Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ve stodole 20 pochodní,padátek chybí 78 a bobulí 3200 ks.:)
    Namrskám to až všechno naráz.:)
    Vedlejší úkol hotov včera.:eek:

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Ze 3 pokusu po sesti bednach na me ted hupsnul humr a 2 vc. cerveneho upgradu uz jsem mela, tak kdyby se mu k tobe nechtelo, ozvi se, chlupaci ;)
    Jinak zatim 11 her... Bahu jsem nebourala, takze se s tim trochu crcam, ale chytla jsem rano 200% do stodoly, toz s tim lehce pohnu.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Že já se na to ! Mám v parku ty dekorky co dávaj lupeny na KŠ,takže furt točím a točím.Dnes taky,sklidím,na KŠ 79,tak du na to.Tolik už je fakt otravné,v půlce přepnu do prémia a buch ..100% BZ,znovu buch..žůžové kočky.. a do třetice buch..+1 na 12hod.Vrátím se zpět do obyč,dodělávám poslední desítku a buch..+1 na 3hod.Že já netočím před sklizní. No,aspoń jedna sklizeń po 9 a tři po 8.(ovšem musím aspoň 2x s hnojem)

Naposledy upraveno: 11/5/18
  4. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

To byla jízda, to jsem si užil,jak mi vyhazovalo. Ale jak jsem poopravil FP, tak už byla pohoda. Hraji na IE.
    Teď mám úkol splněný, asi tak 8 pokladů, čekám na padátka. Ale ještě dnes budu pěstit byliny a zítra dám dlouhou, ať si oddychnu. Červenka už vyvedla mladé, ovšem nosorožec si musí počkat, až mu budu moci udělat super ohradu u vodopádů, by se měl kde rochnit.
    Tož všem hodně zdaru při hledání pokladů!!!!!!!!!!!!!
    Mi to moc nejde, ale sem tam si přece jen pošmáknu ,ale TS a TCH dám na plochu, až bude čas. Teď jsem tam frknul rajčata - nějak dochází.
    Odehrál jsem další dvě hry- 6 a 4 bedny. Další se mele, padátek je fakt málo, takže asi zítra už hodím něco delšího. No, podle toho, jaký bude stav akčních...

Naposledy upraveno: 11/5/18
  5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

A jak postupuješ? Já mám odehráno 6 her a zatím všechny na 2-3 pokus. Prostě kliknu kam chci, a pak kliknu přímo na políčko kam ukázala šipka. Když tam poklad není, zase kliknu přímo na vedlejší políčko. Políčka nepřeskakuju, protože se mi to nevyplatilo. Vždy přímo vedle a zatím vždy do toho 3. pokusu.

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, musím Vám říci, že to byl dobrý nápad dát k akci i úkol v družstvu, protože vždycky jsou nějaké ty přebytky, kterých se člověk rád zbaví a u této akce se jich zbaví smysluplně... doufám, že tento trend RT vydrží..... a rozšíří si sortiment o druhy zvířat a stromů, které mu zatím chyběly..... ovšem tím pádem jde trošku do kytiček akce se seňorem Marigoldem, od RT trošku zvláštní plánování, ale řekl bych, že Marigold míří na jiný segment hráčů než "plniče akcí do 3 dnů". Já mezi ně ovšem nepatřím, mám splněno teprve 13 úkolů, nějak se mi to vleče, ale o to radostněji plním úkoly v reálu na zahradě, pravda sice tam nemám červenku a nosorožce, ale spoustu sýkorek, konipasů, občas zavítá i dlask a tuhle jsem tam viděl i žluvu. A pak, co si vypěstuji, to si i zbaštím. ;):)xDxD Takže, milé RT promiň..... holt to bude zase na poslední chvíli a jak je u mě tradiční bez koše. Košík teď potřebuji na bylinky.;)
    Ať se daří, kdo už skončil, tomu gratuluji a kdo ještě dojíždí, tam přeji hodně zdaru. A stejně si myslím, že další akce na plochy Farmy by se hodila..... a Kartágo musí být zničeno. ;)

7. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Tak já se musím jít stydět do kouta, jak to tady tak čtu. Mám odehráno teprve 5 her u piráta a celý pomocný úkol v družstvu. Nevím, jestli stihnu stonek, ale s akcí jsem velmi spokojená, mám stáje a stromy, které jsem doteď neměla.

