
    všechno to haraburdí z lišty. A co z toho, když většinou doveze zpět zas jiné haraburdí.
    :D
    Kdysi jsem hořel zvědavostí, co z tajemna z odměn vypadne a hned ho dával na plochu.
    Dnes už ho s klidem nechávám uležet v liště.
    :D

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Obě akce komplet,pokračuji v pirátech.Některé odměny jsou fakt zajímavé.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.