Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Podzimní festival a TOP 4000::..

Obtížnost akce pro základní dokončení:

• střední
    Obtížnost akce pro umístění v TOP 4000:
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Škoda, Topka je pro mě letos asi nedostupná:wuerg:. V pondělí ráno jedeme na Moravu, v úterý má vnučka v Ostravě kolonu:) (pro nás z Čech věneček) a ve středu se budeme vracet zpět do Krkonoš. Tak možná základ zvládnu, ale víc ani ťuk.
    Nezbývá než se těšit na příští rok xDxDxD

Všem farmářům přeji, aby se dostali tam kde chtějí být a užili si účast v Topce!! ;):D:)

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Škoda že rádek je jen v top 1000:cry:Tam se normálně hrající člověk, co se farmě věnuje rekreačně a pro zábavu nemá šanci dostat:oops:

4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hubabuba1968, a je to v pořádku. Řádek je odměnou za umístění. Navíc minule bylo na řadu potřeba být do 500, teď je 1 000 míst.
    Přeci jen na to byl celý rok se připravit a mít protihodnotu do soutěže. Ono totiž i odměny za dodávání jsou zajímavé. Bedny a výborné dekorace.

Ať vás síla provází na všech cestách

5. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak do základu jdu a jestli se pustím dál si ještě pořádně promyslím .... zkouknu pořádně stav farmy a uvidím ;). Ale letos se na to upřímně ještě moc necítím ;).
    Každopádně všem účastníkům budu držet pěsti, ať dosáhnou na to nejlepší umístění ;)

6. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

tá bedňa s bohatstvím ako odmena za dodanie protihodnoty to tam už dávno nemá čo robiť. Veď na to je aj riadok už a aj keby nebol ta bedňa dáva tak strašne staré TS že to už farmár ani nevyužije. To tam mohli dať namiesto nej radšej bedňu s hnojom. To by farmári viac ocenili. Si vezmite, že celý rok šetríte, prip. cez postriekovače alebo cez SH farmíte miliardy protihodnoty a ako odmenu Vám daju takétú bezcennosť. To by som osobne bral ako urážku. Je to raz za rok tak keď už do toho farmári dávaju miliardy protihodnoty nech sa im to pekne vráti v podobe vysokého počtu platených komodít. Inak aj tie odmeny v topke tie poháre :D kde su piccolá? :D

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Snažila jsem se na TOPku připravit, ale odměny i řádek mě trochu zklamaly. Nevím zda se hnát až k vrcholu, stříbro mi asi bude stačit. Uvidím, jak se situace bude vyvíjet.

Naposledy upraveno: 20/11/24
  8. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Ahojky! Zkusím se dostat k řádku. Posledně jsem vybílila stodolu,ale na vrchol jsem nedosáhla, tak v klidu a z rozmyslem. Přeji všem,ať dojdou tam,kde si přejí ;):)

9. Dave Lister

Ahoj tronaldo55, je to snad jen jedna bedna z několika. A možná se budeš divit, ale je stále spousta hráčů co věci z ní využijí a nepřijde mi tak špatná. Jsou horší.
    Hráč, který má možnost okamžité sklizně z chlévů, tak stačí jako příprava umlít 120 000 krmiva pro manty nebo jiného chlívku se zvířetem vysoké protihodnoty a dosáhnout třeba na 10 ks z chlívku a má rázem 12 miliard a více protihodnoty.
    Také další možnost je dodat protihodnoty plodů ze stromů z Baha. Vyčlenit si jednu plochu a jsou to stovky milionů protihodnoty a na částečné odměny z TOPky je to dostačující.

Dvě bedny Piccolo jsou v základní části ;). Tedy napěstuješ rostliny a máš je.

Odměny mi přijdou dobré, ale samozřejmě na to má každý hráč jiný pohled. Letos jsou mnohem lepší než minule.

Přeji všem kdo se TOPky zúčastní co nejlepší umístění a jak už to bývá, tak v závěru pevné nervy. 8)

10. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

minimálne zopár milionov protihodnoty tam hodiť nie je nikdy na škodu. Tu však ide o princíp.

11. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Hra je jen hra , každá je něčím zajímavá .Tak s chutí zítra na start .Krásný zbytek dne :D:pxD

12. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkné středeční odpoledne. Přeji všem, kteří se TOPky zúčastní, aby se dostali tam, kam mají namířeno. I já se zúčastním, ale myslím si, že 2.500. místo to nebude, ale i ty základní odměny jsou fajn, pikolky, upgrady Vily Mariachi, sezonní žetony a mnoho dalšího, teď když se mi po dnes končící akci ztenčily zásoby SH, budu vděčná za každou kapku.

