Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

současný stav 115, dnes mi vypadly z 18 bedniček za tři denní mince další tři prokletiny, takže mám už 2x ty sestavovatelné strašidelné dekorace (mimochodem jsou docela hezké) ... pokud dobře počítám, tak bych si mohla ty tři denní mince do konce akce vyzvednout ještě 9x (23.-31.10.), což znamená, že to musí klapnout i bez těch 9 záchranných mincí za floreny, které bude možno koupit od 26.10., a to předpokládám, že ještě nějaká možnost získání mincí se může objevit do konce akce

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zvazuju neotvirat bedny dokud jich nebude 100 - takze tak jednou za 5 dni... jinak z toho padne jen jedna mince za stejnou dobu, coz teda nedava jistotu dokonceni... nastesti je jeste dalsi akce, tak uvidime kolik v ni bude v odmenach minci...

104 ze 140 her = 74%

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

u této hry jsem měla docela "štěstí" ;) jsem na 131/132, žebych byla první v cíli ? Horší je to s lektvary,nu což ,je to jen hra;)

4. matička3

matička3 Perspektivní autor

100? A jaká ještě další akce? V obchodě jsem koupila všechny. Mám 3 mince denně, chápu, že kdo může sklízet na čas má víc. A velice dobře chápu dobré, skvělé a úžasné náhodné číslo, protože bez něj jste na farmě 100 procentní nula a nebo dostane trošku, více, nebo hodně . Dostávám hlavně bedny, nářadí a samozřejmě něco navíc, neřídím se žádným soupisem, protože z něj byly hlavně parfémy, de luxe parfémy a bedny s něčím po jednou kuse. Jedu tak, aby se mi objevil otazník, a opět, parfémy, bedny a ty když okamžitě otevřu, tak to je fakt pro srandu, protože jeden kousek něčeho, čeho mám plný sklad, není pro mě odměna. když čtu, že ostatní mají chlívky, stromy, výrobny. Pro mě ,jako neplatícího hráče je touha dostat něco, co je z banky, na co nedosáhnu. Ale smůla, dostanu to, čeho mám plný sklad, nešlechtím, protože genetika je pro mě drahá, ale dostanu málem 200 ks boster parmémů, které nemají na mé farmě vůbec žádný vliv? Příklad, dám 30 zvířat do ohrady, přidám super boster, čekám, sklidím a žasnu: Opět genetika. S nebo bez? Co mám dělat, aby se mi ten boster vyplatil, když už jsem ho tady získala skoro 200ks? Ráda bych směnila za obyč.body, nebo za něco, kde je pro mě alespon trošku výhoda, ale nejraději za 1 hod. kombajn. To samé bedýnky. Panebože, za 3 mince denně dostat i třeba 50 bedýnek něčeho, co hned otevřu a najdu 1 ks nějaké rostlinky, stromu, a nedostanu to co mi chybí? Kde je to deklarované, všichni dostame to stejné, viz kalendář? Zaráží mě, že tu nikdo nepíše, co z těch proklatých beden dostal, to stejné jako já?

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

matička3...mám dvě farmy a odměny z rakviček jsou úplně stejné upíří serum,12 SH,10 beden s hrůzostraštnými ...,20 parfém de luxe,6xSH, a dnes 10x bedna s strašidelným zbožím,myslím,že to máme všichni stejné ;) a genetika u mne taky neplatí ,ještě nikdy jsem nedostala nic většího:(

Honzulka05, Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  6. matička3

bursuk59 to ano, dostaneme to stejné, ale po otevření bedny, také je tam to stejé? Mám také dvě farmy, na tu jednu nechodím, jen když je to jako ted, za 20 hod otevřu, použiju, neco dostanu. Ale, na farmě, kam vůbec nechodím, ty tři přidělené mince dají vždy 18-24, pak dají mince v odměnách, a už tam mám spoustu stájí a stromů , takže já na té farmě jsem dál, než na mé farmě, kde denně pracuji. Asi tak to náhodné číslo.

Helena1313, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

matička3 ja som napríklad dostal SK,SH,upírie sérum,MJZ,z debničiek tajné stajne ani neviem koľko a tajné sadenice,ZB,remeselnícke produkty a neviem čo ešte lebo si to nepíšem.Ale musíš pozerať aj na to,že to dostávame iba za hľadanie tých truhličiek a nemusíme sadiť.Keby sme sadili za také odmeny tak by sme sa museli všetci hnevať.A čo sa týka šľachtenia tak ešte mi nepadol poriadny šľachtenec.Keď vidím tú genetiku tak to vždy zabalím a delux parfémy čo som mal som minul,ale zase sa ich u mňa nahromadilo.Predsa sa nebudem rozčuľovať nad obrázkami.Už si s toho robím srandu;);).

8. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Tassadar11: nechci ti kazit naději ale mně z 96 najednou otevřených beden nevypadla ani jedna mince. Ale třeba budeš mít štěstí.

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

110/112...no není to tak nejhorší stav,jak to tady čtu průběžně..;)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

106/108 ... tož asi dobré. :)

11. matička3

Kutenová, no ano, ale než si se začala smát, tak ses rozčilovala, a tak to mám já, rozčiluju se ted, při hře, která ale vůbec není spravedlivá, protože já to vůbec neovlivním, oproti jiným hrám, kde to trochu ovlivnit mohu, ale také neovlivním protože zkrátka na to nemám. A výsledek je pro mě stejný

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

99/100 moc mincí z bedny nelétá

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Chjo, kdo ma nejaky napad jak to dokopat do vyssich cisel? Kdyz ani z velkyho mnozstvi beden neni mince navic, tak nevim...
    Uvidime co bude z akci Desivý experiment + Halloweenský labyrint a ten "ze speciální nabídky k desivé noci" nebo "omezená nabídka v rámci posledního ríjnového týdne", at je to co je to...

104 ze 140 her = 74%

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

96/98, úspěšně bojuji o zlatou medaili v nepadání mincí :)
    Ale pobavil mne příspěvek od matička3 - prej že Kutenová... Kocúrik, to máš za to, že máš v podpisu tu čarokočku ;)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zlatúšik veru som sa na tom pobavil.Určite máš pravdu že ju zmiatla moja čarodejka.Joj mne tá aktivácia mincí vychádza na 2:00 hodinu tak si privstanem,aby som mohol ešte 1 x zajtra aktivovať tie prekliate mince,lebo debničky mávam zase bez mincí;);).

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kuteno, kočičko moje ... přivstat si, to jako už třeba před osmou ranní? Hrůzná představa... ale snad se tomu vyhnu:)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Netopierik srandičky srandičky?Aj tak chodím spať tak akurát a zajtra to doženiem tých 5 minút ponocovania po obede bude hodinová seansa:D:D.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Grr. Si děláte šoufky, ale já musím eště počkat na sklizeň těch zubatých mandarinek, abych měla tu dekorku na SK... královna co dá, to dá, ale tu dekoraci chci, ušetřím ložiska ve mlýně 8)

19. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Dobré ránko farmáři, tak já si počkám ještě 17 hodin a budu mít poslední tři mince,můj stav je 137/138, co myslíte, můžu i dál hledat poklad? Když budou ty podpůrné akce?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.