Poklad krále pirátů (9.5. - 16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    asi se jim nepovedlo více věcí, tak vám všem doporučuji, odejít ze hry a chvíli počkat, než to ti "šikulové" alespoň trochu opraví.

2. formaky

formaky Rádoby autor

Sakra,taky mi zmizely rozpěstované akční rostliny.Mě snad trefí :eek:

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prosím, vyčkejte pár minut. Dělají na tom. Nové info zde

4. luciper-picasso

luciper-picasso Pisálek fóra

to teda byla fofr akce:D:D:D:D:D:D:D

5. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,tak mne akcia ani nenaskocila :music:

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD sakryš, to to uteklo, ve dvě akce začala a už je konec ... to jsem ale louda, nestihla jsem ani první sklizeň a to jsem letěla z práce jako splašená ...

7. -mariemk-

-mariemk- Pisálek fóra

To se mi snad zdá, vytočím si bonus +1 na 6 hod., sklidím a po vykopnutí z farmy nemám ani jednu jedinou bobuli, takže 100 je v háji spolu se SH. Fakt už je to spíš k zlosti než abych se u hry bavila :(

8. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Takže vážení před každým sklizením kouknout na fórum jestli se nedějě něco nepatřičného >:( třeba jako mizení akčního,nemožnost poslat dárky a tak podobně. Už mě to vážně neba.....

9. kemča1

kemča1 Pisálek fóra

Ahoj také mě zmizela ohnivá koule. Ve stodole je ale nejde zasít. Hra se odhlašuje nejde mě nikam napsat jak začnu odhlásí se hra jenom tady mě to zatím drží. To asi akci nestačím. Zase bo....

myš59 tohle ocenil(a).
  10. tolca

tolca Pisálek fóra

tak jsem zasela, dala super hnojivo, Zuzino superhnojivo, nandala bonusy... a po sklizni 90ti plodin mě zmizeli a nemám nic... a ze záložky z přehledu akcí Poklad také zmizel...tak nic, at si to pěstují sami>:(>:(

Větve jako dárky jsem před hodinou a půl odeslala sousedům bez problémů

Naposledy upraveno: 9/5/18
    myš59, maribeja a -Jiřulka- tohle ocenili.
  11. vikth

vikth Pisálek fóra

Ou........ :cry:, vše najednou posbíráno a to BEZ JEDINNÉHO VYPADÁVÁTKA. Kdo mohl tušit, že má chvíli počkat.

12. cvrcica

cvrcica Pisálek fóra

Zmizela akční kytka i ikona pokladu pirátů .;)

maribeja tohle ocenil(a).
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

No tak snad mi to lopatování půjde líp. Jako hamoun a držgrešle, bych chtěl těch bedýnek co nejvíc.

14. FafaFarma

FafaFarma Zelenáč fóra

už to jde ..:)

myš59 tohle ocenil(a).
  15. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ahoj.Nemám doprovodný úkol a ani ve mlýně možnost namlet pochoden.Hru jsem aktualizovala.

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

drahulína - doprovodný úkol až zítra ;) Ostatní opravují, doporučuji vyčkat se sklízením apod.

.kristynka.1 a maribeja tohle ocenili.
  17. -mariemk-

-mariemk- Pisálek fóra

Tak jsem akční dostala zpět, za což jsem RT vděčná :)

myš59, maribeja a Kudrnová tohle ocenili.
  18. zetor0303

zetor0303 Zelenáč fóra

proč nejde sazet akční rostlina

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Alkota13

Alkota13 Pisálek fóra

Ahoj, nemám co sadit ani větvička nevypadla, akce mi vůbec nenaskočila :))8)

20. malanek70

malanek70 Expert fóra

Takže jsem měl od rána dlouhodobky, abych měl na start nějaké vypadávátka do rezervy a po jejich sklizni mám dva kusy, poslané od sousedů...supeeeeeeeeeeeeeeer hra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.