Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

sousedko,to máš pěkné skoré teda,já trčím momentálně na 113/114 a snad jem v takzvaných zelených;),zato v lektvarech, ani stonek neudělám:(

Honzulka05, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ránečko farmári.Dievčence tak som si privstal a myslel som,že za tú námahu že vyleziem o 2:00 hod s postele dostanem aspoň 1 mincu ale figu borovú vyzerá to u mňa takto 120/122;);).

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrý den, no prosím, Kuteno se promění na kočku a už komunikuje jen s děvčaty ,-)))) i když abych mu nekřivdil, pozdrav patří farmářům ,-))

105/106

4. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak se musím smát, moje poslední skóre je 139/140. Tak jsem si přála, že mi ta poslední mince vypadne z bedny, myslím při otevírání beden při hledání pokladu ale to se nestalo. Tak až zítra, až se probudím.
    bursuk59 - já si myslím, že můžeme pokračovat ve hledání pokladů až do konce této akce,

5. dencice

dencice Stálice fóra

I já pomalu pokračuju, mám 105/106, takže spokojenost, ráda bych všechny ty upgrady, pak se uvidí,:)

myš59, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Havkáčik aj ty budeš rýpať pre jeden nepodarený príspevok ktorý napísala matička3?Budem reklamovať môj podpis,že chcem v takom obliečku kocúra a na labku nech mu dá modrú mašľu:D:D:D.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jste pěkně vpředu, prokleté mě navíc nechodí - vlastně teď jedna přišla :p ale mě to neodradí, zatím 109/110 a mám 7 dekorek, které jsou supr. Věřím, že se to v dalších akcích dochytá a získáme nakonec všichni všechno :D.Jednou jsem vstávala kvůli dvěma klikům za den o půl druhé (v noci) a nikdy více xD i když jsem měla volnou sobotu. Takže každý den jeden a čekat :p

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

myš59, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mám 111/140 a myslím si, že už jsem za vodou. Pokud sem budu chodit, mělo by to dojet už na denních mincích.
    Doufám, že bude možné vybírat odměny i nad povinný počet 140 - myslím obsah bedniček.
    Moc ráda bych totiž vydolovala nějaké ty stromky.
    Včera jsem posadila 8x Zanzibar a ten chlebovník tam samozřejmě zase nebyl. Dva pomelovníky, zase někdo pomíchal obsah tajemnic mezi sebou. Na pomelo jsem čekala loni (a taky mu to trvalo). Jeníčci se taky nepředvedli. Asi strach z ježibaby, jilm nevydali (mohla by tím dřevem přiložit do pece...). Tímto způsobem potřebuju otevřít ještě moooc bedniček a vysadit ještě mooc tajemnic a ten chlebovníček prostě počebuju. 8)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

111/140... to snad dosbírám....

11. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

nestěžuji si 126/128 vypadá to velmi dobře, konec nadohled :)

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

106/108 her zatím dobrý a z minulé sazenice na baharamu vznikl další chlebovník takže mám 2 chlebovníky a jednu eugénii

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hlásím hotovo ;) ale píše mi to..super, ale už jsi vybral všechny odměny...takže asi další nebudou?:( škoda,vyjimečně se mi dařilo a nic

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, tak již také hotovo, bursuk59, jede to dál, jen již nebudeme dále dostávat ty první odměny, už jenom z rozkliknutých beden,

myš59, bursuk59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Včera se mi souhrou okolností podařilo aktivovat kostěné mince 2x (těsně po půlnoci a po 20. hodině). Tradice ovšem musí být dodržena - opět žádné kostěné mince z beden navíc.
    Že by ty bedny byly děravé?;)

Stav: 103/104

16. Štika

Štika Mistr fóra

Stav mincí 126/140, dnes to poskočilo,ze třech mincí vyskočilo 5 mincí jako bonus a z pěti ještě jedna:D. To byl šok,od začátku královny mi nadělovala občas jen po jedné. Teď už to snad dojedu do konce :).

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

bursuk59 a davidson00...gratulka štastlivci ;):p;)..já trčím na 117/118.. tak žeby ...labyrint ....? Nedávno jsem koukala na tv stejnojmenný seriál a ten se teda povedl, napětí až do konce;)Já, pokud z něj vylezu to bude trvat teda;)

18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Díky odměnám z Labyrintu už stojím na 136/138. Už zbývá jen malý kousek.
    To jsem si zpočátku myslela, že ty bubumince nestihnu posbírat. Do konce zbývá ještě 159 hodin.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Do konce bych měl dojít i bez dalších mincí z akcí nebo beden.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Prima, už jsou tam: [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.