Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

[​IMG] Velká gratulka všem zúčastněným. [​IMG]

Ty protihodnoty se od mojí poslední topky před pěti lety tedy o dost posunuly. To se ještě stačilo farmě věnovat jen standardně, bez velkých akcí typu okamžité sklizně a obřích nákupů na trhu, a člověk se umístil i do 2 500. Dnes už se s tímto přístupem nedostanu ani do 4 000. Jste fakt dobří, chce to hodně plánovat, celý rok se připravovat, klikat a klikat. Topkové odměny máte více než zasloužené. Všem jsem vám fandila. :)

Já si původně trochu myslela na top 2500, pak aspoň na 4 000 a nakonec jsem byla ráda, že jsem získala aspoň druhou dekorku. :D

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak je vymalováno 8)!
    Trocha statistiky pro archivaci: 1 444 444 444 protihodnoty = 1654. místo. Cíl splněn.
    Loňská protihodnota 2,55mld (1000. místo) by mi letos stačila na 1300. místo. Na Top1000 bylo letos potřeba skoro 6 970 000 000 protihodnoty :wuerg:.

Gratulka všem CZ & SK farmářům v Topce!

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak som sa udržal do tej 2500.Nemusel som už nič dodávať a môj žolík čo som mal v rukáve tak mi zostal v stodole.Teraz začať zase sysliť do stodoly,lebo mi zostala poloprázdna;);).

4. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak ja som sa nakoniec udrzala v Top 1000 bez pripravy a je to moja premiera ;):music: posledne cislo co som videla bolo 803

5. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak nakonec 215 místo a jsem 100% spokojený :) Letos jsem dodal nejvíc co jsem kdy do této akce dal. Strávený den klikánim laskavce a točením PL :p :D Okamžitou sklizeň zvířat nemám. Když to ale propočítám myslím že když se postupně během roku budu připravovat. Tak se vysoko dostanu i s laskavcem :)

Gordonko tak koukám žes tam ještě pěkně poskočila :D Gratuluju a gratuluji všem CZ/SK farmářům zase jsme ukázali kolik nás tu je :)

pokimoki nevyhrál ale ten konec a první pozice brutální :D

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Hlídala jsem pozici 1000 a naštěstí čísla stoupala celkem pomalu, tak jsem vydržela s nervama. Pokud bych se přiblížila 900, byla jsem připravená přihodit, rezervy byly ještě tak na miliardu. Končím na 817.
    Gratuluji všem.
    Edit
    Nakonec je to 787, příhoz zůstal stejný, že by někdo vypadl?

Naposledy upraveno: 27/11/24
  7. evinana

evinana Magnát fóra

Nestihla jsem se už podívat, ale poslední co jsem viděla asi 10 min před koncem bylo že mám 382. Super, mám radost. Už ty palečky můžete pustit, pomalu určitě modrajíxD
    Gratuluji všem co se do TOPky pustili jak CZ tak i SK

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vůbec nevím kde jsem skončil, snad ne pod čarou, rezervy mám velké, ale klikání mě nebaví.
    Chtěl bych ale zmínit, plynulý chod hry, přechody z plochy na plochu, dodávky...bez sekání, restartu, za to díky.

9. edunkař12345

edunkař12345 Pisálek fóra

Ahoj, tak jsem se nestihla podívat jak jsem dopadla. Ve 21.30 hod jsem byla na pozici 1041.

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Výsledky najdete v časomíře. Je potřeba aktualizovat hru. ;)

upload_2024-11-27_22-20-47.png

11. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte. Tiež gratulujem všetkým účastníkom TOPky a zvlášť Gordonke, pretože je najlepšia v Česku!!!
    No a chcem poďakovať Danke, ktorá aj mňa nútila furt a furt prikladať,
    ...ja neviem či budem mať terazky vôbec čo zasadiť na políčka xD
    Ale obličku sme ušetrili, no xD

A ešte ďakujem za super súťaž s barcou279...bolo to skvelé a napínavé ;)

12. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Moje první topka, to byla jízda! Ani to tak nebolelo :D Stodola je lehčí, ale ne prázdná. Dodávala jsem především zvířata z farmy a z ostrova. Původně jsem plánovala jít pouze pro dekorace, ale nakonec mým cílem bylo TOP2500. Ke konci jsem horlivě přihazovala, když jsem za 20 minut spadla asi o 150 míst, tak jsem nakonec skončila na pozici 2114 :)

13. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahojte, gratulácia umiestneným v TOPke. Plánoval som tento rok brať stonku, plán som splnil snáď aj vďaka tomu, že stačilo byť v TOP1000. Pár stotisíc zveri je fuč a môžem začať dopĺňať stodolu.

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Mam otázku všichni píšete jak vás Danka podporovala atd :D Ale jí tam nevidím ona do TOPky letos nešla?

15. evinana

evinana Magnát fóra

Dob děkuji, tak nakonec mám 404, i s tím jsem spokojená.

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Poobede som odišiel do práce a až teraz som späť.No,spadol som dole,ale stále som v rebríčku.Gratulujem zúčastneným a GordonSargent - si proste TOP.

17. kamienka

kamienka Aktivní autor

Blahoželám všetkým bojovníkom, tento rok som mala premiéru aj ja s cieľom udržať sa v 1000ke a podarilo sa 973. miesto, takže spokojnosť

18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Teď si můžete zazpívat - Je to paráda, lehnout si na záda a číst si - ;)

Všem moc gratuluji k umístění a i za pokus se mezi nejlepší dostat.
    Byl to neskutečný boj a opět jste dokázali, že se v tom farmářském světě neztratíme, díky Vám 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Taky se přidávám s gratulací a blahopřeji všem TOPkařům, jste stateční bojovníci a velké šikulky :inlove:
    Sice jsme malá komunita, ale zato šikovná a proto se ve farm-světě neztratíme :D hip hip huráááá xD

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Odpovím slovy božského Káji, letos jsem to opravdu nečekalaxD Favoritem byl Kaolín a černým koněm Barča. No a k Dance, která se sice letos kvůli jiným povinnostem topky nezúčasnila, ale svým přesvědčovacím úsilím přinutila mě a Astrid přihazovat. I když teda po mě ledvinu nechtěla. A protože jsem demokrat, tak dvakrát a dost, kydejte si ty chlívky sami. Jen Skali, minule mě byl za vzornou reprezentaci udělen řád zlatého netopýra. Bude letos se stužkou? ( odměny stejně nestojí za nic ) dovolila bych si upozornit ,že je i řád zlatého leoparda. Danka, gratuluji, dobrý výkon.:inlove: