Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Colours_farm

Colours_farm Zelenáč fóra

2. burds

burds Titán fóra

Jsem na 123/124 dnes se stal zázrak bedna mi dala 3 mince tak jsem trochu postoupila.Až dodělám kostěnou královnu přestanu dělat ten příšerný labyrint.Potřebuji z toho labyrintu ty mince.

bursuk59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo fakt popustili - vypadla mi z 36 beden 1 mince navíc a dříve nic. Takže to je jednoznačně posun směrem vzhůru xD

4. Plea

Plea Pilný autor

Poslední dekorka je doma, teď už budu sbírat bedničky jen pro radost :) Na začátku jsem si myslela, že se nikam nedohrabu a nakonec mám ještě rezervu.
    Dekorky jsou senzační a zaplnily mi hezky parčík, který zel prázdnotou. Tak snad bude ještě podobná akcička :)

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Znamená to, že zítra při odkliknutí, dostanu 9 mincí místo 3 ?
    Pořád mě to přesměrovává na místo z akcí. A v obchodě, taky nic nemám (myslím položky za FL, za reálné peníze ani za rama mince)

A na fóru taky nemůžu k tomu nic najít.

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný - též jsem je v obchodě nenašla.

Edit: Tak už vím, jak to je - chceš-li koupit prokleté mince, musíš přímo v akci kliknout na to modré plusko
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 26/10/18
    bursuk59 a tydýtková tohle ocenili.
  7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Anebo ve Farmářských potřebách (obrázek Kombajnu) v Sezónním zboží.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Skali

tydýtková
    - tam jsem je hledala jako první, leč neviděla - ale to ještě neznamená, že tam nebyly (ikdyž jsem o tom přesvědčená :D).
    Je pátek, tak už ten mozeček není moc v kondici xD
    A Bezejmenný je tam taky neviděl :eek: Aspoň si nepřipadám jako letadlo sama :p

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... to šlo vážně rychle :p a držím pěstíky ...

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ééééé ... já je tam nemám pořád.
    Mám tam jen košíky a dekorky do toho nového řádku.

Ale u "+" pod mincí v akci u odklikávátka, mi vyjede nabídka na koupení.

11. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Skali...já je tam mám a byly tam hned po 14.00 hod. Myslím tím sezonní zboží, jak psala tydýtková. Pokud je tam nevidíte, že by chybka v CML tedy vlastně v CMRT:p ?

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  12. doben

doben Ikona fóra

Tak já už mám také hotovo. Dekorku ani prokleté mince jsem za floreny nekupoval. Osobně se mi tahle akce líbila mnohem více než kalendář a vůbec by mi nevadilo kdyby třeba před Vánoci bylo něco podobného.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož já bysem totok znova nechtěla... času poskrovnu na blbosti (farmu a další nepotřebnosti). Jako měsíční kalendář budiž, to bych uvítala cokoliv, stejně se přihlásím, ale pamatovat si každý den kam všude mám kliknout, ten lištový kandelář posunout a kliknout několikrát na posunutí na odkliknutí dalších omalovánek... ee, bakany... neci :(

rijkax a -Kuteno- tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mince kupovati netřeba.

15. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

138/140 taky nemusím mince kupovat :)

16. zabeva

zabeva Aktivní autor

mám všechny čtyři asi dekorky ale nevím co s tím?!kam je dát a jak si vybrat a směnit.jinak jsem teprve na 11hře

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

128/132

zabeva: dej je na plochu do strašidláku, jo ty je asi nemáš postavené

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. Skali

zabeva - jestli jsi získala nějaké designy ke stavbě dekorace
    to je toto: [​IMG] ,

tož si dekoraci musíš postavit - vybereš si tady (podle toho, na kterou máš ten design)

Klikneš na jeden z těch čtyř obrázků a rozbalí se ti okno, kde už si vybíráš, jak má tvá dekorka vypadat:
    [​IMG] výběr měníš těmi čudlítky pod obrázky ( koníka a melounu třeba).

Až si vybereš, tak už jen klikneš na to zelené tlačítko :

Hotová dekorace bude v inventáři a ty si ji můžeš umístit na plochu (Farma, Bahamarama, Strašidelný dům, Nebe)
    (já je šoupla do Strašidelného domu)

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Aj ja som sa konečne dočkal ukončenia všetky dekorky čo sa dali zostaviť už sedia na ploche.Už nemám ani 1 políčko voľné.Ak budú nejaké lepšejšie tak tie povymieňam za tie čo dávajú menej BZ:D;).

20. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný deň,
    neviem, či sa už niekto pýtal, čo s prekliatymi mincami ak sa skonči tabuľka. Spočiatku to vyzeralo, že nám mince budú chýbať - teraz ich bude asi prebytok. Preto sa pýtam: bude sa dať v hľadaní pokladu pokračovať aj po ukončení tabuľky?

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.