Poklad kostěné královny (4.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

Pomalu a jistě k cíli se plazímxD můj stav je 101...ted už to bude odsejpat ;)

-Kuteno-, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Můj stav je 125/140, další tři mince budou ráno ,kol desáté;)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To se vám to pomrkává a culí... u mne 89/95 s veškerým povoleným dopingem ze společných akcí 8)

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Mám 90/95 a to jsem měl z 18 beden 5 dalších mincí a pak další 6 mincí ze 36 beden ale tajemničky taky byly

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já jsem na čísle 87/95, všem vám koukám na záda. A to už mám vybrané i ty mince od čarokočky.:sleepy:

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vedu 85/95 ,-)))))

7. medved222

medved222 Analytik fóra

Pitrýsku, také stále stojím na těch stupních vítězů. Teď jsem otevřela s nadějí další bedny, ale "náhoda" nezklamala, opět žádná mince. Paní Náhoda naděluje bohatě na jiných místech, tak jí na nás už nic nezbývá. Za mě je taková akce, kde pro její splnění nemůžu nic, ale vůbec nic udělat, fuj, fuj, fuj. Někdo dostane zdarma všechny upgrady a někdo utře nos. Proč? Kdyby to bylo o pěstování, dodávkách, nebo jiném plnění, mlčím, ale tak? Když se něco zdražuje, tak RT vždy začíná větou o férovosti a spravedlnosti vůči hráčům. Toto je taky případ spravedlnosti? To, co píšu, není nic proti hráčům, kteří se blíží do cíle, přeji úplně všem, aby tam dorazili. ( A to, jestli se objevují mince v bedně, nesouvisí s tím, jestli je hráč platící nebo ne, jak by se někdo mohl domnívat.)

8. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

88/95......Pitrýsek47 vedu hned po tobě:inlove: název odpovídá ty mince jsou fakt prokletý

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Objevila jsem problém, myslím, že mi chybí nějaký upg Chatrče čarodějky. Nevím, kdy to vzniklo, všimla jsem si toho včera. Poskočila jsem u Královny na č.8, tedy měla jsem ze sedmičky získat 1 upg. Ve stejné době jsem taky vykoupila obchůdek čarokočky, kde bylo dalších 5 upg. Když jsem ale šla vylepšovat Chatrč, bylo tam těch upg jen 5. Navíc jsem přesvědčená, že ani ten upg z č.5 od Královny jsem nepoužila, takže by jich mělo být dokonce 7. Ale beru to tak, že "pochybnosti ve prospěch", Královna se vleče, tak jsem se přepočítat mohla. Tím jedním z č.7 jsem si ale jistá.

Jeden upg bych asi neřešila, ale když jsem se zmínila sousedce, odpověděla mi, že se jich taky nemůže dopočítat. Tak si říkám, že se zeptám, jestli to někdo máte taky tak - nakonec za optání nic nedám, že? ;)

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Mám domeček znamená to že mám 95/98 trochu mi pomohla vedlejší akce a co se týče beden,nic moc viděl jsem z 26 beden jen jeden výběh tokio

11. myrda

myrda Perspektivní autor

Mám malou připomínku - dekorace Věčný neklid, Skotačící dýně a Vtipálce jdou umístit i do Strašidelného domu. Ve FAQ tato informace chybí. Omlouvám se, pokud toto patří jinam, ani si už nepamatuji, při tom množství akcí, z které jsem je získal.

bursuk59, myš59 a Skali tohle ocenili.
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

109/140

a upgradováno na Příznačná chatrč čarodějky 10

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

myrda - díky za upozornění, již je to tam dopsáno ;)

bursuk59, MatysekKamilek a myš59 tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne odvtedy čo som kúpil v obchode u čarodejky tých 15 mincí tak zase som z debničiek nezískal ani jednu mincu.Mám už odohraných 114/116 zajtra ráno budú zase 3 mince.Na ploche už sedia s tých štyroch ponúk dekoriek po 2 x z ktorých som si vyberal ktoré chcem;);).

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kocúrik, asi začnu bosorákovat, já furt opožděně, zatím 92/95 ať dělám cokoliv... :cry: Přeju ti to, však času je dost, já se ještě někam prokopu ;)

Naposledy upraveno: 21/10/18
    bursuk59, Pitrýsek47 a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zlatúšik ale ak som to počítal tak v tých štyroch prevedeniach ich mať nebudem,lebo mi budú chýbať tie prekliate mince hoci ich na čas odkliknem.Moja čarodejka slabo bosoruje nejako jej to odkliatie tých mincí nejde:D:D ale už som si zvykol.

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

107...odsejpá to teda pomalu..;)

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Poskočil jsem 102/104 ,-)))))

Honzulka05, -Kuteno- a bursuk59 tohle ocenili.
  19. burds

burds Titán fóra

Já jsem na 100.Myslela jsem že jsem pozadu ale jak vidím tak o moc ne.Ta 100 celkem ujde.

Honzulka05, Pitrýsek47 a bursuk59 tohle ocenili.
  20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zdá se, že tradice (nula od nuly pojde) musí být dodržena. Někdy na začátku jsem dostal postupně z beden 2 nebo 3 mince, pak při odhalování více jak 100 beden naráz jednu minci a od té doby každý den otevřu bedny získané za 3 mince s nulovou kostěno-mincovní výtěžností...

I tak aktuální stav: 97/98 (už i Kristýnka mě "předběhla ;) - měla naštěstí štěstí v neštěstí a získala nějaké mince navíc z beden). No - budu to prostě muset dohnat dvojím ponocováním (posunout se vlivem 20tihodinového intervalu do stavu, kdy získám v jeden den 6 mincí), jinak bych získal do konce akce maximálně 124 mincí (a neměl poslední 2 závěsy /126/). Snad budou nějaké kostěné mince v poslední akci nebo jako překvapení v Rakvovém kalendáři.

Honzulka05, burds a bursuk59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.