Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

I já gratuluji všem, co se zúčastnili, ať už za nás či Slovensko. Není důležité vyhrát, ale si hru užít!!!!!
    Skončil jsem na 1304 místě, protože jsem prostě škrt a ještě navíc líný. To klikání je běs. Ale to říkáme každý rok:)
    Je to moje nejlepší umístění a jak jsem tak koukal do té tabulky, co sem dal Lister - to bych byl loni těsně za tisícovkou. Ale loni byla top cena do 500. Tak tam se umístit mi nenapadlo ani ve snu.
    A všem, kdož to dokázali - velká poklona a kloboukem ometám zem.:inlove::D

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak já 412 -vzal jsem si na farmu hypotéku a vyšlo to

3. VeraDekeresova

VeraDekeresova Pisálek fóra

Veeeelká , velká gratulácia všetým čo sa zúčastnili.a splnili svoje sny. Všetci ste aj mňa ťahali hore, Skoro som ani nezačala. Čakala som na Danku, to je môj guru. A ona nič. Škoda,a le aspoň pomohla iným. Ďakujem jej aj za mňa za celý rok. A vám ostatným za velkú pomoc pri začiatkoch akcií s tabuľkami a podobne.

4. elen45

elen45 Magnát fóra

taky všem co tam nacpali celou farmu gratuluji

5. WildJets

WildJets Pilný autor

Tak moje první účast v topce a nakonec 1436. místo. Mám z toho radost, příprava prakticky nebyla. Už teď se začínám chystat na příští, začínám šlechtěním laskavce. No a uvidíme, co zvládnu příští rok :D

6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek ;)
    Ani jsem si nevšimla kdy a najednou koukám, že florenové konto se mi nějak rozrostlo, tak běžím kouknout do stonku a tam větev čeká na vyzdobení.... už je připravená na ráno, děkujíííí :D

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také mám řádek, jupííí, jdu ještě zkontrolovat dekorky ;) Děkuji všem sousedům a přátelům za vyjádření gratulace, jste moc fajn, díky. Asi jsem skončila na nejlepším místě, co se do TOPky pouštím, 46 místo je opravdu moc fajn

9. barca279

barca279 Vážený autor

celkom dobre to bolo,60 miesto je moje zatial maximum,nechcelo sa mi nahanat s astrid888 o prvenstvo,ostalo mi 200mld protihodnoty,zdalo s ami zbytocne prihadzovat.ale buduci rok skusim nieco viac.akurat sa mi zdaju ako odmeny zahadne stromy a stajne dost onicom.vyslo mi z 32 tajnych len 2x golias.co neni ziadna slava-take mince,superkrmivo alebo party listky by boli lepsie odmeny.ale riadok potesil aj dekopracia +1 stajne

10. astrid888

astrid888 Titán fóra

Aj ja ďakujem za odmeny a aj za gratulácie, ste skvelí :)
    barča279, aspoň torchu sme sa pri hre zabavili. Hodiť tam časť celoročne syslených zásob a potom len tak čakať na výsledok, by nebolo ono. Takto to predsa len bolo trošku napínavejšie a tiež som chcela zistiť, na ktorom mieste by sme skončili, keby sme pokračovali vo vhadzovaní ďalej. Ako som písala v predošlom príspevku, bola si dobrá súperka, vďaka ;)

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, mám to také tak. Topka je akce jako každá jiná, jen je tam navíc faktor přihazování, která ji odlišuje. A jak říkám, příprava na další začíná den po jejím skončení. Mám limit, který jsem tam ochotna dát. A ráda si ji každý rok zopakuji, než abych se připravovala třeba dva roky na nejistý výsledek. ;)