Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Štika

Štika Mistr fóra

Zítra začíná akce Pečivo prázdnoty,do toho Kostěná královna a to prosím obě dvě? I ta co trvala pár minut? Přípravu kvůli pajdátkům ,dlouhodobky, stáje, výrobny, stromy, to by nevadilo,přípravu dělám skoro vždy,ale připravovat se na něco co se prolíná s jinou akcí a další zmršenou ? Akce bude trvat skoro měsíc. Jo tak to mám jen doufat,že to bude probíhat bez závad celý měsíc? Do toho se mě vůbec ale vůbec nechce jako do čtení nových návodů k akci.
    Farma už není odpočinek a zábava, dřív jsme se na akce těšili ,teď otvírám kalendář a popis nových akcí s nechutí ,odměny se začínají mastit do různých upgradů,floreny, kombajn,kupony z odměn mizí. Lišty nacpané k prasknutí k ničemu.
    Tak nevím co si RT slibuje od toho,že bude cpát několik akcí najednou,stačí se podívat do kalendáře na říjen a začínám si myslet že tvůrcům vysychá konto a že jim z toho začíná pěkně harašit.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zítra bude oznámena kompenzace za zvrzanou Karnevalovou královnu. Zároveň začíná děsivková.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Štika - je v něčem tato akce náročná ? Vždyť nemusíš ani nic pěstovat. Budeš sbírat mince, zahraješ si minihru, získáš odměny a postavíš si pár vlastních dekorací. K tomu pojedeš (když budeš chtít) vcelku klasickou pěstovačku na farmě. Tak v čem je problém ? Kdyby tyto akce spolu nesouvisely, tak by to bylo v pořádku ?

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Proc maji tak moc kresliru ale zadnyho programatora?
    No nevim - maji ty designy nejaky vyznam? Kdyz nemam zadny zajem o zmeny tak co s nimi? Musi se upotrebit nebo muzou zustat nevyuzity?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. doben

doben Ikona fóra

My vyčkáváme, protože zatím nevíme, jestli se opět neobjeví nějaká kritická chyba, aby ty návody nebyly zbytečné. :music:

6. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Nejtěžší na akci bude nezapomenout vyzvednout mince. Ale za pár dní si zvykneme, prostě další místo, kde se musíme ráno stavit. Lepší než letní fotbalová dlouhá akce. Mně se líbí chatrč s upgrady, i když stresovat se, že nemám všechny, nebudu, k nákupům mě to nepřesvědčí.
    Pokud bude dostatek mincí na hry (předpokládám z dalších souvisejících akcí), tak by se mohlo částečně zaplnit volné místo ve strašiparku. Někdo si povyměňoval dekorky v OD, tak ho to nepálí, ale jsme tu i my, co jsme líní u toho trávit moře času a navíc nemáme nic žádaného na výměnu. Když vše poběží, jak má, vypadá to na zajímavou akci. Navíc vedlejším efektem bude, že mi připomene udělat halloweenskou výzdobu dřív než 30.října.

7. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Nevím, jestli špatně hledám (ale už hledám skoro půl hodiny) nebo jsem prostě nechápavá ale nějak nemůžu najít, jak získám základní dekorace, na které budu dávat případně vyhrané designy. Může mě někdo navigovat? Nebo to zatím vůbec nevíme?

Honzulka05 a babako tohle ocenili.
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Chatrč jsem si našla, jak získám, ale stále nevím jak získám vázu, kočár, rakev a vábný dům. Rozklikla jsem všechno, co šlo, ale prostě nezjistila. Ovšem nevylučuji, že to někde je a já to prostě nevidím a všichni ostatní ano.
    Nebo ten základ dostanu zároveň s designy?

babako a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Xennie6161: netestoval jsem to a bohužel tu zatím není nikdo s kolegů, ale jak to chápu já, tak tu dekoraci vlastně vytvoříš. Takže tam není žádná část, kterou ty nazýváš základem.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

pajda361: děkuji, že ses s tím zabýval, asi to zatím není důležité a časem se to vyjasní. A nejspíš máš pravdu, že žádný základ není a pouhým výběrem designu získáme dekorku s požadovaným vzhledem.

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  12. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

je jej to bude mazec,ale vykúšam

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy vy mi dáváte čočku! Jak mám skloubit sklizeň mincí při odchodu do práce a ve volnu? To jako mám kvůlivá tomu vstávat v půl osmé? Tak to si moc nezahraji, já se vykutám jen v krajní nouzi!:cry::cry::oops:. Stav mincí na farmě nepovažuje můj CM za krajní nouzi. Tss, to je podpásovka, toto.:p

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, chápu pocity nekterych tady, akce pusobi všechny tak nejak zmatek v nasich hlavách, ale v podstate jsou celkem jednoduche ;) Taky mi z toho jde hlava sejdrem, protože mam momentalne dost starosti v osobním zivote a tohle všechno k tomu nestiham moc pobrat, ale když si pak prectete princip popsany nekym z modiku, zjistite, ze úkol je vazne jednoduchy ;) Tak snad mi ten pocit zustane i po zacatku všech akci :) Asi uz nejsem taky nejmladsi a budu si muset asi napsat, co se po me ve které akci chce :-D Ale verim, ze pokud vse pobezi jak ma, tak to pujde dobře ;) Nenechte se odradit, bude to fajn :)

Peto121, herda21 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Odehrány 3 hry - 18 bedýnek a v nich 1 prokletá mince, takže další hra k dobru. I ostatní věci v bedýnek jsou velmi pěkné, ještě aby z tajemna vyrostlo to, co má v reklamě.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  16. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Teda to je psycho starej dobrej popis by se hodil

goldedawn tohle ocenil(a).
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

3 hry za mnou. Z 18 bedýnek, nepadla ani jedna mince. To nevypadá dobře.
    Čekat do zítřka na další mince a doufar že budu mít větší kliku ? Tak nevím jestli se i na tohle rovnou nevykašlat.

bursuk59 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

akce vypadá zajímavě.
    uvidíme jak se to rozjede. Nic se nepěstuje tudíž žádný stresy
    hezkou hru všem

19. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

3 hry splněné a z bedýnek dalších 5 zatím to vypadá slibně uvidíme jak to bude dál :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Mám také 3 hry ale mám ještě jednu minci ale z beden nic slavného několik málo bodů na baha i farmu několik krejcarů 1x MJS 2x superhnojivo a superkrmivo zatím to je trošku slabší ale věřím že se to rozjede postupem času

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.