Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. žufánek1

žufánek1 Pisálek fóra

Tak už se opět hra nedá hrát,neustále to vypadává,ani se nedá najednou nasadit jedno pole,je to jako včera,je to už opravdu na nervy

2. ritterca

ritterca Stálice fóra

Mi naštěstí problémy s odhlašováním tak moc nevadí bo mám kombajn, ale mačkat to ručně, tak nevim nevim jak dlouho bych měla trpělivost. Ale teda nepochopím logiku RT, včerejší problémy byly snad celý den (nebo teda od začátku akce), tak proč tu hru neprodlouží o polovinu délky problémů = jestliže problém trval 6 hodin, prodloužím akci o 3 hodiny. Myslím, že ta hodina navíc už asi nikoho nevytrhne.

3. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Dochází mi trpělivost, co s tím zase sakra je.:mad:

4. malanek70

malanek70 Expert fóra

larelay - takto nestabilní hru už klidně za standard považuj a klidně si zvykej, problémy jsou poslední dobou čím dál častější. Než funkčnost je důležitější zisk, ale doporučuji si moc nestěžovat, problém se tím nevyřeší a navíc můžeš být po zásluze "odměněna" 8). Veškerá neschopnost tvůrců zajistit stabilitu hry se vždy řeší nějakým kompenzačním balíčkem (tzv. zavřihubným xD). Přeji pevné nervy bez psychofarmak ;)

5. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce jede zatím podle plánu. Větví padlo 565 (včetně dárků), předpoklad že napadá. Odehráno 9 her, odměny nijak neeviduji - cíl je stonek, nosorožec a červenka doma. Co se týče vypadávání ze hry, tak asi nasadili novou mechaniku i když podle pajdáře měla být později. Alespoň víme co nás s novou mechanikou čeká :cry:

6. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Teď jsem se už ale fakt naštvala. Dodám zvířata do úkolu, chvíli nic a najednou jsem venku. A když se vrátím, najdu úkol nesplněný. Zvířata jsem před tím nepočítala, tak ani nevím, jestli jsem oně přišla nebo ne, ale naštvalo mne to.

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj
    asi jsem ze šťastné planety,
    nebo mé PC je v perfektním stavu,
    odhlásilo mě to pouze jednou a to včera jinak už ne
    Sklízím, sadím, hledám poklady naprosto bez problémů
    prozatím 11 pokusů (z toho 9x za 6 beden, 1x za 8 beden a jednou za 4 bedny...)
    velmi dobrý výsledek
    tajemnic požehnaně, humra mi to hodilo před dveře jen tak :D
    mince, SH, SK, vrtule prostě pohoda :)
    hodnotím velmi kladně ;)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký den z pirátského ostrůvku :) tak se rozhlížím kde asi bude další poklad, ale už došly dřeva na pochodně. Včera jsem naštěstí sklízela postupně ( jedna plocha dlouhodobky a necelé dvě jsou akční) a když z jedné plochy nic nevypadlo a kytky zmizely, jsem šla raději do ledničky hledat něco na zub :p. Ráno to jednou vyhodilo, ale stihla jsem ještě zasadit před úprkem do práce s pocitem, že to patří k akci xD. Prvních 5 her/22 bedýnek, dalších 5 her/16 bedýnek, dalších 5/28 bedýnek a poslední 2/12 - průměr 4.58 bedýnek ale jedna konečně [​IMG] ... získala [​IMG] xD jsem mu hned vyleštila klepítka ať mi neuteče :p. I další odměny jsou docela fajn, úkol udělaný jen po nosorožce a po získání stonku ho asi dodělám. Tak všem držím palce a myslím, že poklady jsou jen o náhodě ale se mi hra moc líbí ;)

9. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Pozdravujem vás farmári a farmárky. Vidím, že problémy stále pretrvávajú a nie len u mňa. Skúste to brať z tej lepšej stránky. Buďte radi, že vám inde vôbec internet. Ku nám sa blíži búrka takže je dosť možné, že mi net vypadne úplne a v tom prípade bude u mňa vyhadzovanie z hry ten najmenší problém :cry:Treba byť trpezlivý. Ak je naozaj nejaká zložitejšia chyba, treba ju odstrániť a ako tu už niekto pred pár stranami písal, určite nemajú červené tlačítko, ktorým sa všetko hneď opraví. Prajem všetkým pevné nervy a lovu pokladu zdar! ;)

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

[​IMG] Aspoň něco ;).

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Casey27 To si mě tedy opravdu uklidnil.Tak trochu stím stejně počítám,že jej získám až bude v nějaké akci , jako hlavní výhra.o_O
    Fakt trapný,místo aby problém řádně vyřešili,spustí ještě provokativně stájbolu.:p Alespoň je vidět načem se usilovně maká.:p Penízky jsou až na prvním místě!o_O

12. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Ve videu je opět kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.

Pokud mi tentokrát stihnete zaslat herní poštou kód z videa dříve, než tato akce skončí,
    tak získáte kromě 1 JC bodu také šanci vyhrát bonusovou odměnu(klik).
    Bonusovou odměnou je bonusový kód do hry,
    za který získáte 40x SH, 20x ZSH, 20x ZU, 20x SK a 15 000 krejcarů.

Jinak u mě už je akční úkol v družstvu také hotový a červenka sedí na ploše. :)

Naposledy upraveno: 10/5/18
    myš59, Helena1313 a tykadlo tohle ocenili.
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a žiadny frajer, čo by objavil poklad na 36 pokus8)
    [​IMG] idem vydržať a naraz poklady otvoriť
    tá opica, celá evainfo;););)

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nejde mi dodávat do souběžného úkolu. Už jsem zkusil 3x dodat do prvního úkolu a 3x mě to vykoplo ze hry.

Než jsem sklidil a znovu zasadil akční, trvalo mi to skoro 30 minut. Po každé prkotině mě to vyhodilo ze hry.
    Takže na tuto akci (a úkol) asi hodím boban velikosti Saturnu.

15. cvrcica

cvrcica Pisálek fóra

Během 5.min. 3x odhlášení ! ! §

myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  16. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

padá to a padá....že by snížek v květnu????

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ufff, dodal jsem vsechno do pomocnyho krome posledniho ukolu (mam cerveny humry z nejake akce drive myslim) ale vykopnuti vadilo jen jednou, kdyz jsem nakupoval trochu hnoje (blbe spocitany) na nove uvolneny Vodopady pro pestovani... tim padem se mi srovnaly akcni kytky s padatkama o neco lepe, takze jsem dal i jednu hru... ze bych dodal ty bedny po jednom nebo najednou?

Vypadavat ma 215 vetvi/den, v tuto chvili ma byt 245 (nebo chybet 1050 ), mam 531 (chybi 764 ), mam 41% hotovo.
    Stav bobuli : idealne 3904 kusu (3427/den ), mam 4278 z 20700 (20% ).
    Odehrano 0 pochodni v 25 hrach.
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 117 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 21 kusu pochodni celkem cca za 1,8 hodin.

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak červenku jsem z doprovodného úkolu získala.
    Jen to opětovné odhlašování mě už také nebaví.
    Teď se jen rozhoduji kvůli tomuto problému jestli mám pokračovat.
    No uvidíme dáme tomu ještě nějakou chvilku.

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Velebnosti to už je do nebe volající jdu ven blejt a to doslova ve Ždáře máme pout tak jdu na kolotoč a píííííííííívo und klobas
    jo abych nezapoměl 10 her je za mnou

20. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.