Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, taky mně to vyhazuje ze hry i 2x během jedné hry a to samé bylo už včera sotva hra začala. větví mám málo ale to neva nějaké napadají snad. Nejprve pěstuji akční abych mohla udělat úkol v družstvu a pak teprve začnu mlít. Mějte se hezky a já jdu se vzdělávat. Mám co dohánět neb jsem byla 14 dní mimo ČR a testy ve škole mi neodpustí. Ahoj Tera

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

davidson00 - nechci ti brát iluze, ale na mě včera z nějaké zatoulané Vídně z jiné akce
    zařehtal oranžový kůň.
    :D
    Ať se vám daří poklady na první pokus a ať vám dávají jen to, co naléhavě potřebujete.
    Já jdu po včerejší večerní bouřce hledat svou reálnou zahrádku.
    :D

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Opět vykopává ze hry,ale zase nelítaj větve-máme sklízet ?????,děkuji

Helena1313 a michalka59 tohle ocenili.
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

mituli - teď jsem sklidila a normálně padaly.

Sice jsem se do pralesa dostala až na třetí pokus (už na mě taky došlo), ale větví bylo 18 a z vodopádů 17. Na plantáži jsem měla pohopole s SH a 28 kousků.

Helena1313, mituli a matlafous123 tohle ocenili.
  5. alenal

alenal Stálice fóra

Také mě to vykopává ze hry, dělalo to včera a dnes zase. Sklidit se mi podařilo na 3x. nevím jestli je to chyba mého počítače? Ale čtu že to dělá i někomu jinému, tak nebudu počítači nadávat.

KOLENO1970, Helena1313 a -kasparkov- tohle ocenili.
  6. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ašada01 ďakujem :) tentoraz na 6 pokus :)

7. burds

burds Titán fóra

Tak tentokrát mne to vyhodilo 3x.Ale naštěstí až když jsem pouštěla mlýn tak to ještě šlo.

*Kuliočko*, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  8. mirusav3

mirusav3 Zelenáč fóra

u mne také,to vyhazuje,přítelkyně má také farmu a tam taktéž,ale bojujeme,měli by s tím něco dělat

9. davidson00

davidson00 Baron fóra

Mikeš - máš pravdu, budu se muset asi zklidnit a nic nečekat myslím tím z TCH červenku, tak tam byl bizon a oranžový králík, co dodat, chce to klid, ahoj a přeji příjemný den a ať těch větví padá co nejvíc,
    taky chci poslat nějakou kapku ať nemusím zalívat reál, bydlím u rybníka, tak to není takový problém ale mám nějako krátké ručky

Helena1313 a Mikeš tohle ocenili.
  10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den a dobrou chuť k obědu všem,co se chystají usednout ke stolu a nacpat bříška.
    Teprve před malou chvílí jsem si všimla,že byla akce prodloužena o celou hodinu.To mě tak
    rozesmálo...Z farmy jsem byla vykopávána až do nočních hodin,dnes opět několikrát,proto
    mě to hodinkové prodloužení pobavilo.
    Nejsem z těch co akce dokončují poslední den a nahonem,ale je hezky,práce venku až nad
    hlavu,nechci cepenět doma a dohánět ztracený čas, mnou nezaviněný.Přiznám,že mě tyto
    výpadky velmi nezbrzdí,ale jsou tu jiní farmáři,kteří potřebují sklidit a šupajdit do práce,vařit,
    vyzvedávat děti ze škol a školek,prostě nemohou sedět a čekat až se laskavě "hra umoudří".
    Zdá se mi vůči těmto hráčům hodinka navíc jako kopanec do sedínky nebo-li dělá si z nich
    milé RT srandu?
    A k akci - bedýnky daly co daly,iluze si nedělám,že by z tajemné stáje vylezlo něco solidního.
    xD

P.S. Do háje! Sklidím a nezasadím - už mě to vyhodilo zase.

11. coneznam

coneznam Osvícený autor

Posunutí akce o jedinou hodinu za to neustálé odhlašování včera i dnes je celkem výsměch. Vzhledem k tomu, že sklízím vesměs u kojení, ani nevím, zda padají větve. Jdu to zjistit. Jestli neeee.,.....

tony13257, Helena1313 a Zoufálkov tohle ocenili.
  12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, také mně to stále vyhazuje a navíc, když chci za hvězdičky na stromě něco odemknout, tak to nefunguje vůbec, už je toho na RT asi moc, udržovat hru stále bez chyb, nám ostatním, přeji pevné nervy s touto hrou.

tony13257 a Helena1313 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tá 1 hodina predľženia akcie nám je tak platná ako mŕtvemu kabát.To sme asi na smiech.Už dávno neplatí zákazník náš pán teraz to je opačne.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vypadá to dobře ,už mě to vyhodilo pouze 1x.o_O
    Jinak haluzí 953 ks a 11.318 bobulí.
    Pochopitelně za použití SH.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  15. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Ahoj,je to na draka,také mě to vyhazuje a nejhorší,že jsem našla poklad na druhý pokus.Poklad zazářil,8 beden a najednou to nešlo zavřít,jen tak jsem klikla na pole a akce pokračovala dál a na sedmý pokus opet poklad,ale to už byly jen dvě bedny a ty mě tam zůstaly.Mělo by se to opravdu pořádně opravit,protože tohle mě opravdu dost naštvalo:mad::mad::mad:

tony13257 a Helena1313 tohle ocenili.
  16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Taky mě to několikrát odhlásilo, ale netušil jsem, že jde o mimořádnost, spíše jsem měl dojem, že jde o setrvalý stav, který tak nějak "nastal a trvá". A ani mě to nijak nerozčilovalo. Prostě jsem to bral jako fakt. Proč bych si (svému zdraví) měl kvůli tomu ubližovat?

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Z 11 pokusů 70 bedýnek.... odtajněno naráz a chlívky jaké svět neviděl ,-) Nevím jestli ti pomůže víc bedýnek najednou ,-)

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahojtě,už nejsem takový rejpal jako dřív,ale to je absurdní,to prodloužení o 1h.Hra pořádně nejde skoro celý den a oni daj jednu hodinu.Nevím sním či bdím,smát se nebo brečetxD:oops:no uvidím co stím udělám.

Apachie1, tony13257 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Lidi co blázníte a nespíte? To si přivstáváte abyste šli na farmu než jdete do práce? To by mě mohl mít každej rád... jak jde o vstávání ráno, neznám bratra ni sestru natož Farmeramu.
    :music:

Hra mě sice taky občas vykovává, ale moc to neřeším, je třeba obalit nervy (třeba si dojít na dálnici s kyblíčkem nabrat trochu tý vylitý čokolády). Nadáváním to ještě nikdo neuspíšil, myslím že je i v zájmu RT hru co nejdřív zprovoznit (oni tím reálně ztrácejí), takže jistě dělá co může.

Akční zatím nepěstuji, jen jsem dala rozpěstovat prvních 5 rostlinek a hned mi přibylo nových 5, takže jsem je dala na pole taky. Ale ze dvou sklizní všech ploch plných saguara a od přátel mám teď celkem 400 padátek, a to ještě neuběhlo ani celých 24 hodin.

20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

po týždni som prišla domou a vidím ,že môžem mať nosorožca, tak to je super

sisinka a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.