13. Dave Lister

tronaldo55

Princip soutěže TOP 4000 je zúčastnit se. Jde spíše o takovou farmářskou čest. Odměny by v tomto případě neměly být až tak velkým motivátorem, ale přesto jsou velice slušné.
    Účast v TOPce je také o propojení celé farmářské komunity o reprezentaci a vzájemném povzbuzování. Vždy by mělo být umístění pro hráče prestižní záležitostí. Pokud někdo kouká co z toho materiálně bude mít, bude pokaždé nespokojený.

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak se zase po delší době hlásím a na dožínky tu budu. Letos jsem si základní přípravu udělal během hadích očí.
    Tak uvidíme kam to dotáhnu ale cíl je kolem TOP300.

Nějaký zásoby připravené ještě mám. A dám do toho vše. :) :p

15. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Mňa by aj účasť na medzinárodnej súťaži motivovala a rád by reprezentoval Slovensko ale cz/sk scéna je tu rozdelená len na individualistov. Stačí si pozrieť občas fórum to je často katastrofa a vnútorné konflikty. Kebyže sme takí ako napríklad Maďari tak nepoviem ani slovo :D nabudúce sa možnosť zúčastním v "plnej sile" ale už iba z princípu.

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  16. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Jako každý rok,jdu do toho,protože mě to baví.Jedu celý rok stromy a manty na Baha,na farmě stromy,produkty a taky vysoké šlechtěnce.Loni 780 a byla jsem spokojená.Je to zábava.Už se těším.;););)

17. Dave Lister

Ale tohle není týmová hra ;). Tady má každý svou farmu a plní akce sám za sebe.
    Myslíš, že jinde občasné názorové neshody nejsou? Nechci ti brát iluze, ale jsou všude a myslím, že je to tak v pořádku. Přeci nechceš, aby svět byl jednobarevný.
    TOPka je právě o tom dokázat, že máme své místo ve farmářském světě a každý rok jste to vždy dokázali a je krása se pak na výsledky podívat. Proto bojujte a ukažte že jsme světoví 8).

Držím pěsti :inlove:

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No tak Maďary bych se moc neoháněla. Tam to fungovalo na principu, jaké písmenko sis vylosoval, na takovém místě si skončil. Ale už vloni bylo vidět, že ta soudružnost není všem po chuti. A každý kdo jde do topky tak tam jde především za svou farmu, jakým způsobem hraje a na co klade větší prioritu. Dřív to bylo šmejdění po trhu, po zavedení rychlosběru a rychlochovu o dostatku hnojiva a krmiva. A od té doby se topka zvrhla z celoročního úsilí něco do stodoly nasyslit do několika hodin úmorného klikání, sázení, sklízení, krmení, kydání.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj,
    mám nějaký takový dojem, že jsi to s tou jednoduchostí TOPky trochu přehnal.
    :D
    Při představě, jak dlouho bych mlel 120.000 ks krmiva pro manty (asi bych už musel začít
    s mletím na rok 2026), jaké množství surovin (kurkumy a bazalky) bych musel napěstovat,
    jaké množství muďoulů sehnat, si nemyslím, že je to jednoduché. A kdybych toto všechno měl
    nakoupit na trhu, musel bych mít víc než slušné krejcarové konto. I kdyby mi někdo ze společného
    trhu to krmivo pomáhal namlít a levněji mi ho prodával. Z představy, jak klikám x chlévů s okamžitou
    sklizní (i když se dá z jednoho sklidit víc než 10 ks) než spotřebuji 120.000 ks krmiva, mám husí kůži.
    Nepočítal jsem to, ale odhadem při 40 chlévech na jedné ploše to asi bude slušný výkon.
    Asi bych se od počítače ani nemohl odlepit.
    :D
    Vím, že tu jsou takoví borci s desítkami miliard protihodnoty, ale nemyslím si, že to mají jednoduché.
    Slovo "stačí" jsi zřejmě nemyslel vážně.
    Vím, že máme zvířata ve srovnání s mantou s její dvojnásobnou protihodnotou, ale to na náročnosti
    TOPky (a také na čas) asi nic moc nezmění.
    :)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No,těch chlévů se ti na plochu vleze podstatně více,ale máš pravdu,pakárna je to velká.Nějakou hodinu ti to zabere!:wuerg: