Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

dinoalesi
    Moooooooooooc děkuji!!!! Vím že jsem se kamsi vešla, ale to je tak vše. Letos teda můžu naházet maličko víc, ale když jsem viděla kaolínovi zásoby, tak na to asi spíš hodím bo..k xDxD

2. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

anvan, nemáš zač, držím pěsti, ať se ti povede umístit co nejlíp ;)
    Nj, je to holt kluk svědomitá, ale neboj, všichni nejsou takoví poctivci ;)

3. medulinka

medulinka Rádoby autor

Ahoj, hraji víc než rekreačně, taktéž bez šance.

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nenech se odradit. Kaolín určitě útočí na přední místa.
    :D
    Pokud ti bude stačit nižší umístění, nic na to neházej.

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Ak môžem, (pre zaujímavosť),len pridám obrázok od susedov,je tam prvá dvadsiatka hráčov a poradie krajín,s najvyšším počtom hráčov,ktorí sa zapojili:

6. WildJets

WildJets Pilný autor

Koukam, jake tu mate nasyslene zasoby :D Ja mam pripraveno neco pres 800 milionu protihodnoty, takze si dojdu pro dekorace a pak uvidim, jestli bude mit nejaky smysl tam sypat jeste vice. Ale na pristi rok se asi pripravim poradne a zkusim se dostat vysoko :D

7. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Tak to je fajn, že je akcia na osobitnej ploche, juchuuuu:p
    Milá akcia,
    prajem hráčom veselú hru :D

8. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

teraz keď nadtým rozmýšľam by bolo dobré ak by dali recyklomat :D a by som trošku "pustil" kohutiky a dal zopar stoviek milionov protihodnoty a splnil si aspoň cieľ ohľadom farmárskych mincí :D uvidíme. asi počkam na posledný deň akcie či príde alebo nie.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kto už hádže do suda?Dajte palčok hore:D:D:D:D.

10. milteska

milteska Expert fóra

no vidím,že pár jedinců už začalo házet do topky:eek: já ještě zdaleka napěstováno nemám ani základ

11. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

kup si vo hviezdičkovom obchode tu akčnu a môžeš hneď mať akčnu na všetkych poličkách. stoji to len šľachtence.

12. milteska

milteska Expert fóra

to bylo na mě? jo,první plochu jsem osadila v poho za šlechtěnce,ale i tak mám napěstovat 2x 350 ještě. V noci nevstávám a koše nekupuju............nejde o život

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Alespoň někdo tu hru sponzoruje.:wuerg:
    Pořizovat dva koše,abych byl první v tabulce?!? To by mně mohlo vlízt na hrb!o_O

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už to jede, už to sviští, TOPka zatím ze 130 účastníků, ale rychle přibývají, no, čekám na rostlinky, pak něco přihodím do "sudu."
    Tenis se hrát vyplatí :D, jen tak dál.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja začnem hádzať do suda neskôr,lebo som začal robiť akciu z oneskorením.Ale to mi vôbec nevadí.Susedia moji tak šup-šup bez dna sud už na čaká:D:D .

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký podzimní festival všem :) máme dobré farmáře a určitě se naše komunita zase skvěle předvede :p
    Ještě pěstuji a taky si počkám na dohazování, čekám velký skok oproti loňsku a snad hra pojede v pohodě :D
    Všem držím obří pěstíky, ať se podaří získat nějakou odměnu ;)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som niečo nahádzal do suda,Ešte budem sadiť tú akciovku a nameliem tú frndžavicu.Uvidím kam sa dostanem.Nahádžem to ostatné až vo finiši.Už ma bolia pršteky takto klikať;);).

18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak celý dnešek jsem věnoval prakticky jen TOPce :D Jen ráno jsem stihl fitko a i teď během směny jsem se věnoval akci.
    Víc už letos neudělám i tak je to asi nejvyšší číslo kam jsem se zatím dostal. Věřím že na 1000 to postačí. Rád bych udržel TOP500 ale uvidíme.

Všem hodně štěstí. Těším se zas na to drama v závěru. :D

19. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Konečne hotovo a môže sa hádzať do sudu. Inak dúfam, že ste si všimli, že tento rok maju vysoku protihodnotu tie veci ohľadom samotnej akcie dožínky. Padátka + produkt. Zatiaľ som nahádzal iba odpadky a som na 251 000 000. Tento rok to bude tak či onak vysoká hodnota na poslednej priečke. Ešte uvidím či príde recyklomat na konci.

20. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Zdravím.Taky bych se chtěla pokusit do 500,ale to asi neklapne.No nevadí,do 1000 to vyjde(doufám).xDxDxDxD