Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

146 her,dobrá práce, líbí se mi hledat poklad;)

2. myš59

myš59 Vévoda fóra

Pomalu a jistě k cíli se "belhám" xD123/124....snad to stihnu a úsměv na rtech nezmrzne;)

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ještě 31 her a bude hotovo jenom bych trochu ocenil z beden pár prokletých mincí

4. dencice

dencice Stálice fóra

Dneska jsem na 112/114, ráda bych došla ke 126, kde je poslední upgrade, pak už pokračovat nemusím, dekorace mám už nějaké, ale nemusim je mít všechny, chtěla jsem hlavně chaloupku...ještě čas je, uvidíme, co se mi povede...:)

bursuk59, burds a davidson00 tohle ocenili.
  5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG][​IMG] Tak jsem odehrála asi 5 her a za ně z otevřených beden jsem dostala 4 mince. Po odehrání těch 4 miniher jsem opět po otevření beden získala dalších 7 mincí k minihře. To snad někdo nebyl doma a neutáhl kohoutek, jinak to tedy nevidím.

Nicméně tím se povedlo ukončit celou akci. Bezva, o jednu starost na farmě méně, nemusím hlídat hodinu, kdy je třeba "sklidit" prokleté mince. Teď už ty bedny z hledání bude jen jako bonus navíc.

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p o starost méně - prokleté mince už shánět nemusím 140/140, všechny strašidelnosti už straší ... ale je fakt, že dnes jsem po odehrání denních tří her, dostala z bedniček další 3 mince a pak ještě jednu a s těmi z labyrintu to stačilo ...

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

126/140

a upgradováno na <Ctrl+T>Příznačná<Ctrl+T> Strašidelná chatrč čarodějky 10

(nevíte, jak mám slovo přeškrtnout?)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - víme, kukni na tohle

Označ si slovo, které chceš přeškrtnout kurzorem, pak klikni na tu ikonku nahoře v liště příspěvku a následně na tu volbu přeškrtnutí. Tím se ti slovo škrtne. A pokud potřebuješ psát už zase normálně, uděláš to znovu (ikonka a volba přeškrtnutí) a je to zase v normálu.
    Vyzkoušej to ;)

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak včera a dnes se Královna smilovala a postupně jsem získal nějaké Kostěné mince navíc z beden (konečně), takže mám rázem splněno (zatím ne vše, ale upgrady jsou doma a zbytek odměn přijde brzy):
    [​IMG] [​IMG]

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dneska to jede, diky druhe akci jsem zacal se 40 bednama za mince a ejhle, dalsich 6 minci a 22 beden a ejhle, 3 mince a to uz 16 beden nedalo dalsi...
    Tak to uz je dobry, v pohode stihnutelny... 127 ze 140 her = 90%

11. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

tak hlásím také hotovo a z posledních 34 beden vypadlo 7 mincí, tak vesele hledám dál a beru si další odměny, super akce.

bursuk59, Apachie1 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Zcela určitě popustili hráz a mincí teď z beden padá až moc řekla bych. Na to že jsem minulý týden neměla neměla několik dní ani jednu, tak teď se jen hrnou. Ne že by mě to kdovíjak vadilo, spíš že mě to při tom nedostatku vlastně víc bavilo. Teď je to pro mne moc naservírované. Ale budiž, jiného vyžití tady na farmě je dost, tam si spravím chuť.
    122 najitých pokladů

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nepopustili nic. Z 20 beden ani jedna mince + včera z 18 taky ani jedna.

14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak popustili asi jen těm co neprudí :p xD
    Anebo mi vynahrazují ten minulý týden :inlove:

Honzulka05 a bbowling tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kvůli tomu prodit nepřestanu.
    Stačí mi už jen pár kousků mincí. Když nebudu mít všechny 4 varianty dekorek, tak se taky nic nestane.

bursuk59, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Akce dokončena, dekorky už straší na ploše a já už si jen vybírám odměny z mincí, které štědře naděluje Tajemný labyrint.

bursuk59 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak popustili asi zase jen některým servům,já asi 4-5dní:sleepy: né-li déle ani jednu minci z beden nemám,abych je získala,otevírám vždy po odehrání těch co uhraji a nic ani jedna takže,hraji jen každý den po 3 kusech

Naposledy upraveno: 26/10/18
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Žiadne kohútiky nepopustili.Ja som okrem 15 mincí čo som získal od čarodejky a vykopal som 106 truhličiek dostal 17 mincí.Z ostatných ani mäkké f.Dnes som zase s tých 3 čo som aktivoval nemal ani jednu.Keby sme mali doma na batériach kohútiky tak by som ich popustil,ale môžem iba páčky ale neviem či to pomôže:D:D:D.Ale už som si zvykol,lebo s tým nič neurobím.

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jede to dobře 117/118 ale z beden mince v nedohledu,alespoň ještě připadne pár dekorek zdarma + upgraydy na chatrč

bursuk59 a burds tohle ocenili.
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo, vyzvednuté všechny dekorky a teď už budu vyzvedávat jen bedýnky, taky dobré :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.