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Odehráno 20 her, dokonce se mi podařilo trefit poklad i na první pokus. Jinak začínám pokaždé jakoby uprostřed, i když přesný prostředek není. No a pak kam ukáže šipka tam jdu. Převažuje 6 beden, občas 4 a i těch 8 už bylo :) Úkol v družstvu splněný, víkend pracovní, takže vstávání v pět a tím i sklizeň navíc :p Akce na pohodu, i to odhlašování se už myslím umoudřilo :)

9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, mám odehráno 20 her a na dalších pět napěstováno, ale nemám padátka, tak čekám, úkol v družstvu hotový, tak jedu na pohodu a pěstuji do družstva a chovám na neonky. Jára

evainfo, Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  10. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, zatím odehrána jedna hra a to ta darovaná. S pěstováním špatný, konkrétně 3600 ohnivky + zasazeno, ale padátek mám na rozdávání 955 a to sem dal něco na dobročinné účely v Družstvu. Ono to dopadne dřív nebo později.

trooperkk: Stydět se nemusíš, sem na tom hůř 8)

Hezkou hru ...

megi1967, Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  11. spuntka

spuntka Magnát fóra

Dnešní hledání pokladů odkládám. Vůbec se mi nedaří :sleepy::sleepy::oops:
    Mám obavu, jestli už poklad nevybral někdo přede mnou.
    Hezký u nás chladný a zamračený den.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Dost mě překvapuje, jak slušné jsou výnosy z beden, to jsem fakt nečekala. Jde to ale pomalu, z jedné sklizně akční je tak 15-20 větví (na 1 ploše, samozřejmě :)), to často nevyjde ani na 1 pochodeň. Díky za sousedy, že vytrvale posílají dárky :) Z cukrmelounu to ráno bylo lepší, ale taky jsem čekala trošičku víc. No, do konce to nejspíš dopadá - jestli ovšem nebudu mít jiný program :p

maribeja, Zoufálkov a evainfo tohle ocenili.
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám najitých teprvá 13 pokladů.
    Došli padátka.
    Na noc a zítra přes den (páč jdu do práce) musím zasadit dlouhý kytky aby naskákaly padátka.

Úkol jsem vzal jen tak lehce - celý ho plnit nehodlám.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Za mě palec nahoru za vedlejší úkol, získala jsem nosorožce, červenku i blahočety, které jsem neměla. Opravdu mám velkou radost, jsou ještě stáje , které nemám, ale doufám, že i ty brzy získám :);):p

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nemelu ale na noc davam akcni, takze uz se to pohlo, jen pak zase vracet stromy, to bude votravny...
    Poklad strilim od boku, ve smeru jdu dva kroky a neresim co dostanu, je to odmena nahodna a v ni zase nahodny vysledek TS, tak co...

Vypadavat ma 190 vetvi/den, v tuto chvili ma byt 410 (nebo chybet 885 ), mam 794 (chybi 501 ), mam 61% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 6547 kusu (3030/den ), mam 11230 z 20700 (54% ).
    Odehrano 6 pochodni v 25 hrach.
    Zatim uplynulo 31% casu, zbyva 112 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 21 kusu pochodni celkem cca za 1,8 hodin.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník z vyhřátého ostrova, sem se tam doplazila ... teda pro ten stoneček xD pozdě večer nasadila saguaro a do teďka čekala na sklizeň ale dřeva létali ze všech stran :p a jeden pokus se umlel navíc. Při hledání jsem už skákala z rohu do rohu,
    tak průměr šel na 5,77 celkem 130 bedýnek a odměny docela luxus oproti jiným akcím. Taky 3x Wolfram ale tlustokožec tam vážně nebyl ... na co, když je už v úkolu no né :D Dvě plochy mám opět dlouhodobky a na další je zbyteček ohnivé bobule. Určitě chci dodělat úkol v družstvu, protože humr je docela mňamka,
    tak ho tam nenechám :p. Všem přeji pěkný víkend, hodně dřeva a ještě víc pokladů ;)

17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

humra, červenku, nosorožce mám 5/5...zvířata z úkolu 3/5 - ani náhodou nedodám....tudíž úkol splněn:photovooooo
    dále mám odehráno 5 her z krále pirátů...akční dál pěstuji..třeba něco ještě splním...ale na tom už nezáleží...za mne HOTOVO;)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som Poklad na striebornom jazere našiel nejaký biedny.Ešte ich 14 vykopem a skončím.Navyše pestovať nebudem lebo mi treba sadiť na krmivo ktoré sa míňa kôli tým neustálim akciám.

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, tak již také stonečkuji, TCH Wolfram, jsem ještě na plochu nedala, TCH Vídeň 10 kousků a z nich 2x oranžový holuby, žádná červenka, zatím střádám větve na dokončení pomocného úkolu na nosorožce a červenku, chybí mi 56 pochodní, ještě mám akční na 3 pochodně, ještě bych ráda něco akčního napěstila, neb jsou krásné výhry z beden, no možná bych nepohrdla humrem, když bude tak bude,

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  20. slootr

slootr Baron fóra

Jde to fajn. Pajdátek habakuk, odehráno 20 her. Tak ještě napěstovat na posledních 5, to bude zítra hotovo. A pak zase chvíli do stodoly, než na nás nahrnou další akci :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.